Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']cieszymy sie cieszymy :evil_lol: swietny Satorek :loveu:

[quote name='Paula03']Cieszymy się! :p

Ostatnie dwa zdjęcia są świetne! :) Genialny Sator :loveu:
A dziękuję bardzo ;)

[quote name='Niufciak']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06568.jpg
Świetne:loveu:
Jak to zrobiłaś?? ;)

Ciężką pracą kochana, ciężką pracą:evil_lol:

A tak na serio no to stopniowe podnoszenie poprzeczki. Na początku włączenie tyłka, co jest chyba najtrudniejsze. Sator umiał sie już cofać, więc ustawiałam go przed czymś nie wyższym niż krawęznik i kazałam się cofać. Jak się zatrzymywał to tak manewrowałam smakiem, żeby go wepchnąc na to. Jak załapał to komenda (to robiłam z klikerem). A potem to stopniowe zwiększanie wysokości. Ja później kazałam mu wchodzić na podłogę, altanki (jest ona ustawiona na takich cegłach, więc już trochę wyżej, niż krawęznik), potem były jakieś niskie ławeczki, potem te wyższe, aż przyszedł czas na drzewa ;)
Pracę nad tym zaczęłam gdzieś w październiku, na drzewo weszliśmy w grudniu. Myślę, że da się szybciej, ale mi się jakoś nie spieszyło ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Przepiękny ten Twój ONek ;) Ale bym go wyściskała :D
Dzękuję :)

[quote name='evel']No wiesz co? :mad: Tak się ślicznie uśmiecha http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC06572.jpg a Ty go przezywasz, wstydź się! :shake: :evil_lol:
Oj tam, oj tam ;)

[quote name='Avaloth']śliczny głupolek *.*
łał, to wejście na drzewo wygląda efektownie, gratulujem :)
A dzięki
[quote name='dOgLoV']Przepiekny głupolek :loveu::loveu::loveu::loveu:
prawda :D

[quote name='Paula03']Śliczny i wcale nie głupolek ;)

A gdzie ten obóz?

W Trachach koło Gliwic :)

Wczoraj nie miałam czasu żeby wyjść z Satorem, tz. miał 3 spacerki jak zwykle, ale ten najdłuższy zamiast trwać godzinę i to intensywną, trwał niecałe 15min.
Już poranny spacer był dzisiaj nerwowy, ale ten po poludniu to już masakra. Zachowywał się tak jakby z tydzień na spacerze nie był:evil_lol:
Ale potwora została wybiegana i w drodze powrotnej miałam już swojego psa ;)

Dzisiaj pierwszy raz ćwiczyłam na 15m taśmie no i ciężko było mi się ogarnąć, ale i tak myślałam, że bardziej będę zaplontana ;)

Posted

[quote name='evel']Fajny artykuł :) A powiedz mi, który to ten owczarek świętokrzyski? :evil_lol:[/QUOTE]

To ten, który na zdjęciu w artykule się pojawił :)

Posted

Zmotywowałaś mnie żeby spróbować nauczyć Toro takiesz sztuczki, chociaż wiem że zjego masą to bedzie wyzwanie :P hihih ale przynajmniej bedzie fajnie;)
buziole od nas;)