morisowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 APSA napisał(a):W głębi półki nad Kręćkowym ogonem? nie, w otwartych drzwiach po lewej siedzi, widać błyszczące oko Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 morisowa napisał(a):Jakieś nowe wieści? Sama jestem ciekawa co u chłopaczka słychać... Quote
magdyska25 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Niestety ale.... Kręcioł WRÓCIŁ!!! Nie mógł pojechać do Jabłonny tam, gdzie był przed adopcją. "Akcja" była szybka, musiała być, dlatego nic nie pisałam. 26.06. (w sobotę) był już oddany do Rajszewa (jakieś 5 km. od Jabłonny). Dzisiaj u Niego byłam. Bałam się, że będzie osowiały, że przeżyje traumę, bo przecież prawie 4 miesiące był w mieszkaniu a tu znowu kojec... Powód oddania- dla mnie nie jest jednoznaczny, myślę, że ludzie nie podołali zadaniu. Nie miałam sygnałów, że jest źle, bardzo źle. Po prostu w środę (?) dostałam telefon, że definitywnie psa trzeba zabrać. Szkoda gadać. I tylko wyrzuty sumienia, że mogłam wcześniej zareagować i już po pierwszym sygnale (czyli następnego dnia od adopcji), zabrać Go z powrotem. jak ktoś ma się rozmyślić i oddać to to zrobi, prędzej czy później. Na szczęście Kręciolina nie stracił swojej werwy. Jest bardzo optymistyczny, nadal szaleje, ADHD w całej okazałości, ma apetyt, rozsadza Go energia! Na ten moment NIC nie mamy!!! ŻADNYCH deklaracji (hotelik kosztuje miesięcznie 300 zł. + karma), 0 ogłoszeń, trzeba by było zmienić treść do ogłoszeń, odnowić, odświeżyć wątek, zrobić banerki, PROSZĘ O JAKĄKOLWIEK POMOC! Ja sama nie podołam z kupnem karmy, ogłoszeniami i utrzymaniem Go w hotelu. Kupiłam tyle jedzenia ile mogłam na ten dzień (ma 10 kg. suchego). Bardzo proszę, pomóżcie! Quote
Szarotka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No to marmolada ........... Bede niedlugo w Polsce wtedy cos moge pomoc. Quote
Cajus JB Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Teraz sam zbieram deklaracje. Nie nadążam ze swoimi, ale moja tu była i ją przywracam 50 zł stałej. Za dwie godziny wrócę do komputera i będę rozsyłał chociaż za jednorazowymi na początek. Jak nikt mnie nie uprzedzi to zrobię też banerki. Kręcioł jest zbyt wspaniałym psem, aby znów został sam. magdyska możesz na mnie liczyć. Quote
magdyska25 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Szarlotka, Cajus- dziękuję Wam!!! Zapisuję w pierwszym poście. No to mamy już 50 zł. Oj tak- Kręciolina jest wspaniały. Oprócz hoteliku dla psów, są tam również konie i nauka jazdy dla dzieci, które chcą się z Nim bawić i wychodzić na spacery, więc "wzięcie" ma duże. Jest w centrum zainteresowania i widać, że Mu się to bardzo podoba. Quote
obraczus87 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jedynie jednorazowo moge dorzucic 15 zł .... poprosze o numer konta na PW. Quote
malagos Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Cholera, u mnie znów darmowy tymczas, ledwo wydałam Kolesia, teraz jest piesek z lasu.......... Quote
ewatonieja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 nie wierzę... mogę ogłosić Kręciołka z kasą jestem na minusie :( Quote
justynaz87 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Bardzo, bardzo mi przykro. Po raz kolejny pies musi się przeprowadzić. O "odpowiedzialnych" ludziach już nie napiszę... Magda a jak Kręcioł reaguje na inne psy w hotelu? Dobrze, że miejsce fajne, tym bardziej, że na szybko szukane. Mam nadzieję, że jakieś foty naszego ADHD będą :). Jaki tekst do ogłoszeń? Trzeba będzie przysiąść. Tylko jak tu znowu zaufać ludziom, skąd wiedzieć, że następnym razem nie zostanie potraktowany jak zabawka, którą w razie czego wywala się z domu. Quote
migdalena Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wysłałam właśnie 100 zł. Nawet nie mogę komentować... Quote
magdyska25 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Nie wiem coś jest nie tak z tym dogo!! Nie mogę edytować pierwszego postu (strasznie się wiesza a potem wyskakuje błąd....) Quote
magdyska25 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Zaraz mnie coś trafi....:roll: Justyna, wysłałam Ci pv... Jak możesz wstaw zdjęcia bo ja nie mam już cierpliwości Quote
Dada M Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Na prośbę APSy - dochód z bazarku książkowego, który wystawię jutro, zostanie równo podzielony pomiędzy Kręcioła i Tytusa. Zachowanie jego byłych już opiekunów jest tak niepoważne, że wprost trudno w to uwierzyć - mam nadzieję, że zajrzą na forum i dowiedzą się, jak bardzo pogardzam (zapewne nie ja jedna) ich głupotą i tchórzostwem. Nie mieli nawet na tyle odwagi, by odwieźć Kręcioła z powrotem i spojrzeć Magdysce25 w oczy ! Bazarki z pakietami ogłoszeń - za 6 i 10 zł: http://www.dogomania.pl/threads/187561-25-OGŁOSZEŃ-tylko-za-6-zł!!-Na-powodziankę-Zivę-która-zbiera-na-hotel.-Do-30.VI. http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10zł-na-Fundację-AST Quote
zuzlikowa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Przeczytałam i ...nie wiedziałam co napisać...zupełnie nie wiedziałam.O ludziach się nie chce...a Kręciołka po prostu tulę! Teraz nie bardzo mogę pomóc...przez chwilę będę wyłączona...ale postaram się wspomóc ogłaszaniem,za jakiś czas...jak najszybciej się da! ...i mała uwaga z działania dogo- jeśli chcesz edytować i zatwierdzić,rób to zawsze w edycji zaawansowanej...inaczej może nie przejść...wypróbowałam. Quote
Szarotka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Bede w Polsce po 12 i moge sie do karmy dolozyc. Quote
Cajus JB Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Banerków nie uda mi się teraz zrobić. Będą w nocy. Pw także wtedy będę dalej rozsyłał. Już trochę poszło. Quote
justynaz87 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kręcioł w Swoim żywiole: Moje ulubione zdjęcie :loveu:: Quote
zuziaM Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ciesze sie, ze udalo sie znalezc miejsce dla psiaka. Dla niego lepszy teraz kojec w miejscu, gdzie jest zadbany i poswieca sie mu uwage ... niz mieszkanie, gdzie byc moze byl niekochany, niechciany, a moze i zamykany czy uwiazywany ...... Skoro go nie zdolali pokochac, to moglo tak byc, ze im przeszkadzal i izolowali psiaka ..... Biedactwo. Mam nadzieje, ze jednak szybko znajdzie domek, ktory go wreszcie pokocha. Quote
Recommended Posts