Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas w lesie takie fajne miejsca są, szkoda, że Sator na razie woli mnie olewać niż się ze mną bawić, ale ja mu to wyperswaduje z głowy :D

A wystawa u mnie w Kielcach międzynarodowa CACIB :)

Posted

przeszlus napisał(a):
Ale do Rzeszowa wpadniesz Lisociągiem :D

pewnie ze tak :eviltong:

sator_k_ napisał(a):
A Wy w każdej galerii tą biedną Lise męczyć musicie?:evil_lol:

No wlasnie biedna Lisa :roll: toż to Max jest psem zaprzęgowym :evil_lol:

Posted

Zdjęć byłoby więcej gdyby się psiaki nie ruszały za bardzo, albo mój aparat był szybszy.;)
A na tollerki jestem jeszcze bardziej chora po tej wystawie... Jeszcze jakieś 10 lat i mam nadzieję, że będę mogła sobie sprawić jednego :)

Ostatnio trochę na Satora skarżyłam, ale dzisiaj muszę go pochwalić. Od kilku dni pracujemy na boisku w lesie, gdzie kręci się dużo ludzi, psów, czyli w takich małych rozproszeniach. Wczoraj Sator zachowywał się całkiem, całkiem choć boisko było pełne ludzi. W sumie zwiał raz do psów, które się ganiały, ale tu bym się zdziwiła gdyby nie uciekł ;). Po za tym coś tam udało nam się zrobić, ale dzisiaj mój psiak podniósł mnie na duchu!
Co prawda byliśmy na placu sami, ale wcześniej nawet jak żywej duszy nie było wokół nas to Sator miał mnie gdzieś i wąchał trawę, a dzisiaj grzecznie czekał przy ławce, aż wyjmę zabawkę i bawił się ze mną bez większej zachęty:loveu:. Pięknie aportował :) Raz przebiegł bardzo daleko jakiś piesek, ale Sator tylko się obejrzał i przyszedł do mnie. :)
Mam nadzieję, że to nie jednorazowe zainteresowanie moją osobą. Przymierzam się do zakupu dysków, także Sator musi się słuchać, bo oprócz tego boiska nie mamy gdzie rzucać.