Rubi18 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 pozdrowienia dla Kochanego Kręciołka!! Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kręciołek, proszę zrób wypad do własnego domku, czas najwyższy. :multi: Quote
morisowa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Oj Kręciołku, dom na święta by się przydał Quote
marysia55 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 pustki cosik się porobiły u Kręciołka :shake:, ciotki gdzie latacie i Kręciołku zapominacie :mad: Quote
majku33krakow Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 marysia55 napisał(a):pustki cosik się porobiły u Kręciołka :shake:, ciotki gdzie latacie i Kręciołku zapominacie :mad: podniose pieska. sobie Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie zapominam...nie zapominam o śliczności... Kręciolisko...Ty wiesz! Quote
Niuni&Pupi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Daawno nie było mnie i na dogo i u Kręciołka, kiedys oferowałam fanty na Kręciołkowe bazarki, nadal trochę tego jest, jak jakaś cioteczka chętna do robienia bazarku ( ja nigdy tego nie robiłam...), to proszę o kontakt! Quote
Szarotka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Kreciolek jak ci sie snieg podoba :):) Quote
malagos Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Pozdrowienia dla slicznego pieseczka! Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
zuzlikowa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Świąteczne życzenia przekazuję...domek dla Kręciołka już jest,tylko o tym jeszcze nie wie...ale jest najlepszy z najlepszych-ciepły,kochający,z wielkim serduchem !!! Quote
Cajus JB Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Rubi18 napisał(a):to jest domek? Podtrzymuję pytanie Quote
magdyska25 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Przez zabieganie- nie mam czasu porządnie usiąść do komputera zajrzeć do Kręćka ale to oczywiście nie oznacza że o Nim nie myślę... Cały czas myślę, odnawiam ogłoszenia ale zero odzewu... Myślę że Zuzlikowa chciała powiedzieć o "ludziach szukających psa ale nie wiedzących że takie cudo jak Kręciołek istnieje". Byłam u Niego w sobotę- miewa się bardzo dobrze. Byliśmy na krótszym spacerze gdyż mróz niemiłosierny- było "nurkowanie" w śniegu- jaki przy tym jest zabawny;) Postaram się odzyskać kilka zdjęć Kręciołka, które zostały zrobione w zimowym krajobrazie. Wpłaciłam 465 zł za listopad. Trzeba będzie zrobić jakiś bazarek bo niedługo wyjdziemy "na zero". Kończy się również już karma (tylko zapomniałam zapytać się czy suche czy puszki). Jeżeli puszki- kupię Mu "ze swoich drobnych"- jeżeli i mokre i suche- nie dam rady finansowo i trzeba będzie wziąć z Jego "skarpety". Cajus- dziękuję bardzo za wpłatę-> 50 zł. Edit: Tak wygląda konto Kręciołka: GRUDZIEŃ: * 385 zł.- kwota z listopada * 20 zł.- Migdalena * 10 zł.- Apsa * 30 zł.- Tanitka * 100 zł.- Rubi18 * 50 zł.- Cajus Wydatki w grudniu: - za hotel- 465 zł. (płacone ok. 24 każdego miesiąca) ......aktualny stan konta Kręciołka......: -> 130 zł........ Quote
Cajus JB Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 W styczniu dorobię ogłoszeń Kręciołkowi. Quote
zuzlikowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Domek jest...ale my i Kręciołek o tym nie wiemy...sam domek o tym jeszcze nie wie...jeszcze się szukają!...i niech jak najszybciej znajdą!!!!! wierzę,że na każdego psiaka czeka już jego domek...ale o tym jeszcze nie wie... Szybciutko się odnajdźcie... Quote
morisowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Karma się kończy, to się zgadza, bo ta sucha ode mnie, to by tak na oko do końca grudnia starczyła. Dobrze, że przypomniałaś. Zadzwonię do hotelu, dogadam się i kupie, jak deklarowałam. Quote
Recommended Posts