Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja deklarowałam się na wyróżnione allegro-jeśli nie jest opłacone to zapłacę.
Gosia chyba mnie "ubiegła" z tym?;).

Zuzlikowa dziękuję bardzo za allegro:loveu:-> jeśli brakuje tych 6 zł. to poproszę nr konta-zapłacę za podświetlenie(?)- bo rozumiem że wyróżnione już ma? Dziewczyny czy macie jakieś doświadczenie w dawaniu psów do gazet? Jakie proponujecie?

Niestety nie byłam u Kręciołka w sobotę....:shake:.....mam nadzieję że w następną sob "wypali"....

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']Ja deklarowałam się na wyróżnione allegro-jeśli nie jest opłacone to zapłacę.

.[/QUOTE]
tak ma;) juz wczoraj przelalam Zuzlikowi na wyróżnienie;)

Posted

[quote name='magdyska25']Ja deklarowałam się na wyróżnione allegro-jeśli nie jest opłacone to zapłacę.

Zuzlikowa dziękuję bardzo za allegro:loveu:-> jeśli brakuje tych 6 zł. to poproszę nr konta-zapłacę za podświetlenie(?)- bo rozumiem że wyróżnione już ma? Dziewczyny czy macie jakieś doświadczenie w dawaniu psów do gazet? Jakie proponujecie?

Niestety nie byłam u Kręciołka w sobotę....:shake:.....mam nadzieję że w następną sob "wypali"....

Wyróżnienie z pogrubieniem,miał do teraz...za minutę już mu i podświetlę allegro!Niech ma ful wypas!:loveu:

...wysyłam nr konta...

Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę,że możecie jechać do swojego psiaka...mnie tak bardzo tego brakuje...wymiziajcie Kręciołaka i za moje psiurki!

Posted

Zuzlikowa-nie doszedł do mnie nr konta...

Morisowa-byłaś "przelotem" u Kręcioła czy to ma być jutro? Przepraszam ale znowu coś mieszam...jakaś ostatnio zakręcona jestem...:roll:.

Jak na razie zero telefonów w Jego sprawie....:shake:

Posted

Miałam być przelotem w środę, ale ta adopcja w Jabłonnej nie wiem, czy w końcu wypali, a na pewno nie jutro.
Dziś przekażę 15 kg karmy Izabellah-aldonda i ona pewnie jutro podrzuci do hotelu. I książeczkę też.

Posted

Magdyska...już wysłałam...najważniejsze było wyróżnić,pogrubić i podświetlić!:lol:

Jak wynika z mojego doświadczenia z allegro,to raczej nie dołowałabym się,że jeszcze nie ma telefonów...czarnuszki muszą trafić na miłośników...to czasami trwa.
Jednego możecie być pewne...zaczęłam allegro i skonczę je dopiero jak Kręciołek znajdzie domek...nie wcześniej!

Kręciolinski...uważaj na siebie...i trzymaj się zdrowo!!!:loveu:

Posted

Tak wiem ale robione są jeszcze ogłoszenia...i z ogłoszeń żadnych tel nie było....ehh....:shake:

Ja to niestety niecierpliwa jestem....:roll:

Doszła wpłata od Apsy- w sumie 30 zł. (proszę potwierdzić;)-najpierw 10 zł. potem jeszcze 'bonusowo' 20 zł.:loveu:).
Dziękuję bardzo.

W sumie na koncie Kręciołka jest 520 zł. (wszystko znajduje się w pierwszym poście ale i tutaj wkleję wpłaty i wydatki w październiku):

PAŹDZIERNIK:

* 10 zł.-
Apsa
* 10 zł.-
Ludwa z bazarku (+5 zł. przesyłka)
* 20 zł.- Ania+Milva i Ulver (+5zł. przesyłka)
* 100 zł.- Rubi18
* 20 zł.
- Migdalena
* 30 zł.- Malagos
* 30 zł.- Tanitka
* 235 zł.- kwota która pozostała za wrzesień
* 70 zł.- Magdyska25
* 20 zł.- koleżanka Migdaleny

Wydatki w październiku:
- badania krwi- 40 zł.
- tabletki na odrobaczenie- 15zł.
...... -55 zł. ........

Posted

Miałem ja jeszcze wpłacić w październiku jednorazową, ale koty znajomej zaczęły poważnie chorować i tam posłałem dużo. Tak więc nie wpłaciłem. Przepraszam Kręcioła.

Dziś wpłaciłem jako jednorazową, ale mogę zadeklarować stałą w tej wysokości. I ta wpłacona może być już nią.

