monika55 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dzis mi sie snilo, ze dom znalazla. A moze... Quote
marsi66 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czy ogłaszałyście ją na tym forum: http://www.beauceron-pl.net/web_page_beauce/wpotrzebie.html Może tam ktoś ją dostrzeże:roll: Quote
monika55 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ktos ja zglaszal do do beauceronow. Niestety cisza. Quote
marsi66 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nie ma jej pośród psów szukających domu:shake: Quote
wilczek007 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Nasza bianeczka, zamiast cieszyc sie z widoku ludzi to niechetnie patrzy no i potem odchodzą...oj bianka... Quote
agrabcia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ona biedna pewnie myśli ,że i tak jej nie wezmą. Traci nadzieje a to Jej napewno nie pomoże . Quote
monika55 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tam forum nieczynne, a wilczek pisala. Bez odpowiedzi. Quote
agrabcia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ze wszystkich psiaków, które ogłaszałam Bianka ma najmniej wejść. Musze popracować nad lepszym tekstem i allegro. Bianko musi się wkońcu udać Quote
wilczek007 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 agrabcia napisał(a):Ze wszystkich psiaków, które ogłaszałam Bianka ma najmniej wejść. Musze popracować nad lepszym tekstem i allegro. Bianko musi się wkońcu udać BIANKA MOJA RODZINKO... Ale dzisiaj Bianka zwiała pracownikowi przy myciu boksów i przyleciała do nas:D wziełysmy ja na spacer wyczesałysmy.Kochana bestyjka:) Ale samochodów sie boi jak widzi ze jedzie... Quote
wilczek007 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 niewiem juz czy wogole pujdzie jak tak dalej bedzie....Mam jej nowe fotki tylko zobacze czy wstawie... A mnie gumtree usuneło ogłoszenia które cały wieczór wstawiaam, zatłuc mozna!!!!:( Raz na tydzien człowiek czas wyskrobie a tu cie wywalą. W sumie nic nowego, normalka. Lepiej nic nie robic wg nich!:( Quote
monika55 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ona juz od wielu miesiecy domu szuka. Quote
agrabcia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Chyba wiem o co chodzi z tymi linkami napiszcie czy widzicie http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2606879_wyjatkowa_bianka.html Quote
wilczek007 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ja widze agrabciu;) Bianka przez ten twój strach do ludzi marnie skonczysz zła juz jestem, a juz mogłas miec domek ze dwa razy :( Quote
agrabcia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nie wiem gdzie tu jeszcze Jej te ogłoszenia robić, juz tyle ich ma i nic. Zalogowałam sie wkońcu na allegro trwa weryfikacja danych to pewnie na dniach zrobie jej tam ogłoszenie. Quote
marsi66 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nie chcę się wtrącać w sprawę Bianeczki, ale może to ,że jest ogłaszana" w typie bauceron" jej nie pomaga.Czytając o charakterkach prawdziwych bauceronów odnosi się wrażenie, że tylko osoby znające potrzeby takich owczarków powinny je mieć.Piszą tam o konieczności PT, o dominacji i takich tam sprawach.Ostatnio na Onet.pl był artykuł o psa odradzanych dla początkujących właścicieli i znalazł się tam bauceron.Więc nie wiem czy sugerowanie potencjalnym właścicielom tej rasy pomaga Biance. Z tego co piszecie to ona raczej łagodna jest.Może jakoś to ująć, że wygląd baucerona i owszem , ale charakterek jakiejś łagodnej rasy. W każdym razie Biance należy się domek. Quote
agrabcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Marsi66 Nie wiem jak dziewczyny ,ale Ja w moich ogłoszeniach nie pisałam ,że jest w typie baucerona a zrobiłam ich sporo. Nie znam tej rasy wiec nic nie pisałam. Bianka ewidentnie ma strasznego pecha. Zawsze ma najmniej wejść na stronki z ogłoszeniami. Poprostu taka niewidoczna dla świata Bianeczka- Tylko tu na forum my sie nią interesujemy. Quote
Recommended Posts