Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):
zdjęcia świetne :)
nazwa bardzo fajna, podoba mi się i pasuje ;) ile osób jak na razie macie ?

Takich "chętnych" to by się troche uzbierało, jednak regularnie jeździmy tylko my, Kashodg z Fifką i Zata z Joyem. Niestety u nas jest dość duże zacofanie i nawet podsunięcie ludziom czegoś nie zdaje egzaminu. No ale nie załamujemy się, my się dobrze bawimy, chcemy zacząć zbierać pieniądze na przeszkody. Co nas nie zabije to nas wzmocni :)

dOgLoV napisał(a):
zdjęcia rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mnie powaliło http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0919.jpg :loveu:

Ja je mam na tapecie :D

Dzisiaj mam trochę podłamanie. Strasznie u nas z posłuszeństwem przy innych psach. Dzisiaj się tak do Lolki rozpędził, że nie wiem jakim cudem go utrzymałam. Do tej pory ręka mnie boli. Czasami widzę jakies przebłyski nadziei, wraca jak pies jest dość daleko i jeśli ten pies nie bawi się, ale i tak jest bardzo źle, w ręcz fatalnie. Więcej do poczytaniu na blogu, bo już nie mam siły jeszcze raz tego pisać :)
A żeby nie było, że ciągle narzekam to zaczeliśmy robić ćwiczenia do slalomu tyłem i okrązania mnie tyłem i sator rusza zadkiem, tylko ja nie mogę zrobić wystarczająco dużego rozkroku, żeby nim trafił odpowiednio:evil_lol:
Jutro mam mieć podobno zdjęcia od Zaty to wrzucę. :)

Posted

Wcale nie przynudzasz :D
Jak ja wam zazdroszczę, że Sator umie ruszać zadkiem. Ja od dwóch dni, na jednym ze spacerów, próbuję, żeby Kati weszła tyłem na krawężnik i raz przez przypadek jej się udało...

A zdjęcia świetne, jak ja bym chciała już zacząć ćwiczyć z Kati, ale musimy poczekać, aż będzie cieplej, bo teraz mamy śnieg...

Posted

Jestem wściekła, bo jutro nie idziemy na agility. Obiadek rodziny:angryy::angryy::mad:

Kiepskie zdjęcia Satora w nowych "ubrankach"
Szelki, miały być całe czarne, bo z myślą, żeby pasowały do wszystkiego, ale wyszło jak wyszło :). Podszycie z eco skórki :razz:

Posted

tego niebieskiego mało widać a ładnie ożywia, także myślę że funkcji szelek do wszystkiego nie straciły :)
pasuje Satorkowi ta obroża ;)
aglitowe zdjęcia cudne, szczególnie to z Tobą *.*

Posted

Dziękuję :) To jest pół zacisk.
Znowu nam trening wypadł. Tym razem, dlatego że Fifka kuleje...
Cały tydzień na trening czekałam, to było moje światełko w tunelu. No trudno.
Zdjęcia może jakieś dzisiaj zrobię.

Posted

sator_k_ napisał(a):
Dziękuję :) To jest pół zacisk.
Znowu nam trening wypadł. Tym razem, dlatego że Fifka kuleje...
Cały tydzień na trening czekałam, to było moje światełko w tunelu. No trudno.
Zdjęcia może jakieś dzisiaj zrobię.

Oj, macie pecha z tymi treningami...
Ja za to mam ostatnio pecha do spotkań, co się z kimś umawiam na spacer to nie wychodzi :( Dziś Duffel miał poszaleć z Brutusem, ale jego pani się rozchorowała :(
No trudno, zaraz sami pójdziemy na pole, może kogoś spotkamy...