malagos Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A wiecie, ze Kręciłek to ŚLICZNY pies? :lol: Tak na niego patrzę i napatrzeć sie nie mogę! To nie ten sam, co w schronisku! Quote
magdyska25 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 malagos napisał(a):A wiecie, ze Kręciłek to ŚLICZNY pies? :lol: Tak na niego patrzę i napatrzeć sie nie mogę! To nie ten sam, co w schronisku! A no pewnie że śliczny-przystojniak się z Niego zrobił i tyle;). Tylko gdzie Ci ludzie po uszy w Nim zakochani... Quote
Dada M Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ostatnio jakaś Pani z Warszawy była zainteresowana adopcją kudłacza z dogo - Barda. Psiak pojechał do innego domu, ale osoba monitorująca wątek obiecała przekazać zdjęcia Kręcioła. Kręcioł, jak widzę, z dziećmi się dogaduje :p Sądzę, że nie ma powodu do ekscytacji, bo ta Pani otrzymała zdjęcia chyba w weekend i nie skontaktowała się z Tobą. W końcu Kręcioł nie jest "młodym samcem do roku lub dwóch", jakiego to psa ludzie najcześciej szukają Quote
Szarotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ratunku ! Ten piesek ma tylko czas do soboty: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/piekny-porzucony-rudzik-potrzebuje-domu-lodz-173007/index3.html Quote
magdyska25 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Dada M napisał(a): Kręcioł, jak widzę, z dziećmi się dogaduje :p Moja siostra ma 10 lat- jak widać na zdjęciach faktycznie dobrze się rozumieją i razem szaleją;). Widać że Kręciołek nie przeżył od człowieka złych rzeczy (oczywiście pomijając schronisko...). Chodzi mi bardziej o bicie itp. Do mężczyzn-radość, do kobiet-radość, do ludzi przechodzących ulicą-radość. Dla Niego bez różnicy czy to dziecko czy dorosły-najważniejsze żeby pomiział, pobawił się. Do malutkich dzieci raczej nie polecam, gdyż bardzo entuzjastycznie pokazuje całemu światu jaki jest radosny i może skoczyć, przewrócić. Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kręcioł jest energiczny. Na pewno ktoś Go wypatrzy. Może nawet z okolic hoteliku. Quote
magdyska25 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Cajus JB napisał(a):Kręcioł jest energiczny. Na pewno ktoś Go wypatrzy. Może nawet z okolic hoteliku. W okolicach hoteliku ludzie już mają psy- jak się przyjrzałam to na każdej posesji jest co najmniej jeden pies...np. na przeciwko 2 psy, idąc dalej 3... Quote
migdalena Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Już jestem w posiadaniu preparatu na kleszcze.Kręcioł będzie miał zapas na 3 miesiące.Jak mam go przekazać? Quote
magdyska25 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 migdalena napisał(a):Już jestem w posiadaniu preparatu na kleszcze.Kręcioł będzie miał zapas na 3 miesiące.Jak mam go przekazać? Migdalena:loveu: W ten weekend jestem na uczelni-jak dobrze pamiętam mieszkasz gdzieś blisko SGGW- także mogłybyśmy przed/po zajęciach spotkać się i wzięłabym od Ciebie preparat a przy kolejnej wizycie u Kręciołka dałabym go opiekunce. W sobotę jestem na uczelni od 9-17 w nd od 13-16. Pasują Ci jakieś godz? Edit: Kręciołek ma ogłoszenie premium na kupsprzedaj, wyróżnienie na alegratce-> od rodziców. Quote
migdalena Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wybieram sobotę,najlepiej przed południem.Jak masz jakąś przerwę,to sie wpasuję.Masz mój tel(tak?).,to zadzwoń.Dojazd ode mnie,zajmie mi ok.10 min. Quote
migdalena Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nie doczytałam dokładnie,a napisałaś,że przed lub po zajęciach.Zdecydowanie przed,bo może skoczę na Paluch.Zatem przed 9,a tak dokładniej już przez telefon? Quote
magdyska25 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 migdalena napisał(a):Nie doczytałam dokładnie,a napisałaś,że przed lub po zajęciach.Zdecydowanie przed,bo może skoczę na Paluch.Zatem przed 9,a tak dokładniej już przez telefon? Kontakt tel. do Ciebie mam także odezwę się w pt i dogramy wszystko. Quote
Cajus JB Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 magdyska25 napisał(a):W okolicach hoteliku ludzie już mają psy- jak się przyjrzałam to na każdej posesji jest co najmniej jeden pies...np. na przeciwko 2 psy, idąc dalej 3... Zawsze może być gdzieś samotna suczka szukająca energicznego pieska. Do góry Kręciołku Quote
magdyska25 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Samotna suczka jak najbardziej!!!;). Chyba nadeszły te szczęśliwe dni Paluchowców- w przeciągu kilki dni poszły do adopcji 3 psy "z tych nieadopcyjnych". Najpierw Harietta (Apsa i tak wiem że maczałaś w tym palce;)), Amel- tu już maczałaś 10 paluszków no i dzisiaj-Trevorek trójłapek, któremu nie pozwoliła umrzeć w schronisku Morisowa:loveu:. No to teraz czas na Kręciołka!!! Niech szczęśliwe dni Go nie ominą!!! Quote
morisowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wracając od Trevora ( po adopcji) zajechałyśmy do hoteliku Kręcioła. Nie widziałam go odkąd tam trafił, prawie 3 tygodnie - jak on się zmienił! na plus. Boczki ładnie się zaokrągliły, znów wygląda jak pies a nie jak kościotrup. Czyli potwierdziło się, na szczęście chory nie jest :lol: wystarczyło odrobaczyć i karmić. Quote
magdyska25 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 A wycałowałaś Go ode mnie:cool3:......bo Jemu pieszczot nigdy nie za wiele, zamęczyć ludzia może normalnie:lol:. A i sierść się poprawiła-lśniąca jak złotko;). Nie mówiłam że przystojniak nam wyrósł. Morisowa- mówiła coś opiekunka na Jego temat? Quote
morisowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nie całowałam, ale wygłaskałam ;) Opiekunka pytała, kto wymyślił, że on jest agresywny do psów :p Mówiła, że ostatnio jednak nakryła go na tym, że potrafi leżeć - bo myślała, że on nie śpi tylko biega z piłką :eviltong: Choć rano jak go wypuszcza, to nie chce biegać, siku i pod drzwi - bo będzie ŻARCIE! Dostaje i sucha i puszki. Quote
magdyska25 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 :evil_lol: a to aniołeczek nasz:diabloti:. Widać że Jemu jest tam dobrze- jak ostatnio byłam u Niego to też mnie ciągnął do środka i od razu od kojca. Aha przed tym musiał wparować pod nogi opiekunki żeby oznajmić że wrócił:evil_lol: Quote
Cajus JB Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dobranoc Kreciołku. Kto się Tobą zainteresuje? Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cajus JB napisał(a):Dobranoc Kreciołku. Kto się Tobą zainteresuje? Beda sie o niego bic, zobaczysz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cajus JB Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Szarotka napisał(a):Beda sie o niego bic, zobaczysz :loveu::loveu::loveu::loveu: Pewnie tak będzie. Quote
Marta666 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kręciołku hop do góry:multi: niech Cię ten domek wypatrzy w końcu:loveu: Quote
justynaz87 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Magda były jakieś tel. w sprawie zakręconego? Kręciołku wszyscy czekamy na Twój szczęśliwy dzień. Quote
Recommended Posts