Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona juz by nie raz dom miała ale jak ludzi widzi to ogon spuszcza i patrzy wystraszona, co to za jedni, a z resztą ludzie gadaja ze ona za stara...:angryy:
To tacy to moze i dobrze ze ją miec nie bedą.

Posted

Wilczek, ktoś już pisał, że te skojarzenie jej z beauceronką jest niefortunne, bo widzisz co ta prawdziwa robi w boksie:evil_lol: Normalnie pies demolka:evil_lol:
Zmień może tytuł i pierwszy post na inny. Coś bardziej chwytającego za serce.

Posted

Wilczek popraw treść na pierwszej stronie bo napisałaś, że jest w schronie od 3 lat, ma powyżej 4 lat a pózniej napisałaś, że od 2004. to sie kupy nie trzyma. I może jakieś zdjęcie ładne na pierwszą to może ludzi przyciągnie uwage.
Może takie:

Posted

ech Bianko, podpatrzałam jak ona sie wczoraj swietnie bawiła z inna sunią w boksie na tym sniegu, przeskakiwały przez siebie i było widac ze dobrze sie bawią...Ona sie tak zachowuje tyko jak czuje sie bezpiecznie i przy ludziach których zna...To dlatego chowa sie gdy niektórzy przychodzą, nie zna...Ale tez nie przed wszystkimi, dziwne...

Posted

Wiecie mi to się codziennie ryczeć chce jak patrze na termometr, lub oglądam pogode. Myśle wtedy o tych wszystkich psiakach w schroniskach jak one muszą marznąć i cierpieć. Dobija mnie ta zima.

Posted

:( nawet spac nie można wiedząc ze te psy tam, a ja w tym łóżku...Nie nawidzę zimska!!! Chociaz Bianka juz nie tyle zniosła, duza baba z niej, ale zawsze szkoda suni...Strach myslec o tych małych...