*Magda* Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='sator_k_']Uwaga komunikat! Uwaga komunikat! Kocham mojego psa. Dziękuję koniec komunikatu Jak będę miała zdjęcia to napiszę od razu coś więcej ;) A za co go tak kochasz?? Quote
Karro Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Fajne masz plany hodowlane :) Czekam na nowe zdjęcia ;) Quote
Kawalier Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 understandme napisał(a):Fajne masz plany hodowlane :) Czekam na nowe zdjęcia ;)Zgadzam się z tym poglądem. I również czekam na fotki... Quote
Oscar Patric Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 magdabroy napisał(a):A za co go tak kochasz?? no pewnie za całokształt:) i za to że jest u mnie jest tak samo:) Quote
Kashdog Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Ja na 99% będę w niedzielę, bo wtedy są goldeny :) Jak tak szukałam połączenia, to chyba ten autobus dojeżdża bezpośrednio na teren targi http://ztm.kielce.pl/rozklady/rozklady/0100/0100t011.htm Tylko pytanie, czy znajdę przystanek :evil_lol: Najwyżej wezmę taksówkę...:cool3: Tak, dokładnie. Ten autobus jedzie spod dworca pod targi. Przystanek jest łatwy do znalezienia. Wychodzisz z dworca i powinnaś już powinnaś go widzieć. A co do taksówek, to wiadomo, że z nimi łatwiej, wygodniej i pod dworcem jest ich pełno :diabloti: No, Dominika! Chwal się :cool1: Quote
sator_k_ Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Przepraszam Wszystkich odwiedzających za tą zwłokę, ale miałam w tym tygodniu po prostu taki zapiep... że nie wiedziałam w co ręce włożyć, choć doba była baaardzo długa. Po prostu padam na twarz. Zdjęć niestety jeszcze Kasia mi nie przekazała, więc na nie bedzie trzeba troszkę poczekać, ale postaram się sama coś uzupełnić. A wszystkie relacje będą na blogu już w postaci notki jak będę miała treningowe zdjęcia. edit: Mam zdjęcia, ale photobucket zupełnie nie chce ze mną współpracować :/ Na blogu nowa notka i kilka zdjęć. Quote
Paula03 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 To już wiemy za co go tak kochasz :loveu: Grzeczny, kochany Satorek :) Zazdraszczam tego nakręcenia na agility! Quote
kalyna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='sator_k_']Uwaga komunikat! Uwaga komunikat! Kocham mojego psa. Dziękuję koniec komunikatu Jak będę miała zdjęcia to napiszę od razu coś więcej ;) Jak Ty w ogóle mogłaś myśleć, że on nie jest kochany :D tak dobrze ułożony i nakręcony pies a przy tym niesamowicie piękny :loveu: Quote
sator_k_ Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Ho ho dobrze ułożony to myślę, że za dużo powiedziane :D Powiedzmy, że czasami zdarza mu się błysnąć, mam nadzieję, że będzie błyszczał co raz częściej :) Ja już nie mam siły. Jedno zdjęcie się wczytało, myślałam, że będzie dobrze, a tu znowu to samo... :( edit. w końcu wrzuciłam na żabę Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
przeszlus Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 No to zrozumiałe. Dobrze że choć na blogu są jakieś fotki. Quote
sator_k_ Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sator_k_ Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us A tu Dominisia prezentuje jak zrobić zmianę strony bez zmiany strony :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kalyna Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 http://img337.imageshack.us/img337/4296/46002311.jpg czy ktoś jeszcze jest zakochany w tych oczach? Mi szalenie się właśnie takie bursztynowe oczyska podobają :loveu: Nawet do tego stopnia, że jakiś czas szukałam pierścionka z oczkiem bursztynowym :loveu: Quote
sator_k_ Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
przeszlus Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Fajne się agilitujecie :) To są te same przeszkody od tej szkoły tak ???? Quote
sator_k_ Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Koniec Quote
evel Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Nie wiem co napisać, bo ciągle się powtarzam :oops: Tak miło patrzeć na pięknego, spełnionego psa :) Quote
Daga&Maks Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 http://img830.imageshack.us/img830/139/28455890.jpg świetne ujęcie :) Quote
łamAga Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Piękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Neron ma takiego samego fizjologa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts