Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja wygląda następująco:
-jesteśmy w ciągłym kontakcie i jeżeli pojawi się odpowiedzialny dom dla Niego to wtedy możemy wydać, jeżeli natomiast do tej pory aż Państwo przeprowadzą się Kręciołkiem nikt się nie zainteresuje jedzie pod Wrocław :)

Posted

Morisowa- dziękuję.

Państwo przeczytali już cały wątek, niestety nie mogą się wypowiedzieć, gdyż nowa dogomania jak zwykle szwankuje... Sprawa została zgłoszona do administratora...
Mam nadzieję, że szybko zostanie to naprawione.

Kręciołku i widzisz jednak ktoś Cię wypatrzył :):):)

Posted

[quote name='magdyska25']Sytuacja wygląda następująco:
-jesteśmy w ciągłym kontakcie i jeżeli pojawi się odpowiedzialny dom dla Niego to wtedy możemy wydać, jeżeli natomiast do tej pory aż Państwo przeprowadzą się Kręciołkiem nikt się nie zainteresuje jedzie pod Wrocław :)
wow, super:):)

Posted

Dziewczyny ,z wrocka sa jeszcze : Poker,xmartix,yuki, Poker robi czesto wizyty,ale musicie do niej napisac . Jesli mozna sie dowiedziec o dzielnice ,na ktorej ci Panstwo mieszkaja byloby super.

Posted

No więc wg. mnie to CI Ludzie Kręciołkowi. Odwiedziłam panią Anię i pana Maćka razem z Gutkiem, oczy im się do psa śmiały, a w mieszkaniu powitały nas cztery piękne kociska. Rozmowa toczyła się wartko - jak to wśród wielbicieli futer :) Szczegóły opisałam w mailu tu tylko napiszę - to super domek.

Posted

Ostatnio rzadziej zaglądałam na Kręciołkowy wątek, ale jak widać wpadłam w dobrym momencie. Kręciołek po latach 'chudych' następują 'tłuściutkie'. Pamiętaj o tym nasz bruneciku :-)

Posted

Gdzieś umknął mój post o wpłatach:
Tanitka- 30 zł.
Morisowa-Florek- 70 zł.
Dziękuję bardzo.

Rubi- wstępnie Kręciołek miałby jechać pomiędzy 2-4 marca :) Jest jeszcze kwestia "dogrania się" ale myślę, że nie będzie z tym większego problemu:)
Państwo wysłali już kilka wiadomości do administratora!!! Nadal nie mogą nic napisać!!!
A tak bardzo bym chciała aby wypowiedzieli się na tym wątku...

Czy ktoś ma inny pomysł jak mogliby się tu wypowiedzieć? Do kogo napisać?
Mi już brakuje cierpliwości...

Posted

Wspaniale :) Oczywiście, cieszyć będę się dopiero, gdy Kręcioł pojawi się już w DS i wszystko będzie OK - ale na razie wszystko wygląda bardzo obiecująco ;)

Posted

Witam wszystkich,

Nazywam się Ania i wraz z mężem Maćkiem chcemy adoptować Kręciołka. W związku z tym, że był problem z autoryzacją naszych kont na Dogomania, Pani Marta udostępniła nam tymczasowo swój login i to z jej konta będziemy pisać.

Pani Marto- bardzo dziękujemy!;-)

Dziękuję też Wszystkim forumowiczom za tak dzielne wspieranie Kręciołka i informuję, że pieska odbieramy 2.03.2010r. (czyli wkrótce ;-)) i trafi on do Oławy (na razie), a potem przeprowadzi się z nami na wiosnę do domu. Czeka go więc sporo emocji i zmian, ale mamy nadzieję, że nasze towarzystwo (i towarzystwo 4 kotów, współlokatorów) wynagrodzi mu te trudne chwile.

Pies wygląda wspaniale, jak pisałam Pani Magdzie, trafiliśmy na niego w internecie dzięki ogłoszeniu (popieramy takie akcje i zastanawiamy się jak je wspierać --- może jakieś pomysły?), bo i my w ten sposób zakochaliśmy się w żywiołowym Kręciołku.

Rady o karmieniu psa otrzymam na pewno od Pani Marty, ale jak macie dziewczyny jakieś sugestie, pomysły jak zapewnić psu "miłe wprowadzenie" do domu, dzielcie się z nami dla dobra Kręciołka. Przyda się "niezbędnik" zainicjowania psiego pobytu;-).

Czekamy na odpowiedzi i trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało!

Ania i Maciek (+Bolero, Szaruś, Blackie i Dixi)