sator_k_ Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Wyjątek napisał(a):Witam! Na początek chciałam się przywitać bom tu nowa ;) Poza tym - zdjęcia rewelacyjne!! Można wiedzieć jakim aparatem robione? Witamy :) Te ostatnie zdjęcia są autorstwa Kashdog Tu jest galeria jej suni to możesz się pytać :) http://www.dogomania.pl/threads/141596-Galeria-Fifkowatej-vel-Brodawej Niufciak napisał(a): Dziękujemy :loveu: Quote
Avaloth Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zdjęcia świetne :) nazwa bardzo fajna, podoba mi się i pasuje ;) ile osób jak na razie macie ? Quote
łamAga Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zdjęcia rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mnie powaliło http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0919.jpg :loveu: Quote
sator_k_ Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Avaloth napisał(a):zdjęcia świetne :) nazwa bardzo fajna, podoba mi się i pasuje ;) ile osób jak na razie macie ? Takich "chętnych" to by się troche uzbierało, jednak regularnie jeździmy tylko my, Kashodg z Fifką i Zata z Joyem. Niestety u nas jest dość duże zacofanie i nawet podsunięcie ludziom czegoś nie zdaje egzaminu. No ale nie załamujemy się, my się dobrze bawimy, chcemy zacząć zbierać pieniądze na przeszkody. Co nas nie zabije to nas wzmocni :) dOgLoV napisał(a):zdjęcia rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mnie powaliło http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0919.jpg :loveu: Ja je mam na tapecie :D Dzisiaj mam trochę podłamanie. Strasznie u nas z posłuszeństwem przy innych psach. Dzisiaj się tak do Lolki rozpędził, że nie wiem jakim cudem go utrzymałam. Do tej pory ręka mnie boli. Czasami widzę jakies przebłyski nadziei, wraca jak pies jest dość daleko i jeśli ten pies nie bawi się, ale i tak jest bardzo źle, w ręcz fatalnie. Więcej do poczytaniu na blogu, bo już nie mam siły jeszcze raz tego pisać :) A żeby nie było, że ciągle narzekam to zaczeliśmy robić ćwiczenia do slalomu tyłem i okrązania mnie tyłem i sator rusza zadkiem, tylko ja nie mogę zrobić wystarczająco dużego rozkroku, żeby nim trafił odpowiednio:evil_lol: Jutro mam mieć podobno zdjęcia od Zaty to wrzucę. :) Quote
sator_k_ Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Nikt się nie ujawnia, chyba zaczęłam przynudzać dlatego dzisiaj krótko zdjęcia od Zaty :) Quote
Paula03 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wcale nie przynudzasz :D Jak ja wam zazdroszczę, że Sator umie ruszać zadkiem. Ja od dwóch dni, na jednym ze spacerów, próbuję, żeby Kati weszła tyłem na krawężnik i raz przez przypadek jej się udało... A zdjęcia świetne, jak ja bym chciała już zacząć ćwiczyć z Kati, ale musimy poczekać, aż będzie cieplej, bo teraz mamy śnieg... Quote
Martyna9712P Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jejkuu! Jakie to ślicznee :) moge tutaj wpadać i pisać co jakiś czas? Quote
sator_k_ Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Jestem wściekła, bo jutro nie idziemy na agility. Obiadek rodziny:angryy::angryy::mad: Kiepskie zdjęcia Satora w nowych "ubrankach" Szelki, miały być całe czarne, bo z myślą, żeby pasowały do wszystkiego, ale wyszło jak wyszło :). Podszycie z eco skórki :razz: Quote
sator_k_ Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 smycz i obóżka (miły gratisik :)) Quote
Avaloth Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 tego niebieskiego mało widać a ładnie ożywia, także myślę że funkcji szelek do wszystkiego nie straciły :) pasuje Satorkowi ta obroża ;) aglitowe zdjęcia cudne, szczególnie to z Tobą *.* Quote
łamAga Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06538.jpg http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06543.jpg świetne szeleczki i komplecik :loveu: ja tez sie zastanawialam nad kupnem Neronowi szelek ale boje sie że na nich jak mnie pociągnie to w ogóle nie bede miała szans go utrzymać :roll: Quote
Paula03 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Szeleczki są świetne. Szkoda, że nie idziecie na trening, bo ja bym sobie z chęcią popatrzyła na wasze zdjęcia jak ćwiczycie ;) Quote
KT Arts Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Heejka;) Ale fajne te szeleczki;) A obróżka zaciskowa czy pół??;> ładnie mu w tych nowych "ubrankach" :loveu: Quote
sator_k_ Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dziękuję :) To jest pół zacisk. Znowu nam trening wypadł. Tym razem, dlatego że Fifka kuleje... Cały tydzień na trening czekałam, to było moje światełko w tunelu. No trudno. Zdjęcia może jakieś dzisiaj zrobię. Quote
Ewa&Duffel Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 sator_k_ napisał(a):Dziękuję :) To jest pół zacisk. Znowu nam trening wypadł. Tym razem, dlatego że Fifka kuleje... Cały tydzień na trening czekałam, to było moje światełko w tunelu. No trudno. Zdjęcia może jakieś dzisiaj zrobię. Oj, macie pecha z tymi treningami... Ja za to mam ostatnio pecha do spotkań, co się z kimś umawiam na spacer to nie wychodzi :( Dziś Duffel miał poszaleć z Brutusem, ale jego pani się rozchorowała :( No trudno, zaraz sami pójdziemy na pole, może kogoś spotkamy... Quote
Paula03 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szkoda, że nie mieliście treningu, ale pewnie za to kolejny będzie i to bardzo udany ;) Quote
sator_k_ Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Zdjęcia są robione przez moją siostrę, więc cieszcie się, że w ogóle są ;) Quote
sator_k_ Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 I dwa ostatnie popisy:eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Sator jest świetny, cóż tu więcej dodać :) Pięknie się chłopak prezentuje :loveu: http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06570.jpg Quote
sator_k_ Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Taa czaił się właśnie na małe, biegające pieski:evil_lol: Quote
Recommended Posts