tanitka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 do tego to ludzie mianujący się dogomaniakami! won z nimi na czarne kwiatki!! Quote
magdyska25 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Dziękuję bardzo za wpłaty!!! Dotarły od: OBRACZUS87- 15 zł. APSA (po Bubie...co się stało....?)- 200 zł. MIGDALENA- 100 zł. Mamy 315 zł. Potrzebne są nadal Deklaracje Stałe bo bez nich ani rusz... Quote
malibo57 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dzięki Bogu, że ten Kręcioł wrócił! Trafił w jakieś beznadziejne miejsce, do beznadziejnych ludzi. Szkoda, że się nie poddali od razu. Funduje Kręciołkowi miesiąc w hotelu, doślę też karmę. Podajcie adres na PW i numer konta do wpłat. Quote
cyranka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='tanitka']do tego to ludzie mianujący się dogomaniakami! won z nimi na czarne kwiatki!![/QUOTE] Racja ! Pies nie zasłużył na taką poniewierkę !!! Na czarną listę z nimi ! Quote
malibo57 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 A owszem, na CZK powinni trafić, żeby żaden pies nie musiał od nich wracać Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='malibo57']A owszem, na CZK powinni trafić, żeby żaden pies nie musiał od nich wracać Obawiam się Małgosiu, że Kręcioł trafił na super dom:angryy: Bardzo proszę o korektę mojego postu, być może, źle oceniam ludzi. Na innym wątku, była właścicielka Kręcioła, prosząc o pomoc dla psa, pisze również o sobie: 11-06-2010 14:32 #3 MartaiGutek Odwiedź profil Zobacz posty Prywatna wiadomość Odwiedź blog Zobacz artykuły Add as Contact ZarejestrowanyOct 2004SkądOławaPostów51 Nie bywałam na dogo od lat, wsiąkłam w koty... Ale ten psiul chwycił za serce. Jeśli ktoś może mu zrobić ogłoszenia to bardzo proszę. Sama mam w domu 5 kotów (2 tymczasowe maluszki) i psa Lucka, adoptowanego trzy tygodnie temu po odejściu mojego ukochanego Gutka. Post jest z 11.06, czyli lata świetlne;) po adopcji Kręciołka. Albo ja czegoś nie rozumiem, albo w tym domu najpierw pojawił się Kręcioł, później Lucek i wybór padł na Lucka a Kręciołka zwrócili. Proszę uprzejmie o wyjaśnienia. Quote
Dada M Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Irenaka - ludzie, którzy adoptowali Kręcioła mieli ponoć jakieś problemy z zarejestrowaniem się na dogo, więc MartaiGutek, któa przeprowadzała u nich wizytę przedadopcyjną, umożliwiła im dostęp do swoejgo konta, aby mogli napisać coś o sobie i potem wklejać zdjęcia, info o Kręciole itd. Swoją drogą, biedna MartaiGutek, wszędzie będzie musiała się tłumaczyć, że to nie ona oddała Kręcioła :roll: Quote
malibo57 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Rany boskie! Ale gmatwanina! Irenka, brawo za czujność:) Nie zaszkodzi Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Dada M']Irenaka - ludzie, którzy adoptowali Kręcioła mieli ponoć jakieś problemy z zarejestrowaniem się na dogo, więc MartaiGutek, któa przeprowadzała u nich wizytę przedadopcyjną, umożliwiła im dostęp do swoejgo konta, aby mogli napisać coś o sobie i potem wklejać zdjęcia, info o Kręciole itd. Swoją drogą, biedna MartaiGutek, wszędzie będzie musiała się tłumaczyć, że to nie ona oddała Kręcioła :roll: Jaka biedna? Dziewczyna jest dorosła? Wie jaki jest regulamin? To jest nauczka na całe życie, że takich numerów się nie robi. A może ja czegoś na wątku nie doczytałam? Jest informacja, że DS korzysta z konta MartaiGutek gościnnie? Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Dada M']Tak, jest taka informacja na wątku.[/QUOTE] A mogę prosić o numer postu? Quote
Dada M Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='MartaiGutek']Witam wszystkich, Nazywam się Ania i wraz z mężem Maćkiem chcemy adoptować Kręciołka. W związku z tym, że był problem z autoryzacją naszych kont na Dogomania, Pani Marta udostępniła nam tymczasowo swój login i to z jej konta będziemy pisać. Pani Marto- bardzo dziękujemy!;-)[/QUOTE] Post 600, kilka postów wcześniej Marta pisze, że przeprowadziła wizytę i jest bardzo zadowolona z potencjalnego DS. Quote
irenaka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Dada M']Post 600, kilka postów wcześniej Marta pisze, że przeprowadziła wizytę i jest bardzo zadowolona z potencjalnego DS.[/QUOTE] Ale numer! Faktycznie nie doczytałam. I ten DS tak przez trzy miesiące miał problem z dogo? Bardzo przepraszam za podejrzenia skierowane na MartaiGutek. Jak przeczytałam na innym wątku o adopcji psa, to mnie zgotowało. Jeszcze raz przepraszam:Rose: Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kręciołku...jeszcze przed spacerkiem zaglądam i pokazuję czarnuszka... Quote
morisowa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Byłych właścicieli Kręciołka nie będę nawet komentować. Szczęściem jedynie jest fakt, że Kręcioł jest psem otwartym i dobrze znosi zmiany miejsca/ludzi. Ech, moje dwie adopcje też wiszą na włosku... jedna nagle po kilku miesiącach, druga od pierwszego dnia - ale mimo wszystko, choć pojawiły się problemy, choć nie wiadomo czy się uda, to ludzie są ze mną w kontakcie i starają się pozytywnie rozwiązać sytuację. Quote
migdalena Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='morisowa']Trevor i Sancho[/QUOTE] Trevor ??? Czy robi coś z yorkami... Quote
morisowa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='migdalena']Trevor ??? Czy robi coś z yorkami...[/QUOTE] nie, robi to z sąsiadami ;) znaczy gryzie przez niskie ogrodzenie Za to jadę do Skierniewic szukać Sancho, bo zwiał i wszystkich się boi... Quote
malibo57 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Magda, daj znać, jak poszło w tych Skierniewicach. Quote
malibo57 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 malibo57 napisał(a):Dzięki Bogu, że ten Kręcioł wrócił! Trafił w jakieś beznadziejne miejsce, do beznadziejnych ludzi. Szkoda, że się nie poddali od razu. Funduje Kręciołkowi miesiąc w hotelu, doślę też karmę. Podajcie adres na PW i numer konta do wpłat. Coś nie mogę się doczekać - odezwie się ktoś? Quote
Lulka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 I ja sie dopisze do watku. Poznałam Kręciołka, bo jest w hoteliku w naszej stajni. Bardzo sympatyczny psiaczek. :) Szkoda, że ludzie tak go potraktowali:( Quote
malibo57 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dostałam numer konta od APSY - dziękuję:) Prosz o podanie kwoty za hotel oraz ew. adresu hotelu, to prześlę obiecana karmę. Quote
Recommended Posts