Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CarolineS napisał(a):

Jakoś tak nie podoba mi się to akurat zdjęcie, tak trochę jak wypłosz wyszedł xD (wybaczcie moją bezpośredniość)

Spoko. On wogóle jest taki troche wypłoszowaty, bo chude to i mało futra. Poczekaj aż zimowe futerko mu urośnie :loveu: (mam nadzieję, że będzie równie ładne jak w zeszłym roku)

Kashdog napisał(a):
Do pyska mu w tej obroży :)!
I jak będę miała więcej czasu to wpraszam się do Was na spacer :P

Dziękujemy i trzymamy za słowo ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Kasia: wielkie dzięki za zdjęcia. Ratujesz mi galerię ;)

Czy to znaczy, że mogę jeszcze na więcej liczyć?:cool3:

Tak, jeszcze jakieś prawdopodobnie mam, ale dzisiaj chyba mi się nie uda ich obrobić.

Posted

Tu na zdjęciach jest ukłon, skoki przez nogę i proszenie. To ostatnie jeszcze właśnie ćwiczymy, bo psisko ma problemy z równowagą ;) I jeszcze chyba slalom na jednym zdjęcu uwieczniony został. :D (Dobrze pytanie zrozumiałam? ;))

Posted

Mój też by takich zdjęć nie zrobił ;)

Co do skakania na początku kładłam nogę na czymś trochę wyższym niż krawężnik (u mnie jest to podłoga altanki :)) tak żeby nie miał możliwości dostać się do smaka jak tylko przejść nad nogą. Potem zwiększyłam poprzeczkę i nogę położyłam wyżej. A teraz to noga jest w sumie tylko swojego rodzaju znakiem do skoku i Sator po prostu skacze w górę (trudno to wytłumaczyć, może niedługo jakiś filmik się uda z tym załatwić :))

Posted

Sator może nie uwielbia, ale lubi skakać. Tak wogóle to jutro idziemy na agi chyba, że jakaś wielka katastorfa by się zdarzyła to się psina wyskacze ;).
No i muszę pochwalić tutaj Satora, bo zaczął już ładnie tylnymi łapkami wchodzić na dość wyskokie progi, jeszcze tylko czasami nie może trafić zadkiem :evil_lol:
No i zaczynamy w końcu pomału przygodę z frisbee tz. Sator łapie już co raz częściej frisbee w powietrzu przy mnie i za rollerkami biega ładnie. Teraz moja kolej żeby się nauczyć w końcu porządnie rzucać. :eviltong:

Posted

tak, mówi się że właśnie najważniejsza jest technika rzutu właściciela, np. ja wogle nie umiem Diunie rzucać no ale staram się nauczyć :D jest jakas technika nauki żeby pies łapał w powietrzu? bo Diunin tylko biegnie za frisbee i podnosi z ziemi nawet jeśli jest bardzo blisko.
;)