Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio zaniedbałam galerię, ale chyba juz wszystko nadrobiłam, albo nadrobię najpóźniej jutro.:)
Tu relacja ze spaceru i ta informacja o agility --> http://reavstone-dogteam.blogspot.com/
Tu zapraszam do zakupów, bo jestem wkrytycznej sytuacji finansowej, oraz już mam dość tych nieużywanych rzeczy ;). jeszcze coś tam się na pewno pojawi :) --> http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14525519

Tu zdjęcia z serii na przystanku ;) Jeszcze mam parę to może potem wrzuce

Posted

Twój zaciesz najlepszy :evil_lol:
A tak na poważnie, to moim zdaniem świetnie wam idzie, widać, że Satorowi sprawia to przyjemność i to chyba najważniejsze, nawet jeżeli nie wszystko wychodzi ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja byłam ;) Ale czekałam aż zobaczę Satorka na jakimś nadzwyczajnym zdjęciu :D Żartuję. Wszystkie zdjęcia Satorka są nadzwyczajne :loveu:

Sator to może i jest nadzwyczajny, gorzej z moimi zdjęciami ;)
Ewa&Duffel napisał(a):
Twój zaciesz najlepszy :evil_lol:
A tak na poważnie, to moim zdaniem świetnie wam idzie, widać, że Satorowi sprawia to przyjemność i to chyba najważniejsze, nawet jeżeli nie wszystko wychodzi ;)

No zaciesz musi być ;)

Muszę powiedzieć, że z frisbee jestm bardzo dumna jeśli chodzi o nakręcenie. Sator na prawdę je lubi. Teraz mam zamiar ułożyć jakiś mały freestyle, bo ile można tylko rzucać ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Czyzby wszyscy o nas zapomnieli??? A ja tu mam filmik z frisbee.

dOgLoV jako, że była jedyna, która nas odwiedziła, a przynajmniej dała o tym znak to filmik z dedykacją dla Ciebie :) Może to Was zachęci ;)
http://www.youtube.com/watch?v=7Lc7NBMaJOM

O jej :multi: filmik specjalnie dla mnie :loveu: dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu:

super wam idzie , tez kiedys chcialam Nerona nauczyc latania za talerzem ale jakos w ogole nie był zainteresowany , a zaciesz The Best :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O jej :multi: filmik specjalnie dla mnie :loveu: dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu:

super wam idzie , tez kiedys chcialam Nerona nauczyc latania za talerzem ale jakos w ogole nie był zainteresowany , a zaciesz The Best :evil_lol:

Jeśłi Neron lubi się przeciągać to moze zacznij nakręcanie od gumowego/materiałowego.
evel napisał(a):
Kurde mol, znowu skomentować blogasa nie mogę :(

Teraz komentarze są pod tytułem. Jest napisane 0komentarze i w to trzeba wejść. Ale najprawdopodobniej wygląd bloga się zmieni znowu niedługo, bo to mi nie pasuje i komentarze mam nadzieję, wrócą na swoje miejsce :)
Paula03 napisał(a):
Świetny filmik z frisbee :)

Dziękuję :)

Zmobilizowałam się i zaczęłam układać coś konkretnego. Mam już mniej więcej 20-30s układu, a Sator został zapoznany z pierwszą sekwencją :). Może po południu nagram to Wam pokazę, ale nie spodziewajcie się nie wiadomo czego, bo to sa tylko dwie sztuczki w sumie i dwie rzuty, ale takimi małymi fragmentami najlepiej się psa uczy :)

i jeszcze jedna fotka z ostatniej serii :)

Posted

Jeśłi Neron lubi się przeciągać to moze zacznij nakręcanie od gumowego/materiałowego.

Neron lubi dużo rzeczy ale tylko na chwile :) szybko sie wszystkim nudzi :/

Posted

Dzięki :)
Świetne niebo wyszło.

No to teraz liczę na tłumy w galerii:diabloti:
Filmik dodałam, Kashdog wstawiła świetne zdjęcia, czego chcieć więcej :cool3: