monika083 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jejku Kreciolku ,nawet nie wiesz jakie szczescie Cie czeka:) Quote
marysia55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 MartaiGutek napisał(a):Już równo za tydzień i 1 dzień (a dokładnie w przyszły wtorek 02.03) jedziemy po psinę!:loveu: Czyli zostało... 8 dni!:multi: no to teraz jak żołnierz idący do rezerwy zaczniemy odliczać :-) Kręciołek , a ty sobie zaśpiewaj "niech żyje wolność, wolność i swoboda .....":siara: Quote
rita60 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 marysia55 napisał(a):no to teraz jak żołnierz idący do rezerwy zaczniemy odliczać :-) Kręciołek , a ty sobie zaśpiewaj "niech żyje wolność, wolność i swoboda .....":siara: Niech zyje zabawa i dziewczyna/sunia/młoda;):evil_lol: Quote
MartaiGutek Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 rita60 napisał(a):Niech zyje zabawa i dziewczyna/sunia/młoda;):evil_lol: :lol: Ale fajnie Kręciołowi śpiewacie. A ja dodam, że "niech żyje wolność, wolność i swodoba, świeża kaszana, a w miseczce woda:p" Na tarasie wśród drzew ochłoda i od Pani nagroda (może kość jaka lub kawałek kurczaka). Heheh. Quote
MartaiGutek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 morisowa napisał(a):jak tu się radośnie zrobiło :) Oj wesoło!:lol: Idzie wiosna, budzą mnie ptaki, słońce świeci od samego rana...nawet ja śpioch wstaję 1h wcześniej do pracy:p. U Was też taka cudna aura? Żyć, nie umierać:loveu:. Czekam na długie, dłuuugaśneeeee spacery z psem. Uwaga, zostało... 7 DNI! Pozdrawiam Wszystkich!;) Quote
MartaiGutek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 6 DNI... DO ODBIORU KRĘCIOŁA! :multi: Quote
monika083 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 to moze jakis wierszyk zapodasz z tej okazji:))? Specjalnie dla Kreciolka:) Quote
MartaiGutek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 monika083 napisał(a):to moze jakis wierszyk zapodasz z tej okazji:))? Specjalnie dla Kreciolka:) A proszę, wierszyk co prawda nie mojego autorstwa, ale jak dobrze znany i lubiany...i prawdziwy!:lol: Psie smutki Na brzegu błękitnej rzeczki Mieszkają małe smuteczki. Ten pierwszy jest z tego powodu, Że nie można wchodzić do ogrodu, Drugi - że woda nie chce być sucha, Trzeci - że mucha wleciała do ucha, A jeszcze, że kot musi drapać, Że kura nie daje się złapać, Że nie można gryzć w nogę sąsiada I że z nieba kiełbasa nie spada, A ostatni smuteczek jest o to, Że człowiek jedzie, a piesek musi biec piechotą. Lecz wystarczy pieskowi dać mleczko I już nie ma smuteczków nad rzeczką. ***Jan Brzechwa*** Strasznie podoba mi się część, że kot musi drapać...w naszej wersji będzie: A jeszcze, że kot musi drapać, że łapą mi daje pacaka jak go próbuję złapać... że łapy po spacerze mi myją że chodzę z zaobrożowaną szyją że jedzenie jest o danej porze a pies przecież zawsze jeść może! :eviltong: Quote
morisowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 że jedzenie jest o danej porze a pies przecież zawsze jeść może!jakbym swoje kundliska słyszała :evil_lol: Quote
justynaz87 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 MartaiGutek napisał(a):6 DNI... DO ODBIORU KRĘCIOŁA! :multi: :lol: Czekamy niecierpliwie na dzień zapoznania, adopcji i nowego życia Kręcioła :multi:! Quote
magdyska25 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 To już TEN WTOREK :) No Kręciołku możesz się pakować i zaczynać nowe, lepsze życie! EDIT: Doszła do mnie wpłata od Państwa- 20 zł. Dziękuję bardzo! Quote
MartaiGutek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To mamy 5 dni:p No to dzielą nas tylko chwile...w porównaniu do tego co ta psina przesiedziała w schronisku;). Quote
Rubi18 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 juz nie moge sie doczekac az Panstwo spotkaja sie z Kręciołkiem!! od tego dnia juz nigdy nie bedzie sam!!:) Quote
MartaiGutek Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 monika083 napisał(a):no juz tylko 4 dni :) !!!! Witam Was dziewczyny, miałam napisać, że już tylko 4 dni do odbioru Kręćka, ale widzę, że Wy też odliczacie. Super:multi: Quote
zuzlikowa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 MartaiGutek napisał(a):Witam Was dziewczyny, miałam napisać, że już tylko 4 dni do odbioru Kręćka, ale widzę, że Wy też odliczacie. Super:multi: ...słów mi zbrakło! Mogę jednak cieszyć się i dziękować!!! Kręciołku...tak się cieszę i tulę...miziam! Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 MartaiGutek napisał(a)::lol:Ale fajnie Kręciołowi śpiewacie. A ja dodam, że "niech żyje wolność, wolność i swodoba, świeża kaszana, a w miseczce woda:p" Na tarasie wśród drzew ochłoda i od Pani nagroda (może kość jaka lub kawałek kurczaka). Heheh. ojj Kręcioł takie rarytasy już pewnie dawno nie 'szamałeś' , teraz nadszedł twój czas :-) Jeszcze tylko 3 dni Quote
Rubi18 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 odliczamy bo i dla nas ten dzien to wielkie wydarzenie!:) jescze 3 dni!! Quote
coronaaj Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 justynaz87 napisał(a)::lol: Czekamy niecierpliwie na dzień zapoznania, adopcji i nowego życia Kręcioła :multi:! Cudowna wiadomosc...czekamy... Quote
MartaiGutek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 coronaaj napisał(a):Cudowna wiadomosc...czekamy... Taaaaak, jeszcze tylko 3 dni i Kręciołek będzie z nami. Wszystkie zakupy i przygotowania do podróży poczynione. Sami z Maćkiem nie możemy się doczekać. Dziś byliśmy w naszym nowowybudowanym domu, który już wykańczamy i oczami wyobraźni widzieliśmy tam Kręćka...ajż, widzę jak biega między sosnami po działce, jak siedzi na tarasie...:p Nie ma jak dom i pies...i 4 koty;-)! Pozdrawiamy wszystkich! Quote
morisowa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Raczej: Dom .. 4 psy i kot ;) (a póki co brak domu, brak kota ale za to 5 psów) Quote
Recommended Posts