wilczek007 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 dzieki agrabciu;) witam z wieczora Bianke i Was Quote
agrabcia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dorobiłam jeszcze. Zarazliwa i to jak mąz to mnie niedługo z domu wygna bo siedze tylko przed komputerem. -Bono-polska.pl -petworld.pl -mammisia.pl Quote
shanti Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Szybkie odwiedzinki, bo czekam na gości:roll: Quote
agrabcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bianeczko pokaż sie, nie masz się czego wstydzić ślicznotko Quote
monika55 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nawet nie zajrzalam do wszystkich boksow. Jak one patrza z nadzieja. Quote
wilczek007 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Nasza Bianka...Co z nią zrobic?Ona taki kochany łobuzek a tu juz czasu nie ma...wogóle nie przypomina tamtej smutnej na wpół żywej psinki z okresu kiedy schron przejęty został po grabarzu...Ona tam nie moze zostac..Ludzie oczu nie mają...O sercu nie wspomne...Tylko na wygląd patrzą. Quote
agrabcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No jak na wygląd przecież ona ładna jest Quote
wilczek007 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 agrabcia napisał(a):No jak na wygląd przecież ona ładna jest ładna ładna ale ludzie nie widzą, mysla ze taka nijaka zapewne bo jeszcze ANI RAZU nie spytali o nią, chyba ze o jesli chodzi bude:angryy: , ale Bianka wtedy nie wyłazi (:-o:loveu:) wogóle. Nie wiem czy ona to czuje??? Rasowe Yorczki, White , Astki, ONki, Colie...To po kiego czorta rozmnażaja te zwierzęta wielorasowe, skoro potem nawet na takie sie nie patrzy??!!Czowiek to najgłupszy gatunek...Nie chce nikogo obrażac, ja tak ogólnie. Mam czasem takie napady, no...:oops: Quote
agrabcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wilczek ja to rozumiem bo ja zawsze mówie wszystkim głośno i wyraznie ,że wole zwierzaki niż ludzi. Chociaż nie umieją mówić zawsze lepiej porozumię się ze swoimi psami niż z ludzmi. Quote
monika55 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Szkoda jej, ona z taka nadzieja patrzy. Quote
shanti Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 No i co tu napisać:shake: Wilczek masz rację, bo na taką Binię która ma w tytule allegratki "ratlerkowata" wejść 228, a na Biankę tylko 10. Tylko co znaczą wejścia jak obie jeszcze w schronie kiblują:shake: Quote
monika55 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cholera, ktos urok na nia rzucil czy co. Quote
agrabcia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bianeczko jeszcze troche ogłoszonek -kupiepsa.pl -przygarnijZwierzaka.pl -nasipupile.pl -ojej.pl -spacerek.net Quote
wilczek007 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 jak sie ma pecha to sie ma ...Bianka to poznała. Ale to nie moze trwac wieki!!!:placz: Quote
agrabcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Naprawde pech. Wczoraj na stronie Palucha znalazłam takiego samego pieska jak Bianka dokładnie identyczny tylko, że chłopak. I ten napis-ma dom. Psiak starszawy i na paluchu od 2005 a tam przeciez 2000 psów i się doczekał. Bianeczko ja wieze,że Ty nie będziesz tak długo czekała i domek znajdziesz. Quote
wilczek007 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 a ja mam nadzieje że w tym roku ten dom znajdzie...bo potem, to wole nawet nie myslec co by było:pissed: dałam Bianke na beauceronki, pomoga ogłosic u siebie:loveu: Quote
Recommended Posts