Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sator oczywiście musiał mnie na początku porządnie olać, a ja się na niego musiałam porządnie wydrzeć ;) Ale potem nawet nieźle nam szło. Pod koniec Sator już przechodził slalom po mału co prawda, ale zawsze ;). No i tunel zakręcany udało nam się pokonać. Oprócz tego już kilka ładnych sekwencji zrobiliśmy. Żeby nie było tak kolorowo to dodam, że znaim nam się coś w końcu udało to musieliśmy to kilka razy powtarzać :)
Ogólnie mieliśmy trochę za długą przerwę, ale myślę, że teraz będziemy już regularnie chodzili. Chyba, że pogoda nam plany pokomplikuje.
No i myślę, że następne zajęcia już będą uwiecznione ;)

Posted

Hej! :)
Dzisiaj nie, ale w niedziele się wybieramy ;)

Wogóle to Sator niegrzeczny jest. Zaczął za sarnami biegać :/. No i teraz musi "strefy zero" przechodzić na smyczy. W związku z tym szeleczki mu muszę jeszcze jedne kupić na zmianę, bo szybko je brudzi:evil_lol:

Posted

No właśnie tak na początku sobie pomyślałam ;), ale już od dawna marzy mi się coś z activdoga no i chyba się teraz zdecyduję. Chyba, że mnie cena z nóg zwali to się do cb zwróce (może i tak się do cb zwróce, ale to jak kasę będę miała :D)

Posted

no szele od Tani są obłędne:loveu:
tylko szkoda, ze podszyte polarem;) ja tak myślałam też może żeby zainwestować ale zobaczymy właśnie jak z ceną czy nas nie zabije:evil_lol:

Posted

miałam raz obrożę z polarem i dosłownie po 2 użyciach polar zrobił się
"dziadowski" nie wiem może od polaru zależy;)
ja już o cenę sie dowiedziałam i jakoś hmm no nie wiem:evil_lol:

a co do rodzaju to mie się podobają te sportowe;)

Posted

No to chyba od polaru zależy, bo Sator kąpał się w tych szelkach, po chaszczach chodził i nic się nie dzieje.
Ja też już cenę mniej więcej znam :diabloti:
I teraz zamawiam sportowe, bo mi rączka przy szelkach potrzebna :)

Posted

no chyba, że tak;)
a jakie Ty masz te szelki?
może akurat mi sie taki trafił tandetny;)

a jaki kolorek?:D
my może zamówimy na święta coś z niebieskim żeby do flexi pasowało
ale jakoś niebardzo wiem jak podobierać tasiemki i polar i wgl zeby było fajnie

Posted

Ja mam szeleczki od Marty czarne w żółte łapki:)

A od Tanii to punkowe czachy na czerwonym podszyciu wezmę :D

Bardzo mi się też podba taka rocowa tasiemka w połączeniu z fioletem, ale ta tasiemka jasna jest no i boję się ją na szelki wziąć, bo po jednym spacerze urok straci ;) I jeszcze tasiemka z lasem mi się podoba :D

A z niebieskiego to mi się podoba "superhero" i ta tasiemka jest połączona z czerwonymi akcentami. Na blogu jest pokazana. :)

Posted

a ok...
aa fajne fajne:evil_lol:
mi własnie te superhero jakoś nie podchodzi na pewno będzie no ta taśma niebieska inie wiem jaki kolor polaru i tasiemka
ale to jeszcze czasu na zastanowienie jest:D
fajna w sumie tasiemka jest właśnie las:evil_lol: