Jami Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Potrzebuje zaciski do obroży zakupić, ale u mnie w pasmanteriach NIE ma. Moglibyście przesłać mi jakąś stronę/sklep gdzie moge kupić owe zaciski? bardzo proszę...:cool3: Quote
vege* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ale o jakie zaciski ci chodzi? takie klamerki jak przy obrożach są? http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Lupine/dolphin_obroza.jpg bo niezbyt kapuje jeśli o takie to w internetowych sklepach zoologicznych czasem są a tak to na allegro są Quote
Ana04 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Na allegro wpisz 'zatrzask', są różnej szerokości. :razz: Quote
Jami Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Wpisywałam ale są tylko jakies do drzwi albo cuś .. :angryy: Quote
Glorien Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Chodzi o taki zatrzask Klamra, klamerka, zapięcie, zatrzask 30 mm.. (716955597) - Aukcje internetowe Allegro czy o ten mechanizm do przesuwania? Czy taśma nośna, która jest wystawiona przez tego użytkownika to jest właśnie taka taśma z której robi się np smycze? Quote
Jami Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Właśnie juz znalazłam :razz: Dziękuję :loveu: Quote
karolajn Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ja znalazłam takie ozdobne OZDOBY | klamerki | Swarovski, koraliki, pasmanteria, dodatki do scrapbookingu, artykuły krawieckie - sklep BazarDekoracji.pl no i tutaj takie zwykłe plastikowe, w różnych kolorach i rozmiarach niteczka.com.pl - pasmanteria internetowa niteczka.com.pl - pasmanteria internetowa <b>KLAMRY I ZAPIĘCIA</b> ktoś coś stąd testował? bo zastanawiam się czy nie zamówić, tylko czy pies tego nie rozepnie...? Quote
vacancy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Glorien napisał(a):Chodzi o taki zatrzask Klamra, klamerka, zapięcie, zatrzask 30 mm.. (716955597) - Aukcje internetowe Allegro czy o ten mechanizm do przesuwania? Czy taśma nośna, która jest wystawiona przez tego użytkownika to jest właśnie taka taśma z której robi się np smycze? czyli chyba chodzi wam o tzw Clip, lub klips z polskiego bardziej Quote
Recommended Posts