Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ma być jeszcze gorzej.
Moje psiaki nie chcą wogóle wychodzić. A najbardziej Myszka. Musze Ją na ręce brać i wynosić z domu, minuta i wraca a drzwi to mało nie rozwali. Taka delikatna sie zrobiła.

Posted

witam,jutro pixi jedzie do domku,a mam chetnego na bianke tylko trzeba podjąć decyzje szybko bo jak tak to o 10 rano musiała by wyruszyć razem z pixi. domek dla bianki jest na wsi,ale ona na pewno nie na łańcuch,tam się juz zgodzili i w sumie na bianke czekają , tylko by trzeba było podjąć szybko decyzje co do wydania bianki,jutro o 10 pixi wyjeżdza .to jest nr. do mnie510188456, biankę poszła by do znajomego i zawsze bede mogła tam jechać zobaczyć jak sobie żyje?

Posted

tam u tego znajomego zdechł im pies i placzą dzieci ,bianka co prawda w łużku by nie spała ale ogród do biegania by miała i bude ale w ciepłym garażu ,a może nawet w domu by była tak mnie zapewniał

Posted

Siedze i rycze. Dziewczyny jesteście wspaniałe. Tak mi Ona w sercu siedziała, pomysłow juz było brak. Taki wielki kamień mi zleciał z serca. Co za szczęście. Mam nadzieje, że będą zdjęcia z domu i będzie miała tam dobrze

Posted

Dzięki, że to napisałaś już mi lepiej. Tak instynktownie o Pixi się tak bardzo nie martwie, a Bianka to tyle lat w schronie.
Biedaczka się wkońcu doczekała. Ach nie moge nawet pisać tak mi się ręce trzęsą z tej radosci.