Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odbywa się ok. 7
Ja do lasu mam 2min. drogi ;) Chociaż w mieście mieszkam to jak wyjde na ulice to z 3 stron praktycznie mnie las otacza ;) Zrobie kiedyś zdjęcie żeby Wam to zobrazować :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sator_k_ napisał(a):
Odbywa się ok. 7
Ja do lasu mam 2min. drogi ;) Chociaż w mieście mieszkam to jak wyjde na ulice to z 3 stron praktycznie mnie las otacza ;) Zrobie kiedyś zdjęcie żeby Wam to zobrazować :)

Czyli Sator może dłużej pospać ;)
To fajnie masz, zawsze chciałam mieszkać blisko lasu :)

Posted

Ja idąc do szkoły na 7,30 muszę wstać 5.40 (lub 15min później jeśli umyję włosy wieczorem:D) także gdybym musiała wychodzic z psem rano chyba bym umarła. Czasem dobrze miec zmiennika w postaci taty :D

Posted

Avaloth napisał(a):
Ja idąc do szkoły na 7,30 muszę wstać 5.40 (lub 15min później jeśli umyję włosy wieczorem:D) także gdybym musiała wychodzic z psem rano chyba bym umarła. Czasem dobrze miec zmiennika w postaci taty :D

Święte słowa !!!! ja idac na rano musze wstac o 5;15 wiec tez sobie nie wyobrazam jak bym musiala jeszcze isc z psem na spacer bo wtedy musiala bym wstac conajmniej o 4 30 :roll:

Posted

Ja wstaje o 6:10 (jeśli nie muszę prostować włosów to troszkę później). O jakiejś 6:30 wychodzimy na dwór, bo zanim ja się przygotuję ;) I około 7:10/20 wracamy do domu. My to na poranny spacer wychodzimy na takie boisko, tym bardziej teraz po sterylizacji, nie zapuszczamy się nigdzie po lasach. Kati jeszcze trochę zaspana, ale jak już się załatwi to robi trochę żywsza ;)

Jak ja bym chciała, żeby ktoś za mnie rano wyszedł na spacer :lol:

Posted

Ja nie mam co liczyć na nikogo żeby wyszedł z psem w dzień tak normalnie (no chyba, że wykłócę się), a co dopiero rano ;)

Muszę kupić 20m linkę, bo naszą 15m smycz zgubiłam :(
Znalazłam taką co mi się podoba, ale kurcze az 60zł kosztuje....

Posted

Hehe, ja to moich śpiochów nie moge rano dobudzić, a zwłaszcza Kroszki;P Jak już się zwloką z łóżek, to tylko otwieram drzwi i na podwórko:D Potem śpioch Krocha z powrotem do łóżka (standard), a miś do siebie, no i ja do szkoły. hehe:)
Podziwiam że chce wam sie tak wstawać:) i że waszym psom chce sie o tej godzinie wychodzić:)

Posted

Czasem się nie ma wyboru...Ja chodzę do szkoły na 7:45, wstaję o 5:30, o 6 wychodzę z Dufflem na jakieś 20 minut. On zazwyczaj jeszcze smacznie śpi o tej porze i muszę go budzić, ale nie ma innego wyjścia, potem nikt z nim pójdzie. Moi rodzice to śpią dłużej niż ja ;) Także fajnie macie z tymi zamiennikami, ja nie mam na kogo liczyć.
A w ogrodzie to Duffel za nic się nie załatwi.

Posted

dzień dobry;)
na szczęście jo tyż mom zmiennika, rano idzie zawsze moja mama;)

60 zł no moja ciotka zapłaciła tyle za linka i mi aż szczęka opadła, weź napisz do Marty Aresowy
Ci na pewno zrobi i niedrogo;)

Posted

Nowe przeszkody:

Ludzie słuchajcie założyłam facebooka. Obiecałam, że coś zacznę schroniskowo na face działać no i musiałam założyć, także przyznawać się jak kto się nazywa, bo muszę sobie listę znajomych wypełnić ;)

Posted

Ale wam zazdroszczę tego agility...dziś na naszym polu dwie dziewczyny z sheltikami trenowały, rozłożyły tunel, przeszkody do skakania i tyczki do slalomu, kurczę pozazdrościłam im, też bym chciała spróbować z Dufflem, a na jeżdżenie do klubu na drugim końcu Warszawy nie mam czasu.

Jaki długi Satorek ;)
http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06671.jpg

Wysłałam Ci zaproszenie na fb :diabloti:

Posted

To na pewno do mnie? Bo nic mi nie przyszło...

A do tych dziewczyn nie możesz się dołączyć?

edit. przyszło tylko nie chce się przyjąć ;/ Pisze żeby spróbować później.

Posted

Raczej na pewno do Ciebie ;) Dominika K..., Kielce, no i w znajomych masz Paulę m.in. ;)

Nie zdążyłam do nich podejść, jak się zbliżyłam to akurat złożyly wszystko i już odjeżdżały samochodem...ale moze jeszcze kiedyś je tam spotkam ;)

Posted

http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06667.jpg
pan przystojniacha:loveu:

jo zawsze tak chciałach z Bonem spróbowac sie na jakimś torku choć nie wiem co
by z tego wyszło, ale niestety nie ma gdzie, no niby w Gliwicach jest ale nie mom
samochodu a nie byda sie tłuc autobusem;)

Posted

ja też zazdroszczę wam tego toru. U mnie w mieście toru nie ma, jest za to w mieście obok, ale nie mam czasu na dojazdy, rodzice i tak by mnie nie zawieźli, a do autobusu Maks by w życiu nie wsiadł

Posted

Sator_K_ mam pytanie: na jakiej wysokości masz przeszkody do przeskakiwania? Kupiłam trzy przeszkody do skakania i slalom dla mojej Tory, no i narazie ma ja (wedłóg mnie) nisko, bo jak dam trochę wyżej, to strąca poprzeczki.

Posted

Jesteście szczęściarami z tym porannym spacerem ja od zawsze sama z psami wychodziłam, teraz siostra czasem mnie wyręcza jak gdzieś jadę ale tak to zawsze ja z nimi chodzę. Jak na wsi mieszkałam to miałam spokój bo Funia tak pokochała życie na polu że wcale do domu nie chciała wchodzić, jak miała cieczkę to musiałam ją na sznurku w domu zostawiać i na smyczy wyprowadzać tak bardzo chciała na polu zostać.