Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chester do domu przybył legalnie, ale zaraz po maturze mam zamiar przytachać do coś ze schroniska do domu. mniej legalnie:diabloti: na szczęście moi psy pokochali i nie ma bata żeby wywalili bidę z domu. na początku będą jęczeć, a potem jeszcze mi dziękować :evil_lol:

jakieś zimowe zdjęcia może ? :D

Posted

Miały być zdjęcia wiem, ale już ciemno było i pomimo moich prób nic nie wyszło. Wszystko romaznane. Postaram się szybko poprawić. Na pocieszenie jedno jesienne, również nie powalajace jakością.

Posted

Raczej musi śnieg lubić, bo żyje z nim na codzień. A tak po za tym to po najgłębszym śniegu by biegał i pysk jest cały czas w śniegu także chyba go lubi :)

Btw. Jutro jadę do schroniska, ale zdjęcia będą na 99% ;)

Posted

Wyprowadzałyśmy psy z boksów. Dla niektórych był to pierwzy spacer od dłuższego czasu.
Nie rozumiem jak ludzie mogli pozbyć się takich psiaków. One są takie kochane.
To "moje" psy

Przyjacielski, bardzo żywiołowy, żarłoczny, taki mały "chuliganik" co to nie on, ale kochane i ufne psisko. W stosunku do innych psów jest niekonfliktowy

I sunia. Spokojna. Na początku trochę się bała, ale później się rozkręciła. Super chodzi na smyczy. Nie odstępowała nogi na krok, choć może to zasługa smaczków :) Jest bardzo fajna, taka kochana. Jedna z których bardziej podbiła moje serce.

Więcej można poczytać tutaj http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odeszła-za-TM-*-*-*-czy-inne-też-odejdą/page435?p=15862767

Posted

Śliczne te psiaki...
Fajnie, że możecie tam pojechać i pomóc, szczególnie po tym wszystkim co te psy tam przeszły. Ostatnio bardzo głośno było o kieleckim schronisku.

Będziesz jeszcze przyjeżdżać do schroniska? :)

Posted

[quote name='Paula03']Śliczne te psiaki...
Fajnie, że możecie tam pojechać i pomóc, szczególnie po tym wszystkim co te psy tam przeszły. Ostatnio bardzo głośno było o kieleckim schronisku.

Będziesz jeszcze przyjeżdżać do schroniska? :)[/QUOTE]

Chciałabym przynajmniej raz w tygodniu tam jeździć, mam nadzieję, że mi się to uda.
Psy są fanatstyczne i na prawdę ładne. I wiele, z nich po mimo tak ookrpnego traktowania nie straciły wiary w człowieka, choć niestety nie wszystkie.

Posted

Cześć Satorki :)
Ja myślałem że mój nie lubi bo taki zdziwiony był jak zaczął padać,ale się myliłem :p
OJ jakby to byłoby fajnie gdyby nie lubiał,na spacerach teraz to maskara jakaś :)

Lecę do wątki schroniskowców :)

Posted

[url]http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/Schronisko/DSC_0956.jpg[/url]
Słodka:loveu:

[url]http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/Schronisko/DSC_0885.jpg[/url]
Widać ten chuligański błysk w oku:P

[url]http://img51.imageshack.us/img51/5453/dsc06015w.jpg[/url]
Jakie niewinne spojrzenie:)

Posted

[quote name='dOgLoV']Suuuuper sniegowe zdjecia :multi: domowe tez słodkie :loveu: a psiaki schroniskowe kochane , szkoda tylko ze jeszcze nie maja domków :-([/QUOTE]
Dziękuję :)

Gybyś miała jakiegoś chętnego na psiaka to na pewno się nie pogniewamy ;)

[quote name='Ana04']Witamy się :)
Zazdrościmy nakręcenia na frisbee, moja olewa całkowicie. :shake:[/QUOTE]

Frisbee to chyba jedyna rzecz, która mi w 100% wyszła z Satorem. Wiadomo, że nie każdy pies musi lubić frisbee. Na pewno Aza lubi inne formy rekreacji :D

[quote name='przeszlus']Cześć Satorki :)
Ja myślałem że mój nie lubi bo taki zdziwiony był jak zaczął padać,ale się myliłem :p
OJ jakby to byłoby fajnie gdyby nie lubiał,na spacerach teraz to maskara jakaś :)

Lecę do wątki schroniskowców :)[/QUOTE]

Sator też ma takiego powera na śniegu, że go czasem nie poznaje. Czasami jak przyspieszy to tylko po kolana w śniegu pozostaje mi brnąć.

A bidy trzeba odwiedzać.

Jejku jak ja żałuję, że teraz tak szybko ciemno się robi. Jak sobie pomyślę, że na tygodniu też bym znalazła czas dla psiaków, ale ciemno już wtedy jest, a tam raczej oświetlenia nie ma to mnie krew zalewa. No coż chyba mnie wciągnęło. ;)