Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza Bianka...Co z nią zrobic?Ona taki kochany łobuzek a tu juz czasu nie ma...wogóle nie przypomina tamtej smutnej na wpół żywej psinki z okresu kiedy schron przejęty został po grabarzu...Ona tam nie moze zostac..Ludzie oczu nie mają...O sercu nie wspomne...Tylko na wygląd patrzą.

Posted

agrabcia napisał(a):
No jak na wygląd przecież ona ładna jest

ładna ładna ale ludzie nie widzą, mysla ze taka nijaka zapewne bo jeszcze ANI RAZU nie spytali o nią, chyba ze o jesli chodzi bude:angryy: , ale Bianka wtedy nie wyłazi (:-o:loveu:) wogóle. Nie wiem czy ona to czuje???
Rasowe Yorczki, White , Astki, ONki, Colie...To po kiego czorta rozmnażaja te zwierzęta wielorasowe, skoro potem nawet na takie sie nie patrzy??!!Czowiek to najgłupszy gatunek...Nie chce nikogo obrażac, ja tak ogólnie.
Mam czasem takie napady, no...:oops:

Posted

Wilczek ja to rozumiem bo ja zawsze mówie wszystkim głośno i wyraznie ,że wole zwierzaki niż ludzi. Chociaż nie umieją mówić zawsze lepiej porozumię się ze swoimi psami niż z ludzmi.

Posted

No i co tu napisać:shake:
Wilczek masz rację, bo na taką Binię która ma w tytule allegratki "ratlerkowata" wejść 228, a na Biankę tylko 10. Tylko co znaczą wejścia jak obie jeszcze w schronie kiblują:shake:

Posted

Naprawde pech. Wczoraj na stronie Palucha znalazłam takiego samego pieska jak Bianka dokładnie identyczny tylko, że chłopak. I ten napis-ma dom. Psiak starszawy i na paluchu od 2005 a tam przeciez 2000 psów i się doczekał. Bianeczko ja wieze,że Ty nie będziesz tak długo czekała i domek znajdziesz.