zuzlikowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ...paluchy od zaciskania aż bolą...Kręciołku-niech podzieje się to,co najlepsze dla Ciebie!!! Quote
magdyska25 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Niestety albo raczej lepiej napisać "stety" Kręciołek nie pojedzie do tamtego mężczyzny, który okazał się nieodpowiedzialny, pies na łańcuch- na działce(?), umowa adopcyjna bee, wizyta przedaadopcyjna nie itp. Ogólnie przyjechał, stwierdził "OK" zapiął Go na swoją smycz- a miał przyjechać Go obejrzeć, zapoznać się- opiekunka oczywiście że nie może podjąć takich decyzji że najpierw będzie sprawdzone w jakie warunki ma trafić itp. Więc stwierdził że wszyscy powariowali, że powinniśmy przestać ogłaszać Kręciołka, że to NIE PIERWSZY PIES przy którym chcą sprawdzać warunki a TRZECI!!! Facet jak dla mnie nie nadający się do posiadania jakiegokolwiek zwierzaka-> trafia na "czarne kwiatki" bo nie sądzę żeby zaprzestał szukać psa!!! z 3 mu się nie udało...a najgorsze jest to że może pojechać do schroniska i po prostu wziąć jakiegoś...kto będzie sprawdzał warunki? bo napewno nie schronisko... Facet mieszka na Tarchominie nr tel: 609 529 *** - przez tel miły, rzeczowy- same superlatywy. Więc jak to się mówi- do 3 razy.....Mam nadzieję że następna osoba okaże się ODPOWIEDZIALNA, dla której pies to nie rzecz, którą można wziąć na łańcuch i "sprawdzać w roli łańcuchowego stróża". Quote
justynaz87 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ... Zawsze w takich wypadkach czuję lekkie rozczarowanie, bo przez chwilę człowiek robi sobie nadzieję, ale z drugiej strony to ogromna ulga, że takie rewelacje jak łańcuch (beznadziejny opiekun) wychodzą przed adopcją... Quote
Onaa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-kudA-aczy-POMA-A-kudA-atym-psiaczkom/page4 Quote
Szarotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jak dobrze, ze to wyszlo przed adopcja a nie po...... Quote
anett Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Obiecałam plakacik dla Kręciołka ale długo mnie nie było na dogo... jeżeli się przyda mogę przesłać na maila w oryginalnym rozmiarze Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Taki opiekun to żaden opiekun. Kręciołku jeszcze trochę. Znajdzie się dla Ciebie domek. Ja poproszę plakacik. Postaram się go rozesłać. cajusjacek@op.pl Quote
zuzlikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 DOBRZE,ŻE STAŁO SIĘ TAK JAK SIĘ STAŁO...nieodpowiedzialnych ludzi Kręciołek miał już aż nadto! Chłopiku...tulę czarnuszka!!! Quote
justynaz87 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Plakacik super! Kręcioł znajdziesz Dom z prawdziwego zdarzenia. Nie będzie nim buda i zimny łańcuch u szyi! Quote
magdyska25 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Dzisiaj byłam u Kręćka:) Przytył- nie jest już szkieletem-zaokrąglił się porządnie- śmiałam się że jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie odchudzać;) Zostało zrobionych ok 200 zdjęć z czego wybrałam 65 i nie mogę się zdecydować na mniejszą ilość więc wyślę link do albumu. Dziękuję bardzo za plakat- oczywiście poproszę na maila: magdys19@interia.pl Kręciołek już się bardziej uspokoił i kręcenie w kółko jest gdy czymś się zaaferuje, przy przywitaniu itp. Jak idziemy na spacer to ładnie idzie przed siebie. Szalał z patykami bo głupia zapomniałam piłki wziąć..... Opiekunka z hoteliku powiedziała że wyślę Jego kandydaturę do fundacji zajmującej się bezpośrednio adopcją do Niemiec....może tam Go ktoś zechce... Zapłaciłam za miesięczny pobyt w hoteliku 465 zł. (31 dni po 15 zł. każdy). Doszła wpłata od Tanitki- 30 zł. Za którą serdecznie dziękuję- w tym miesiącu Kręciołek ma ode mnie 100zł. Obecnie na koncie jest 375 zł. Po raz kolejny piszę że wszystkie wydatki, wpłaty są w pierwszym poście na bieżąco notowane. Kręciołek i gdzie ten Twój dom.... Edit: Kręciołek pozdrawia wszystkich: Kto chce psa pozytywnie zakręconego? Wpatrzonego w człowieka: Posłusznego: Szybkiego jak wiatr;): Taki jest właśnie Kręciołek i nadal czeka!!! A tutaj jest więcej Jego zdjęć- Zapraszam do miłej "lektury":cool3:!!! http://magdyska25.wrzuta.pl/obraz/4wXphETwgvp/pb250509 Quote
