Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie znalazłem Kręcioła.
Ja tu jeszcze miałem wpłacić i w tym jeszcze miesiącu wpłacę ( dopiero wracam do formy )
Widzę, że szukacie stałych. Chętnie coś od przyszłego miesiąca zadeklaruję.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
super plakaty robi anett - zaraz Ja poprosze- Ona zreszta czyta watek Kreciołka;):razz:

taaa...:cool1:
Kręciołkowi kibicuję, zdjęcia podziwiam i plakacik mogę zrobić ale za kilka dni bo nie wyrabiam czasowo z ogłoszeniami:cool3:

Posted

Zdjęcia super :loveu: Nie podziwiałam, bo od soboty na dogo nie byłam.
Cieszę się, że jesteś zadowolona z hotelu.
Karma dla Kręciołka dotrze w tym tygodniu. No i w sobotę Kręcioł został na miesiąc zabezpieczony od kleszczy w ramach hotelowania.

Teraz "tylko" domu stałego potrzeba!

Posted

Co do plakatu- mam ale taki hmmm jakby to ująć "nieprofesjonalny"....Skoro Anett masz większy talent do robienia plakatów to baaaaaaaardzo bym była wdzięczna;).
Gosia-dziękuję-już drugą osobę "wrabiasz w coś robienie":evil_lol::loveu:

Co do karmy-ode mnie Kręciołek dostał ok. 3 kg-> tak jak mówiła mi Iwona- woli wymieszane z puszką-to już będzie "na mojej głowie" dostarczenie Mu puszek.

Kręciołkowy ogonek już praktycznie zarósł sierścią:cool3:- a i boczki się zaokrągliły (Morisowa naprawdę nieźle Ci poszło dokarmienie w przeciągu tygodnia:eviltong:).

Cajus dziękuję bardzo!!!

Edit:
Migdalena doszły pieniążki-20 zł. :) Obecnie na koncie Kręciołka jest 490 zł.

Posted

magdyska25 napisał(a):

Gosia-dziękuję-już drugą osobę "wrabiasz w coś robienie":evil_lol::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie specjalnie tak jakos wyszlo:oops::oops: ale....do trzech razy sztuka

Posted

Magdyska nie ma sprawy, plakacik chętnie przygotuję ale ze mnie 100% amator:cool3:

Lu_Gosiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie specjalnie tak jakos wyszlo:oops::oops: ale....do trzech razy sztuka

to ten trzeci raz niech będzie DOMEK:p

Posted

Udało mi się odzyskać w końcu machinę zwaną kompem...popodziwiałam fotki Kręciołka...poczytałam sprawozdania i bardzo się cieszę,że to tak towarzyskie i miłe psię!:loveu:

Kochane...trochę pogubiłam się po tym tygodniu przymusowego odstawienia:oops:...czy jest tekst do allegro?...mogłabym się jutro za to zabrać...ojej,dzisiaj...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Udało mi się odzyskać w końcu machinę zwaną kompem...popodziwiałam fotki Kręciołka...poczytałam sprawozdania i bardzo się cieszę,że to tak towarzyskie i miłe psię!:loveu:

Kochane...trochę pogubiłam się po tym tygodniu przymusowego odstawienia:oops:...czy jest tekst do allegro?...mogłabym się jutro za to zabrać...ojej,dzisiaj...

Znalazłam cudny tekst marysieńki...marysiu,Ty wiesz...dziękuję!:loveu:
Mogę już zabrać się do roboty!

Posted

Zuzlikowa dziękuję!!!:loveu:

Jak coś to proszę podawać na mnie namiary: 609 266 951 i mail: [email]magdys19@interia.pl[/email]

Anett-w pełni się z Tobą zgadzam- następny musi być odpowiedzialny dom!!!

Posted

Rozmawiałam wczoraj z 'hotelikiem'. Kręciołek zażera suche wymieszane z puszką, apetyt mu dopisuje. Szaleje ze swoimi zabawkami, ponoć wesoły jest :lol:
Iza tam była, więc i jego odwiedziła, mówi, że się zaaklimatyzował.