Posted

Apsa-ok poprawiłam.

Przepraszam że dopiero teraz piszę:
Doszły wpłaty 4.11 od:

*Rubi18- 100 zł
* Cajus JB- 50 zł.

Cajus zgodnie z tym co napisałeś w pierwszym poście zanotowałam że 50 zł. to deklaracja stała dla Kręciołka. Oczywiście baaaaaaaardzo dziękuję!!!:loveu:

Na mailu miałam pytanie w sprawie Kręciołka ale raczej jest to jedne z tych "jednorazowych" (niestety):shake:

Zuzlikowa a jak tam na allegro....?

Mam nadzieję że jutro uda mi się wpaść w odwiedziny do naszego kręćkowego, tym bardziej że następny weekend mam całkowicie zawalony...:roll:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Jednego możecie być pewne...zaczęłam allegro i skonczę je dopiero jak Kręciołek znajdzie domek...nie wcześniej!Kręciolinski...uważaj na siebie...i trzymaj się zdrowo!!!:loveu:

Jak powiedziała tak zrobi :p:p . Zuzlikowa jest jak mina przeciw piechotna. Odpala i kończy robotę jak juz ktoś na nią nadepnie, czyli jak ktoś sie zgłosi po psa :loveu::loveu:

Posted

Ale żeś linka wrzuciła :evil_lol:. udało mi się tak otworzyć. Widzę, że Agata trochę umiejętniej rzuca piłki od Ciebie :p. Kręcioł super słodki, taki żywiołowy i wesoły. Ehh... tylko gdzie te bijące się o niego Domki. Filmik wyglądał by fajniej (pod względem adopcyjnym) gdyby był skrócony i z jakąś muzyczką chwytającą za serce, może z dodatkiem fragmentów tekstu napisanego dla Kręcioła.

Kręcioł do góry. Niech się wreszcie ktoś zakocha.

Posted

[quote name='justynaz87']Ale żeś linka wrzuciła :evil_lol:. udało mi się tak otworzyć. Widzę, że Agata trochę umiejętniej rzuca piłki od Ciebie :p. Kręcioł super słodki, taki żywiołowy i wesoły. Ehh... tylko gdzie te bijące się o niego Domki. Filmik wyglądał by fajniej (pod względem adopcyjnym) gdyby był skrócony i z jakąś muzyczką chwytającą za serce, może z dodatkiem fragmentów tekstu napisanego dla Kręcioła.

Kręcioł do góry. Niech się wreszcie ktoś zakocha.

A mi się normalnie otwiera:eviltong:.
Też myślałam o obrobieniu tego filmu-tylko teraz wrzuciłam żeby Wam pokazać. I długość również przewidziana a co Kręciołka nigdy nie za wiele:evil_lol:.
Proszę mi tutaj nie jęczeć bo więcej nie będzie:diabloti:.

Apsa- oj rzeczywiście biedny... Tym bardziej że po 2 godz. tak aktywnego spaceru (wbrew filmikowi miał dużo czasu "na swoje sprawy") nie chciał iść- piłki już zostawiał mi przy nodze a jak zapięłam Go na smycz to ciągnął "wgłąb" pola:roll:.

Opiekunka Kręciołka mówiła że jest bardzo grzeczny- chętnie wszedł do swojego kojca. Również że jest bardzo aktywny i nie wie czy w ogóle śpi bo gdy jest przy niej on ciągle z piłką. Na psy w ogóle nie reaguje- tak samo jak na spacerze.
Niestety żółta piłka nie przetrwała zbyt długo...została oskubana na mniejsze części:diabloti:.

Kręciołek dostał ode mnie 14 puszek- mam nadzieję że wystarczy na pewien czas-dopóki nie zawitam tam kolejny raz.

Posted

Opiekunka Kręciołka mówiła że ma strasznie dużo werwy jak na nie ukrywajmy starszego psa! Latać za piłką może godzinami.

Chce wrzucić zdjęcia ale coś przekombinowali z tym fotosikiem...

Edit: no i sobie poradziłam:)
a oto fotki:

Posted

A kto by pomyślał za czasów schroniska że dla Niego piłka znaczy tyle co powietrze- żyć się normalnie nie da;).

Migdalena dziękuje bardzo za wpłatę- przyszło 40 zł. za ten miesiąc i za grudzień (jednak miejmy nadzieję że Święta spędzi w suuuuper domku-bo takiego tylko szukamy:cool3:).