Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo za wpłaty!!!

Dotarły od:
OBRACZUS87- 15 zł.
APSA (po Bubie...co się stało....?)- 200 zł.
MIGDALENA- 100 zł.

Mamy 315 zł.
Potrzebne są nadal Deklaracje Stałe bo bez nich ani rusz...

Posted

Dzięki Bogu, że ten Kręcioł wrócił! Trafił w jakieś beznadziejne miejsce, do beznadziejnych ludzi. Szkoda, że się nie poddali od razu.
Funduje Kręciołkowi miesiąc w hotelu, doślę też karmę. Podajcie adres na PW i numer konta do wpłat.

Posted

[quote name='tanitka']do tego to ludzie mianujący się dogomaniakami! won z nimi na czarne kwiatki!![/QUOTE]
Racja ! Pies nie zasłużył na taką poniewierkę !!! Na czarną listę z nimi !

Posted

[quote name='malibo57']A owszem, na CZK powinni trafić, żeby żaden pies nie musiał od nich wracać

Obawiam się Małgosiu, że Kręcioł trafił na super dom:angryy:
Bardzo proszę o korektę mojego postu, być może, źle oceniam ludzi.
Na innym wątku, była właścicielka Kręcioła, prosząc o pomoc dla psa, pisze również o sobie:

11-06-2010 14:32 #3
MartaiGutek

ZarejestrowanyOct 2004SkądOławaPostów51

Nie bywałam na dogo od lat, wsiąkłam w koty... Ale ten psiul chwycił za serce. Jeśli ktoś może mu zrobić ogłoszenia to bardzo proszę. Sama mam w domu 5 kotów (2 tymczasowe maluszki) i psa Lucka, adoptowanego trzy tygodnie temu po odejściu mojego ukochanego Gutka.

Post jest z 11.06, czyli lata świetlne;) po adopcji Kręciołka.
Albo ja czegoś nie rozumiem, albo w tym domu najpierw pojawił się Kręcioł, później Lucek i wybór padł na Lucka a Kręciołka zwrócili.
Proszę uprzejmie o wyjaśnienia.

Posted

Irenaka - ludzie, którzy adoptowali Kręcioła mieli ponoć jakieś problemy z zarejestrowaniem się na dogo, więc MartaiGutek, któa przeprowadzała u nich wizytę przedadopcyjną, umożliwiła im dostęp do swoejgo konta, aby mogli napisać coś o sobie i potem wklejać zdjęcia, info o Kręciole itd.

Swoją drogą, biedna MartaiGutek, wszędzie będzie musiała się tłumaczyć, że to nie ona oddała Kręcioła :roll:

Posted

[quote name='Dada M']Irenaka - ludzie, którzy adoptowali Kręcioła mieli ponoć jakieś problemy z zarejestrowaniem się na dogo, więc MartaiGutek, któa przeprowadzała u nich wizytę przedadopcyjną, umożliwiła im dostęp do swoejgo konta, aby mogli napisać coś o sobie i potem wklejać zdjęcia, info o Kręciole itd.

Swoją drogą, biedna MartaiGutek, wszędzie będzie musiała się tłumaczyć, że to nie ona oddała Kręcioła :roll:

Jaka biedna?
Dziewczyna jest dorosła? Wie jaki jest regulamin?
To jest nauczka na całe życie, że takich numerów się nie robi. A może ja czegoś na wątku nie doczytałam?
Jest informacja, że DS korzysta z konta MartaiGutek gościnnie?

Posted

[quote name='MartaiGutek']Witam wszystkich,

Nazywam się Ania i wraz z mężem Maćkiem chcemy adoptować Kręciołka. W związku z tym, że był problem z autoryzacją naszych kont na Dogomania, Pani Marta udostępniła nam tymczasowo swój login i to z jej konta będziemy pisać.

Pani Marto- bardzo dziękujemy!;-)[/QUOTE]

Post 600, kilka postów wcześniej Marta pisze, że przeprowadziła wizytę i jest bardzo zadowolona z potencjalnego DS.

Posted

[quote name='Dada M']Post 600, kilka postów wcześniej Marta pisze, że przeprowadziła wizytę i jest bardzo zadowolona z potencjalnego DS.[/QUOTE]

Ale numer! Faktycznie nie doczytałam. I ten DS tak przez trzy miesiące miał problem z dogo?
Bardzo przepraszam za podejrzenia skierowane na MartaiGutek.
Jak przeczytałam na innym wątku o adopcji psa, to mnie zgotowało.
Jeszcze raz przepraszam:Rose:

Posted

Byłych właścicieli Kręciołka nie będę nawet komentować. Szczęściem jedynie jest fakt, że Kręcioł jest psem otwartym i dobrze znosi zmiany miejsca/ludzi.

Ech, moje dwie adopcje też wiszą na włosku... jedna nagle po kilku miesiącach, druga od pierwszego dnia - ale mimo wszystko, choć pojawiły się problemy, choć nie wiadomo czy się uda, to ludzie są ze mną w kontakcie i starają się pozytywnie rozwiązać sytuację.

Posted

[quote name='migdalena']Trevor ??? Czy robi coś z yorkami...[/QUOTE]
nie, robi to z sąsiadami ;) znaczy gryzie przez niskie ogrodzenie
Za to jadę do Skierniewic szukać Sancho, bo zwiał i wszystkich się boi...

Posted

malibo57 napisał(a):
Dzięki Bogu, że ten Kręcioł wrócił! Trafił w jakieś beznadziejne miejsce, do beznadziejnych ludzi. Szkoda, że się nie poddali od razu.
Funduje Kręciołkowi miesiąc w hotelu, doślę też karmę. Podajcie adres na PW i numer konta do wpłat.

Coś nie mogę się doczekać - odezwie się ktoś?

Posted

I ja sie dopisze do watku. Poznałam Kręciołka, bo jest w hoteliku w naszej stajni. Bardzo sympatyczny psiaczek. :) Szkoda, że ludzie tak go potraktowali:(