Lu_Gosiak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 super plakaty robi anett - zaraz Ja poprosze- Ona zreszta czyta watek Kreciołka;):razz: Quote
marysia55 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 kręciołek ma świetną kitke na końcu ogonka :evil_lol: Quote
Cajus JB Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nareszcie znalazłem Kręcioła. Ja tu jeszcze miałem wpłacić i w tym jeszcze miesiącu wpłacę ( dopiero wracam do formy ) Widzę, że szukacie stałych. Chętnie coś od przyszłego miesiąca zadeklaruję. Quote
anett Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):super plakaty robi anett - zaraz Ja poprosze- Ona zreszta czyta watek Kreciołka;):razz: taaa...:cool1: Kręciołkowi kibicuję, zdjęcia podziwiam i plakacik mogę zrobić ale za kilka dni bo nie wyrabiam czasowo z ogłoszeniami:cool3: Quote
morisowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Zdjęcia super :loveu: Nie podziwiałam, bo od soboty na dogo nie byłam. Cieszę się, że jesteś zadowolona z hotelu. Karma dla Kręciołka dotrze w tym tygodniu. No i w sobotę Kręcioł został na miesiąc zabezpieczony od kleszczy w ramach hotelowania. Teraz "tylko" domu stałego potrzeba! Quote
magdyska25 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Co do plakatu- mam ale taki hmmm jakby to ująć "nieprofesjonalny"....Skoro Anett masz większy talent do robienia plakatów to baaaaaaaardzo bym była wdzięczna;). Gosia-dziękuję-już drugą osobę "wrabiasz w coś robienie":evil_lol::loveu: Co do karmy-ode mnie Kręciołek dostał ok. 3 kg-> tak jak mówiła mi Iwona- woli wymieszane z puszką-to już będzie "na mojej głowie" dostarczenie Mu puszek. Kręciołkowy ogonek już praktycznie zarósł sierścią:cool3:- a i boczki się zaokrągliły (Morisowa naprawdę nieźle Ci poszło dokarmienie w przeciągu tygodnia:eviltong:). Cajus dziękuję bardzo!!! Edit: Migdalena doszły pieniążki-20 zł. :) Obecnie na koncie Kręciołka jest 490 zł. Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 magdyska25 napisał(a): Gosia-dziękuję-już drugą osobę "wrabiasz w coś robienie":evil_lol::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie specjalnie tak jakos wyszlo:oops::oops: ale....do trzech razy sztuka Quote
anett Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Magdyska nie ma sprawy, plakacik chętnie przygotuję ale ze mnie 100% amator:cool3: Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie specjalnie tak jakos wyszlo:oops::oops: ale....do trzech razy sztuka to ten trzeci raz niech będzie DOMEK:p Quote
zuzlikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Udało mi się odzyskać w końcu machinę zwaną kompem...popodziwiałam fotki Kręciołka...poczytałam sprawozdania i bardzo się cieszę,że to tak towarzyskie i miłe psię!:loveu: Kochane...trochę pogubiłam się po tym tygodniu przymusowego odstawienia:oops:...czy jest tekst do allegro?...mogłabym się jutro za to zabrać...ojej,dzisiaj... Quote
anett Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zuzliczku tekst do allegro napisała Marysia; jest w pierwszym poście:lol: Quote
zuzlikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zuzlikowa napisał(a):Udało mi się odzyskać w końcu machinę zwaną kompem...popodziwiałam fotki Kręciołka...poczytałam sprawozdania i bardzo się cieszę,że to tak towarzyskie i miłe psię!:loveu: Kochane...trochę pogubiłam się po tym tygodniu przymusowego odstawienia:oops:...czy jest tekst do allegro?...mogłabym się jutro za to zabrać...ojej,dzisiaj... Znalazłam cudny tekst marysieńki...marysiu,Ty wiesz...dziękuję!:loveu: Mogę już zabrać się do roboty! Quote
magdyska25 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Zuzlikowa dziękuję!!!:loveu: Jak coś to proszę podawać na mnie namiary: 609 266 951 i mail: [email]magdys19@interia.pl[/email] Anett-w pełni się z Tobą zgadzam- następny musi być odpowiedzialny dom!!! Quote
morisowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Rozmawiałam wczoraj z 'hotelikiem'. Kręciołek zażera suche wymieszane z puszką, apetyt mu dopisuje. Szaleje ze swoimi zabawkami, ponoć wesoły jest :lol: Iza tam była, więc i jego odwiedziła, mówi, że się zaaklimatyzował. Karma dotarła do mnie (wspólne zamówienie dla moich i Kręcioła), w tygodniu Iza podwiezie do hotelu. Quote
