justynaz87 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Fajnie, że Kręciołek dobrze się czuje w nowym miejscu. Jeżeli chodzi o główkę to wydaje mi się, że już mu tak zostanie . I tak wygląda słodko :loveu: Co do załatwiania się w kojcu to może on nie zdaje sobie sprawy, że na pewno codziennie ktoś Go wyprowadzi żeby mógł się załatwić. Do tej pory przez 7 (!) lat mieszkał na wybiegach lub w pawilonie i tam musiał się załatwiać w środku. Quote
Rubi18 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 wyglada cudownie!! takie złotko tylko ze czarne:D jeszcze tylko domek:) Quote
magdyska25 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Jak na razie z ogłoszeń nikt się nie odzywa-allegro również nie daje pożądanego rezultatu także zbieram "ekipę plakatową" gdzie się da- w pracy mam chętne już 3-4 osoby- czyli jakieś 100 plakatów (tylko gdzie ja tyle wydrukuje:roll:-zostanę po godz. to drukarka w pracy wreszcie się przyda:diabloti:). Co do załatwiania się w boksie-myślę że jak na tyle lat spędzonych w schronisku i tak szybko załapał i z tego co rozumiem zdarza Mu się coś czasami zrobić. Kiedyś dla Niego kojec to było miejsce gdzie spał, jadł i załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne. Także uważam że potrzebuje więcej czasu. Edit: Kręciołek nie jest ani duży ani kłopotliwy także Megii obniżyła cenę miesięcznego pobytu z 390 zł. na 350 zł. Dziękuję:) Quote
magdyska25 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Bazarek "miszmasz" dla Kręciołka. Serdecznie zapraszam:) Dziękuję za podarowane rzeczy Niuni&Puni i Megii: http://www.dogomania.pl/forum/f99/spodnie-kosmetyki-duzo-innych-rzeczy-dla-kreciolka-zapraszam-do-30-09-a-147126/#post13016102 Quote
zonia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja mogę go wstawić do "oferty" tylko potrzebuję jakiś baaardzo krótki opis-ograniczona ilość znaków...:roll: Quote
magdyska25 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='zonia']Ja mogę go wstawić do "oferty" tylko potrzebuję jakiś baaardzo krótki opis-ograniczona ilość znaków...:roll:[/quote] Zoniu wysłałam Ci na PV Jego baaaardzo krótki opis. Czy ktoś ma możliwość wydrukowania i powieszenia w swojej okolicy kręciołkowych plakatów??? Nie było żadnych tel w Jego sprawie... Megii lepiej podawać nr tel do Ciebie czy męża? Quote
megii1 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='magdyska25']Zoniu wysłałam Ci na PV Jego baaaardzo krótki opis. Czy ktoś ma możliwość wydrukowania i powieszenia w swojej okolicy kręciołkowych plakatów??? Nie było żadnych tel w Jego sprawie... Megii lepiej podawać nr tel do Ciebie czy męża?[/quote] Lepiej do mnie - ja zawsze odbiorę:) Quote
magdyska25 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Ok. W sumie to już podaję do Ciebie;) ale wolałam się upewnić. [B]JEŻELI KTOŚ CHCE PRZYŁĄCZYĆ SIĘ DO "AKCJI MAILOWEJ",[/B] która mam nadzieję pomoże znaleźć Mu dom- [B]PROSZĘ WYSŁAĆ MI NA PV SWÓJ MAIL (wyślę wtedy zdjęcia Kręciołka razem z opisem) I POROZSYŁAĆ PO ZNAJOMYCH.[/B] Z góry dziękuję:loveu: Quote
Rubi18 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja moge wstawic jego zdjecie i opis na Swoj profil na nk i powysylac...wiec prosze o zdjecie i opis na pw:) Quote
Rubi18 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 zdjecie wraz z opisem wstawione:) oto link Logowanie do nasza-klasa.pl :) Quote
megii1 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Kręciołek dziś:) Jak zawsze uśmiechnięty i zadowolny:loveu: i bardzo garnie się do człowieka - taka przylepa z niego:lol: Quote
migdalena Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 To juz inny pies,pan Kręcioł a nie jakaś bida.:multi: Quote
morisowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 sama radość patrzeć na niego :loveu: Quote
magdyska25 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 http://images39.fotosik.pl/202/c144b8b05a3fac17med.jpg Megii podmieniłaś psa!??:diabloti: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziś Kręciołek miał wizytę Pani Weterynarz:) Obejrzała jego oczka - stwierdziła stan zapalny. Z jednym oczkiem lepiej z drugim gorzej. Krople jeszcze mamy także podajemy ale nie wiem co robić jak się skończą. A poza tym teraz, już po wizycie naszej wetki spojrzałam w książeczkę Krecioła i nie widzę w niej wscieklizny... może w schronie jest jakieś zaświadczenie? Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 I jeszcze trochę dokumentacji medycznej Quote
morisowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='megii1'] A poza tym teraz, już po wizycie naszej wetki spojrzałam w książeczkę Krecioła i nie widzę w niej wscieklizny... może w schronie jest jakieś zaświadczenie?[/quote] bez wścieklizny by nie wydali, ale normalnie takie informacje są w komputerze, a do książeczki wpisują dopiero przy adopcji - mógł lekarz przeoczyć i nie wpisać Trzeba w schronisku spytać, poprosić, to wypiszą zaświadczenie. Po adopcji dalej wszystkie informacje są w komputerze pod numerem psa. Quote
magdyska25 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Już wyjaśniłyśmy z Megii kwestię szczepień. Wściekliznę ma, chorób zakaźnych-nie. Tak jak wcześniej było napisane na wątku. Dziękuję Zoniu za ogłoszenie. Kurczę ja już nie wiem co robić...:shake:.....boje się że posiedzi sobie jeszcze w hoteliku...Wiadomo to nie schronisko-nie grozi Mu tam pogryzienie, głód i zimno. Ma opiekę praktycznie 24h/dobę, spacery + wybieg ale to nadal nie jest DS. Kto ma jakieś pomysły:niewiem: Quote
Rubi18 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 znajdzie domek trzeba tylko troche czasu...a ma zrobione juz allegro? Quote
migdalena Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Chyba juz czas na wplaty za pazdziernik?Jak wroce,zaraz zrobie przelew. Quote
monika083 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 prosze o pomoc ...szukamy hotelu lub dt: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/deklaracje-potrzebne-zimy-nie-przezyje-czy-choroba-skory-wyrok-141972/#post12618379 Quote
Recommended Posts