ania_b Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 u bianki dobrze ,też się niepokoiłam,bo naprawdę bardzo sunia kochana jest,mam nadzieję że tak dalej będzie i będzie szczęśliwa,za parę dni odwiedzę biankę i zdam wam relację ,i porobie zdjęcia jak sobie żyje bianeczka,ja jej nie dam zrobić krzywdy Quote
monika55 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Bianko jestes naprawde swietna psina. Tez jestem ciekawa jak sie zaaklimatyzowala. Quote
shanti Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Czekamy na relację:lol: Ktoś dał znać wolontariuszkom że Bianka już ma lepiej a one dzwoniły do mnie przerażone, bo myślały że została poddana eutanazji :evil_lol: Quote
wilczek007 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 ojej pokreęciło sie im cosik ale u Bianki widze ze dobrze:) oby tak dalej! Quote
ania_b Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 bianeczka ponoć jest wspaniala,próbowala nawet włazic do łóżka,jest kochana i potrafi dawać łapke siad i lezec,mądra psina po niej to było widać,jej nowa pani powiedziała że wogle nie zachowuje się jak pies ze schroniska,jest bardzo zadowolona i śpi oczywiście w domu,bawi się jak dziecko i skacze jak piłka ,ciężko mi to sobie wyobrazić,ale bardzo się cieszę,oby tak dalej Quote
agrabcia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wspaniałe wieści. Kochana Bianka nareszcie szczęśliwa jest i my cieszymy się razem z nią. Quote
monika55 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zawsze to mowilam, ze Bianka jest super.Pamieta biedula jak to w domu jest. Quote
wilczek007 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='ania_b']bianeczka ponoć jest wspaniala,próbowala nawet włazic do łóżka,jest kochana i potrafi dawać łapke siad i lezec,mądra psina po niej to było widać,jej nowa pani powiedziała że wogle nie zachowuje się jak pies ze schroniska,jest bardzo zadowolona i śpi oczywiście w domu,bawi się jak dziecko i skacze jak piłka ,ciężko mi to sobie wyobrazić,ale bardzo się cieszę,oby tak dalej[/QUOTE] nic tylko :multi: :multi: :multi: tak sie cieszę ze jest dobrze! Quote
ania_b Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 u bianeczki dobrze i myślę że już to się nie zmieni,ma się dobże na dniach pojadę ją odwiedzić,ponoć chodzi i się tuli nawet próbuje w chodzić ,tzn. wpycha sie na kolana, pojade to porobie jej zdjęcia,pzdr. Quote
shanti Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Malusia Bianeczka na kolankach:evil_lol: Poprosze o takie właśnie zdjęcie:evil_lol: Quote
monika55 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rozmawialam z Ania. Czekam na zdjecia. Podobno Bianka wpycha sie do lozka i warczy na kolege.Niegroznie, bo to fajna kobita. Quote
ania_b Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 tak właśnie byłam dzisiaj u bianki z wizytą ,jest super na początku oczywiście się mnie wstydziła ,tylko zerkała zza rogu jednym okiem ,ale po chwili tuliła się i bawiła,super reaguje na małe dzieci,muj mały ją karmił i prawie jeżdził na niej,żeczywiście terrorzuje swojego kolege kilera ,ustawiła go sobie a on sie jej boi,właściciele zadowoleni,chociaż nieraz zdaży jej sie załatwić w domu,bardzo sie ciesze że ma taki dom,i ze nie musi tkwic w schronisku Quote
shanti Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Też się bardzo cieszę i dziękuję Wam za domek dla Cielątka :p Quote
monika55 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 I zdjecia Bianki http:// http:// http:// http:// Quote
agrabcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tak się wzruszyłam, że nie wiem co napisać. Bianka na kolanach cudo, a jakie ma mądre spojrzenie. Quote
wilczek007 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 kurcze jak to super popatrzec na szczęsliwa Bianke a tak długo czekała:) !!!!! dziekuje Wam w imieniu Bianki, choc to moze nie wazne,Bianka kochana pozdrawiamy!!:multi::loveu: Quote
agrabcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Weszłam żeby jeszcze na zdjęcia popatrzeć- kochana Bianeczka szczęśliwa!! Quote
monika55 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A juz sie wydawalo ze zostanie na zawsze w schronisku. Dlugo czekala. Quote
ania_b Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ja też na nią na patrzeć się nie moge,ale to naprawde kochana psina,pixi młodziutka i mała więc duże szanse miała a bianka marne szanse ,i dotego państwo bianki są dobrymi ludzmi i w biance zakochani ,jejku nawet nie myślałam że bianka tak będzie miała super Quote
Recommended Posts