magdyska25 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 KWL-bardzo dziękuję!!!;) Morisowa- oczywiście że Kręcioł szaleje ze swoimi zabawkami-to przecież pozytywnie zakręcony pies:loveu:. Mam nadzieję że jutro uda mi się pojechać do Kręciołka...ale nie wiem czy zdołam kilkanaście dużych puszek przewieźć autobusami...:roll:... Może jakiś filmik bym nakręciła? Jaki z Niego fajny i posłuszny piesek:loveu: Quote
marysia55 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='zuzlikowa']Znalazłam cudny tekst marysieńki...marysiu,Ty wiesz...dziękuję!:loveu: Mogę już zabrać się do roboty! ojj wiem , wiem .... zaraz zrobisz z nim takie cudeńka, że go nie poznam :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='magdyska25'], Może jakiś filmik bym nakręciła? Jaki z Niego fajny i posłuszny piesek:loveu:[/QUOTE] super:multi::multi::multi: tez to chcemy zobaczyc:cool3::cool3: Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='marysia55']ojj wiem , wiem .... zaraz zrobisz z nim takie cudeńka, że go nie poznam :evil_lol: Nie wiem jakie jeszcze cudeńka można z tak radosną bombą zrobić...myślę tu o Kręciołku!:cool3:...ale Marysieńko,mam nadzieję,że spełniłam oczekiwania...i Twoje i Kręciołka!!! NIECH POMOŻE ZNALEŹĆ DOMEK...TEN,KTÓRY DA SIĘ POKOCHAĆ DO KOŃCA ŻYCIA- radosnego,bezpiecznego i ciepłego!!! Do domku Kręciołku!!!:loveu: Allegro Kręciołka...nie wiem,czy dobrze pamiętałam,ze któraś z cioteczek chciała zasponsorować Kręcialskiemu wyróżnienie?...:oops:...chyba to ja niedługo będę prosić Kręciołka o użyczenie imienia...:diabloti: KRĘCIOŁEK_pies przynoszący radość !SZUKA DOMU (802352970) - Aukcje internetowe Allegro Sprawdźcie,czy wszystko ok?... morisowa...jak bardzo korciło mnie,żeby wstawić obie fotki z próby zrobienia zdjęć Kręcialskiemu z pozycji na brzuchu...oj,doceniłam efekty,doceniłam!!!:evil_lol:...uśmiech nie chciał zejść i z mojego pycha! Nie oparłam się pokusie wstawienia choć jednej...:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:allegro super...jak zawsze Zuzliku;) niewiem czy to bylam ja czy nie, ale takie allegro chetnie wyróżnie:evil_lol:..przeslij mi prosze na pw numer konta Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:allegro super...jak zawsze Zuzliku;) niewiem czy to bylam ja czy nie, ale takie allegro chetnie wyróżnie:evil_lol:..przeslij mi prosze na pw numer konta To najpierw wyróżnię,a potem prześlę:evil_lol:...i trzymajmy kciuki,by nasza współpraca z Marysieńką przyniosła pozytywny skutek dla Kręcialskiego...zakochałam się w tych stojąco/klapniętych uszyskach!!! Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No i co takie kochanie robi z człowiekiem...nie tylko wyróżniłam,ale i na własny koszt jeszcze pogrubiłam... Nie zabijcie,ale może jeszcze któraś cioteczka...wujaszek dorzuci 6zł to i jeszcze podświetlimy chłopaka?...miałby ful wypas... Quote
morisowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 zuzlikowa - świetne allegro :lol: a zdjęcia po to wstawiłam, żeby można było z nich korzystać dla dobra Kręcioła :p Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='morisowa']zuzlikowa - świetne allegro :lol: a zdjęcia po to wstawiłam, żeby można było z nich korzystać dla dobra Kręcioła :p[/QUOTE] To masz przechlapane...lecę wstawiać i drugie!!!:evil_lol:...dzięki:loveu:!!! Quote
marysia55 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='zuzlikowa']Nie wiem jakie jeszcze cudeńka można z tak radosną bombą zrobić...myślę tu o Kręciołku!:cool3:...ale Marysieńko,mam nadzieję,że spełniłam oczekiwania...i Twoje i Kręciołka!!![/QUOTE] zuzlikowa :loveu: jak najbardziej spełniłaś oczekiwania wszystkich tu na wątku ze mna i Kręciołkiem włącznie. Allegro jak zwykle jest boskie. Współpracować z Tobą to sama przyjemność:p:p:p Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ...wzaj:lol:emnie, wzajemnie... hihi...jakoś słodko mi się zrobiło:lol:...i niech przełoży się na słodki domek dla zakręconego pozytywnie psiaka! Quote
Recommended Posts