Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agrabcia napisał(a):
Ze wszystkich psiaków, które ogłaszałam Bianka ma najmniej wejść. Musze popracować nad lepszym tekstem i allegro.
Bianko musi się wkońcu udać

BIANKA MOJA RODZINKO...

Ale dzisiaj Bianka zwiała pracownikowi przy myciu boksów i przyleciała do nas:D wziełysmy ja na spacer wyczesałysmy.Kochana bestyjka:)
Ale samochodów sie boi jak widzi ze jedzie...

Posted

niewiem juz czy wogole pujdzie jak tak dalej bedzie....Mam jej nowe fotki tylko zobacze czy wstawie...
A mnie gumtree usuneło ogłoszenia które cały wieczór wstawiaam, zatłuc mozna!!!!:( Raz na tydzien człowiek czas wyskrobie a tu cie wywalą. W sumie nic nowego, normalka. Lepiej nic nie robic wg nich!:(

Posted

Nie wiem gdzie tu jeszcze Jej te ogłoszenia robić, juz tyle ich ma i nic. Zalogowałam sie wkońcu na allegro trwa weryfikacja danych to pewnie na dniach zrobie jej tam ogłoszenie.

Posted

Nie chcę się wtrącać w sprawę Bianeczki, ale może to ,że jest ogłaszana" w typie bauceron" jej nie pomaga.Czytając o charakterkach prawdziwych bauceronów odnosi się wrażenie, że tylko osoby znające potrzeby takich owczarków powinny je mieć.Piszą tam o konieczności PT, o dominacji i takich tam sprawach.Ostatnio na Onet.pl był artykuł o psa odradzanych dla początkujących właścicieli i znalazł się tam bauceron.Więc nie wiem czy sugerowanie potencjalnym właścicielom tej rasy pomaga Biance.
Z tego co piszecie to ona raczej łagodna jest.Może jakoś to ująć, że wygląd baucerona i owszem , ale charakterek jakiejś łagodnej rasy.
W każdym razie Biance należy się domek.

Posted

Marsi66 Nie wiem jak dziewczyny ,ale Ja w moich ogłoszeniach nie pisałam ,że jest w typie baucerona a zrobiłam ich sporo. Nie znam tej rasy wiec nic nie pisałam. Bianka ewidentnie ma strasznego pecha. Zawsze ma najmniej wejść na stronki z ogłoszeniami.
Poprostu taka niewidoczna dla świata Bianeczka- Tylko tu na forum my sie nią interesujemy.