Karma dotarła do mnie (wspólne zamówienie dla moich i Kręcioła), w tygodniu Iza podwiezie do hotelu.

Posted

KWL-bardzo dziękuję!!!;)

Morisowa- oczywiście że Kręcioł szaleje ze swoimi zabawkami-to przecież pozytywnie zakręcony pies:loveu:.
Mam nadzieję że jutro uda mi się pojechać do Kręciołka...ale nie wiem czy zdołam kilkanaście dużych puszek przewieźć autobusami...:roll:...

Może jakiś filmik bym nakręciła? Jaki z Niego fajny i posłuszny piesek:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Znalazłam cudny tekst marysieńki...marysiu,Ty wiesz...dziękuję!:loveu:
Mogę już zabrać się do roboty!
ojj wiem , wiem .... zaraz zrobisz z nim takie cudeńka, że go nie poznam :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']ojj wiem , wiem .... zaraz zrobisz z nim takie cudeńka, że go nie poznam :evil_lol:

Nie wiem jakie jeszcze cudeńka można z tak radosną bombą zrobić...myślę tu o Kręciołku!:cool3:...ale Marysieńko,mam nadzieję,że spełniłam oczekiwania...i Twoje i Kręciołka!!!

NIECH POMOŻE ZNALEŹĆ DOMEK...TEN,KTÓRY DA SIĘ POKOCHAĆ DO KOŃCA ŻYCIA- radosnego,bezpiecznego i ciepłego!!! Do domku Kręciołku!!!:loveu:

Allegro Kręciołka...nie wiem,czy dobrze pamiętałam,ze któraś z cioteczek chciała zasponsorować Kręcialskiemu wyróżnienie?...:oops:...chyba to ja niedługo będę prosić Kręciołka o użyczenie imienia...:diabloti:

KRĘCIOŁEK_pies przynoszący radość !SZUKA DOMU (802352970) - Aukcje internetowe Allegro

Sprawdźcie,czy wszystko ok?...
morisowa...jak bardzo korciło mnie,żeby wstawić obie fotki z próby zrobienia zdjęć Kręcialskiemu z pozycji na brzuchu...oj,doceniłam efekty,doceniłam!!!:evil_lol:...uśmiech nie chciał zejść i z mojego pycha!
Nie oparłam się pokusie wstawienia choć jednej...:lol:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:allegro super...jak zawsze Zuzliku;)

niewiem czy to bylam ja czy nie, ale takie allegro chetnie wyróżnie:evil_lol:..przeslij mi prosze na pw numer konta

To najpierw wyróżnię,a potem prześlę:evil_lol:...i trzymajmy kciuki,by nasza współpraca z Marysieńką przyniosła pozytywny skutek dla Kręcialskiego...zakochałam się w tych stojąco/klapniętych uszyskach!!!

Posted

No i co takie kochanie robi z człowiekiem...nie tylko wyróżniłam,ale i na własny koszt jeszcze pogrubiłam...
Nie zabijcie,ale może jeszcze któraś cioteczka...wujaszek dorzuci 6zł to i jeszcze podświetlimy chłopaka?...miałby ful wypas...

Posted

[quote name='morisowa']zuzlikowa - świetne allegro :lol: a zdjęcia po to wstawiłam, żeby można było z nich korzystać dla dobra Kręcioła :p[/QUOTE]

To masz przechlapane...lecę wstawiać i drugie!!!:evil_lol:...dzięki:loveu:!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Nie wiem jakie jeszcze cudeńka można z tak radosną bombą zrobić...myślę tu o Kręciołku!:cool3:...ale Marysieńko,mam nadzieję,że spełniłam oczekiwania...i Twoje i Kręciołka!!![/QUOTE]
zuzlikowa :loveu: jak najbardziej spełniłaś oczekiwania wszystkich tu na wątku ze mna i Kręciołkiem włącznie. Allegro jak zwykle jest boskie. Współpracować z Tobą to sama przyjemność:p:p:p