Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iś & Chester napisał(a):
tak przy okazji, ładny ten Twój Sator :loveu::eviltong:

Dzięki ;)

Dzisiaj byliśmy na agility i w sumie nie wiem jak ocenic to spotkanie. Przez większośc czasu Sator wykonywał piękną olewkę mojej osoby, ale z drugiej strony udało nam się po większej lub mniejszej liczbie prób przebiec wszytskie ustawienia jak wymyśliłyśmy i nawet zmainę strony robiliśmy!
Olewka zostaje Satorowi darowana, bo już dawno nie miał aż takich odpałów, także jakoś to przeżyłam :).
Choć Sator grzecznością się nie popisał, był rozchwytywany przez dziewczyny czy to, aby robić mu zdjęcia, czy to żeby z nim biec:eviltong:
Foto relacja będzie jak dziewczyny zdjęcia ogarną (dziewczyny, obiecuje, że następny filmik robie ja).

Posted

Świetne fotki i te agilitowe i te portretowe :loveu::loveu::loveu::loveu:

tez planuje Neronowi sprawić szelki moze bede w stanie bardziej go na nich utrzymac jak zobaczy innego psa :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Świetne fotki i te agilitowe i te portretowe :loveu::loveu::loveu::loveu:

tez planuje Neronowi sprawić szelki moze bede w stanie bardziej go na nich utrzymac jak zobaczy innego psa :roll:

Dziękuję

A co do szelek na pewno łatwiej utrzymać niż w guardach, bo tam jak się przytrzymywało psa za pasek łączący obręcze to się w ręcz pomagało psu na dwóch łapach stanąć. Ja jestem bardzo zadowolona z tego rodzaju szelek, bo i daję radę poprawić za nie psa na równaj i utrzymam go za tą rączkę, ale to tez zależy od sa i predyspozycji siłowych właściciela.
Na pewno zostaje przy tym modelu. Guardy ew. na rower zostają.

Posted

Paula03 napisał(a):
Cześć wam! ;)

Czemu tu taka cisza?

No ja też się zastanawiam! ;)

Z czasem niestety jest u mnie co raz gorzej i jeśli chodzi o filmiki/zdjęcia to tylko żeruje na innych...:eviltong:

A u nas dalej mamy mały kryzys posłuszeństwa..., chociaż w sumie tak nie do końca... Ja już po prostu nie rozumiem tego psa!
Ostatnio stwierdził, że ćwiczenia na podwórku są łe, fuj i trzeba pokazać skutecznie pańci, że się ją ma pod ogonem.
Wczoraj wzięłam Parszywca Niegodziwego na taki pożądny spacer z zabawą (bo ostatnio się zaniedbałam jeśli chodzi o atrakcyjność spacerów:oops:) i proszę bardzo można było się słuchać? Można.
Wiadomo idelanie nie było, bo albo jedne pies rozkojarzył, albo drugi, ale udało nam się wykonywać polecenia nawet przy szczekającym bezpańskim psie który stał na tyle daleko, żeby ćwiczyć, ale na tyle blisko żeby wkurzać i mnie i Satora:evil_lol:.

Wogóle jak już wracaliśy kiedy mijaliśmy ławeczkę, postanowiłam sprawdzić na jakim etapie jest nasza świadomośc łap. Przednie spokojnie zostały położone na siedzeniu i na oparciu, ale bardzo się zdziwiłam kiedy na polecenie "łapy" Sator zaczął tylnimi przebierać! No to ja oczywiście dalej go zachęcam i Sator tylnymi łapami wszedł na tą ławkę:crazyeye:! Spróbowaliśmy tylko trzy razy żeby łap nie nadwyręża, ale wszytskie się udały, także mam prawie bordera ;)

Posted

[quote name='Iś & Chester']wymiata ten Twój onek :D on musi mieć domieszkę jakiegoś bordera czy innego takiego cuda xD

Oj do wymiatania, jełsi chodzi o grzecznośc, to mu jeszcze daleko ;)

Jakies takie zdjęcia mam z dzisiaj:

Posted

sator_k_ napisał(a):
Ale to co Sator w pysku nosił to nie jest butelka tylko zabawka :)

No tak , sorki za przeoczenie :roll: czyli różnia się znacznie bo Nerona nie bawią zabawki :roll: