Rubi18 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 buziaki dla Kreciołka!!niech domek szybko sie znajdzie!!:) Quote
Cajus JB Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Oby te dwa serca. Psie i człowiecze się odnalazły. Quote
zuzlikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Kręciołek...Ty zawsze byłeś milusia psina...wybaczysz,choć i tak z głaskami przyleciałam...ale mam prośbę do cioteczek...ogromną,bo biernardynią... [COLOR=Red][B][SIZE=5]...pilnie potrzebuję kogoś kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Pruszkowie!!!! ...dla Milordzika... [/SIZE][/B][SIZE=2]jego wątek[/SIZE][B][SIZE=5] [/SIZE][/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/146592-BA-YSKAWICZNA-AKCJA-Milordzik-juA-w-hoteliku-Astaroth-Potrzebne-wsparcie-finansowe?p=13774596#post13774596[/URL] Pomóżcie proszę...podpowiedzcie chociaż... Quote
zuzlikowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Nie byłabym sobą gdybym jeszcze domek nie oburczała,że każe Ci czekać. ...biegusiem po Kręcioła,najwierniejsze czarnuszkowe serce!!! Quote
magdyska25 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Wczoraj byłam u Kręciołka. Suchą ma- puszek brakowało więc zawiozłam 15. Miałam wyjść z Kręćkiem, porobić zdjęcia ale wypadek samochodowy bardzo wszystko pogmatwał. Takie to ja właśnie mam szczęście. Dojechaliśmy jakoś do Kręćka, byliśmy bardzo "opóźnieni". Pobawiłam się z Nim na ogrodzie, dałam nową piłkę (bo wszystkie pogryzł), zawiozłam gotowane jedzenie i musiałam wracać. Kręciołek czuje się znakomicie- ciągle w ruchu, usiedzieć nie może, chodź i tak Jego "energia" została bardziej "rozłożona" i już można nawet zobaczyć jak śpi- więc jest bardzo dobrze:) Co opiekunka zauważyła- Kręciołek to taki "specyficzny" pies, który pomimo swojego wieku nadaje się do aktywnych ludzi- lubiących długie spacery- On musi rozładować swoją energię- po tym jest bardzo spokojny. W dodatku nie jest "ciapowaty", brak jakichkolwiek oznak lęku do obcych (wszyscy witani bardzo entuzjastycznie), i zero agresji. Taki to jest- Nasz psi ideał:) Ode mnie Kręciołek ma 150 zł. za 2 miesiące- do tego puszki, wystawie bazarek i mam nadzieję że jakoś pociągniemy z finansami... Zuzlikowa jak z allegro? jest jeszcze? Quote
magdyska25 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Kręciołku w nadchodzącym Nowym Roku wiesz dobrze czego Ci życzę- najcudowniejszego DOMU pod słońcem... Żeby w końcu wypatrzyli Cię odpowiedzialni ludzie, którzy docenią Twój jakże wspaniały charakter. Quote
KWL Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Z tego co wiem to po prostu najlepsze życzenia świąteczne i noworoczne :=P DO DOMU KRĘCIOŁ !!! Quote
malagos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 2 dni temu wpłaciłam za grudzień dal Kręciołka. I też mu domku życzę... :) Quote
magdyska25 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Doszła do mnie wpłata od Malagos- 30 zł. Dziękuję. Tanitka- Twoja jeszcze nie. Napiszę jak już dojdzie. Quote
magdyska25 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Kolejne wpłaty od: * Apsa- 10 zł. * Tanitka- 30 zł. Dzięki dziewczyny. Straszna cisza się zrobiła... Zuzlikowa jak allegro? Quote
migdalena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak tylko wroce do Wwy zrobie przelew za styczen.Czesto mysle o Kreciolku,ale co mu po tym? Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No faktycznie , hej Kreciolek co tam u ciebie slychac ??? Quote
malagos Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='magdyska25']Doszła do mnie wpłata od Malagos- 30 zł. Dziękuję. Tanitka- Twoja jeszcze nie. Napiszę jak już dojdzie. Ta moja to za grudzień dopiero....... Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dziweczyny, zuzlikowa jest z Kreciolkiem, niech Kreciolek bedzie tez z nia... zuzlikowa potrzebuje Naszej pomocy! Link w moiim podpisie. wejdzcie!!! Quote
magdyska25 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Malagos tak wiem- w pierwszym poście wszystko jest napisane;) Madallena- oczywiście jesteśmy z Zuzlikową.... Quote
magdyska25 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Migdalena to Ty wpłaciłaś dla Kręciołka 20 zł. za styczeń? Nie miałam napisane w przelewie nicku. Proszę o potwierdzenie. Straszne pustki się porobiły na wątku Kręćka.... Quote
migdalena Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 magdyska25 napisał(a):Migdalena to Ty wpłaciłaś dla Kręciołka 20 zł. za styczeń? Nie miałam napisane w przelewie nicku. Proszę o potwierdzenie. Straszne pustki się porobiły na wątku Kręćka.... Tak,to ja.Może uda mi sie jeszcze cos wpłacic ekstra,pozdrawiam Quote
Cajus JB Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Przepraszam, ale w styczniu i lutym moja deklaracja przyjdzie pod koniec miesiąca. Quote
coronaaj Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cajus JB napisał(a):Przyłączam się do życzeń o domku. Ja tez....oby znalazl jak najszybciej domeczek Quote
Dada M Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Słuchajcie, PILNIE, super PILNIE potrzebuję pomocy - właśnie wróciłam z Palucha, mój podopieczny Lennon umiera !!!!! Lennon ma ok. 13 lat, jest w schronisku od minimum 10 lat. Trzymał się świetnie ... ale to już jest koniec. Dziś rano 3 pozostałe psy z jego boksu próbowały go zagryźć. Miałam już u siebie umierające psy i wiem, że to właśnie nadchodzi. Proszę znajdźcie mi dla niego miejsce .... zabrano go na moją prośbę do szpitala (tam przynajmniej jest ciepło), powiedziałam, że przyjadę po niego za 2 dni ... wszystko jedno gdzie - Mielec, Lwówek, jeśli zdarzy się cud, to płatny DT ... zapożyczę się wszędzie, byle tylko go uratować. http://www.dogomania.pl/threads/177937-13-letni-Lennon-10-LAT-W-SCHRONISKU-UMIERA-potrzebne-miejsce-w-hoteliku Quote
ewatonieja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kreciolek prosi o uwage i pewnie o pomoc dla kolegi też Quote
Recommended Posts