Cajus JB Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Kręciołek ma fajne zdjęcia. Oby przyciągnęły domek. Quote
Szarotka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Kreciolek ty jestes taki maly czarny diabelek Rokita :):) to chyba lepsze imie :):) Quote
zuzlikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cudności... Kręciołek pozdrawia wszystkich: ...też pozdrawiamy... Quote
migdalena Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Apsa,Morisowa!Jest mi WSTYD.Mam 2 łazienki i kilka pokoi...O losie czemu jesteś tak okrutny? Wy dziewczyny nie jesteście Świruskami,tylko Spryciarami.Chcecie zostać Świętymi juz za życia i ...to się Wam udaje!!! Quote
Cajus JB Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A co powiedzieć na 16 kotów i 3 psy? Ale podobno kotów tak nie widać. Quote
migdalena Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Magdyska,moze uda Ci się wcisnąc dziewczynom Kręciołka? Quote
Cajus JB Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 migdalena napisał(a):Magdyska,moze uda Ci się wcisnąc dziewczynom Kręciołka? Kotki i psy to znajomej. Ja mam tylko dwa i kotkę. I jeśli to pytanie ogólne do postów wyżej. To ja nie dziewczyna. Quote
morisowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 APSA napisał(a): PS. dziś się dowiedziałam, że jedna znajoma z drugiej strony sadku ma w mieszkaniu 8 psów i dwa koty :) Nam do niej daleeeko ;) Apsa, kto? i się na spacerach nie spotkaliśmy nigdy? chyba, że chodzi o te charty z Kabat, ich całe stadko jest. migdalena - komputer Ci się nie zawiesił, jak pisałaś o tej naszej świętości? bo jak się chciałam smsowo KWlowi pochwalić, jak nas nazwałaś, to mi komórka padła :evil_lol: nie była w stanie znieść takiej treści - jej właścicielka święta :diabloti: Quote
magdyska25 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Kręciołka nie chce nigdzie nikomu na siłę wciskać. Migdalena- jeśli chodziło Ci o Apsę i Morisową to jak dla mnie One mają "ful". Już myślałam żeby coś tanio wynająć (na kupno mieszkania mnie nie stać) ale sama się nie utrzymam z takiej pensji co mam a dodatkowo płacić za studia i myśląc "realnie" mieć 3-4 "moje" najbardziej potrzebujące psy. Quote
migdalena Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='magdyska25']Kręciołka nie chce nigdzie nikomu na siłę wciskać. Migdalena- jeśli chodziło Ci o Apsę i Morisową to jak dla mnie One mają "ful". Już myślałam żeby coś tanio wynająć (na kupno mieszkania mnie nie stać) ale sama się nie utrzymam z takiej pensji co mam a dodatkowo płacić za studia i myśląc "realnie" mieć 3-4 "moje" najbardziej potrzebujące psy. Magdyska.Byłam i widziałam.Dziewczyny są na maksa zapsione(tego zazdroszczę),ale to był tylko żarcik;) Pozdrowienia dla Kręciołka! Quote
Cajus JB Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Teraz mogę startować z ogłoszeniami. Kręcioł ma jakiś tekst? Ma jakieś ogłoszenia? Jak nie to poproszę o tekst do ogłoszeń. zrobię Mu kilka. Quote
Rubi18 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Swietnie dajecie Sobie z tym wszystkim rade!! Pozdrowienie dla Kręciołka!! Quote
magdyska25 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Cajus JB napisał(a):Teraz mogę startować z ogłoszeniami. Kręcioł ma jakiś tekst? Ma jakieś ogłoszenia? Jak nie to poproszę o tekst do ogłoszeń. zrobię Mu kilka. Cajus z góry dziękuję bardzo za ogłoszenia- Kręciołek ma allegro, kupsprzedaj wyróżnione, ogłoszenia na gumtree, alegratce i wiele wiele innych... Niestety jak na razie cisza... Tekst do ogłoszeń- biorę ten co napisała Marysia- jest też w pierwszym poście. Quote
Recommended Posts