Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kręciołek...Ty zawsze byłeś milusia psina...wybaczysz,choć i tak z głaskami przyleciałam...ale mam prośbę do cioteczek...ogromną,bo biernardynią...

[COLOR=Red][B][SIZE=5]...pilnie potrzebuję kogoś kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Pruszkowie!!!!
...dla Milordzika...

[/SIZE][/B][SIZE=2]jego wątek[/SIZE][B][SIZE=5]
[/SIZE][/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/threads/146592-BA-YSKAWICZNA-AKCJA-Milordzik-juA-w-hoteliku-Astaroth-Potrzebne-wsparcie-finansowe?p=13774596#post13774596[/URL]

Pomóżcie proszę...podpowiedzcie chociaż...

Posted

Wczoraj byłam u Kręciołka.
Suchą ma- puszek brakowało więc zawiozłam 15.
Miałam wyjść z Kręćkiem, porobić zdjęcia ale wypadek samochodowy bardzo wszystko pogmatwał. Takie to ja właśnie mam szczęście.
Dojechaliśmy jakoś do Kręćka, byliśmy bardzo "opóźnieni".
Pobawiłam się z Nim na ogrodzie, dałam nową piłkę (bo wszystkie pogryzł), zawiozłam gotowane jedzenie i musiałam wracać.

Kręciołek czuje się znakomicie- ciągle w ruchu, usiedzieć nie może, chodź i tak Jego "energia" została bardziej "rozłożona" i już można nawet zobaczyć jak śpi- więc jest bardzo dobrze:)

Co opiekunka zauważyła- Kręciołek to taki "specyficzny" pies, który pomimo swojego wieku nadaje się do aktywnych ludzi- lubiących długie spacery- On musi rozładować swoją energię- po tym jest bardzo spokojny.
W dodatku nie jest "ciapowaty", brak jakichkolwiek oznak lęku do obcych (wszyscy witani bardzo entuzjastycznie), i zero agresji.
Taki to jest- Nasz psi ideał:)
Ode mnie Kręciołek ma 150 zł. za 2 miesiące- do tego puszki, wystawie bazarek i mam nadzieję że jakoś pociągniemy z finansami...

Zuzlikowa jak z allegro? jest jeszcze?

Posted

Kręciołku w nadchodzącym Nowym Roku wiesz dobrze czego Ci życzę- najcudowniejszego DOMU pod słońcem...
Żeby w końcu wypatrzyli Cię odpowiedzialni ludzie, którzy docenią Twój jakże wspaniały charakter.

Posted

[quote name='magdyska25']Doszła do mnie wpłata od Malagos- 30 zł.
Dziękuję.

Tanitka- Twoja jeszcze nie.
Napiszę jak już dojdzie.
Ta moja to za grudzień dopiero.......

Posted

magdyska25 napisał(a):
Migdalena to Ty wpłaciłaś dla Kręciołka 20 zł. za styczeń?
Nie miałam napisane w przelewie nicku.
Proszę o potwierdzenie.

Straszne pustki się porobiły na wątku Kręćka....

Tak,to ja.Może uda mi sie jeszcze cos wpłacic ekstra,pozdrawiam

Posted

Słuchajcie, PILNIE, super PILNIE potrzebuję pomocy - właśnie wróciłam z Palucha, mój podopieczny Lennon umiera !!!!!
Lennon ma ok. 13 lat, jest w schronisku od minimum 10 lat. Trzymał się świetnie ... ale to już jest koniec.
Dziś rano 3 pozostałe psy z jego boksu próbowały go zagryźć. Miałam już u siebie umierające psy i wiem, że to właśnie nadchodzi.
Proszę znajdźcie mi dla niego miejsce .... zabrano go na moją prośbę do szpitala (tam przynajmniej jest ciepło), powiedziałam, że przyjadę po niego za 2 dni ... wszystko jedno gdzie - Mielec, Lwówek, jeśli zdarzy się cud, to płatny DT ... zapożyczę się wszędzie, byle tylko go uratować.

http://www.dogomania.pl/threads/177937-13-letni-Lennon-10-LAT-W-SCHRONISKU-UMIERA-potrzebne-miejsce-w-hoteliku