Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u bianki dobrze ,też się niepokoiłam,bo naprawdę bardzo sunia kochana jest,mam nadzieję że tak dalej będzie i będzie szczęśliwa,za parę dni odwiedzę biankę i zdam wam relację ,i porobie zdjęcia jak sobie żyje bianeczka,ja jej nie dam zrobić krzywdy

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy na relację:lol: Ktoś dał znać wolontariuszkom że Bianka już ma lepiej a one dzwoniły do mnie przerażone, bo myślały że została poddana eutanazji :evil_lol:

Posted

bianeczka ponoć jest wspaniala,próbowala nawet włazic do łóżka,jest kochana i potrafi dawać łapke siad i lezec,mądra psina po niej to było widać,jej nowa pani powiedziała że wogle nie zachowuje się jak pies ze schroniska,jest bardzo zadowolona i śpi oczywiście w domu,bawi się jak dziecko i skacze jak piłka ,ciężko mi to sobie wyobrazić,ale bardzo się cieszę,oby tak dalej

Posted

[quote name='ania_b']bianeczka ponoć jest wspaniala,próbowala nawet włazic do łóżka,jest kochana i potrafi dawać łapke siad i lezec,mądra psina po niej to było widać,jej nowa pani powiedziała że wogle nie zachowuje się jak pies ze schroniska,jest bardzo zadowolona i śpi oczywiście w domu,bawi się jak dziecko i skacze jak piłka ,ciężko mi to sobie wyobrazić,ale bardzo się cieszę,oby tak dalej[/QUOTE]

nic tylko :multi: :multi: :multi: tak sie cieszę ze jest dobrze!

Posted

u bianeczki dobrze i myślę że już to się nie zmieni,ma się dobże na dniach pojadę ją odwiedzić,ponoć chodzi i się tuli nawet próbuje w chodzić ,tzn. wpycha sie na kolana, pojade to porobie jej zdjęcia,pzdr.

Posted

tak właśnie byłam dzisiaj u bianki z wizytą ,jest super na początku oczywiście się mnie wstydziła ,tylko zerkała zza rogu jednym okiem ,ale po chwili tuliła się i bawiła,super reaguje na małe dzieci,muj mały ją karmił i prawie jeżdził na niej,żeczywiście terrorzuje swojego kolege kilera ,ustawiła go sobie a on sie jej boi,właściciele zadowoleni,chociaż nieraz zdaży jej sie załatwić w domu,bardzo sie ciesze że ma taki dom,i ze nie musi tkwic w schronisku

Posted

ja też na nią na patrzeć się nie moge,ale to naprawde kochana psina,pixi młodziutka i mała więc duże szanse miała a bianka marne szanse ,i dotego państwo bianki są dobrymi ludzmi i w biance zakochani ,jejku nawet nie myślałam że bianka tak będzie miała super