Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie nie nie już jest ładniejszy niż Twój ,ale mógłby się tak ładnie wybarwić.W sumie giry mu jaśnieją już aż do dupy ,łopatki też ,łepetyna też.Więc jest nadzieja.

Posted

olekg89 napisał(a):
Boże spraw ,żeby mój paskud wybarwił się na takiego pięknego psa błagam błagam błagam.

Nie sądziłam, że szata mojego psa będzie kiedyś stawiana za wzór. :crazyeye::)

Posted

olekg89 napisał(a):
Nie nie nie już jest ładniejszy niż Twój ,ale mógłby się tak ładnie wybarwić.W sumie giry mu jaśnieją już aż do dupy ,łopatki też ,łepetyna też.Więc jest nadzieja.

Mój sąsiad wczoraj spojrzał na Nerona jak obok przechodziłam i mówi " ten pies juz siwieje a przecież jest młodziutki " smiac mi sie chciało bo siwizna na pysku to świadczy o starzeniu sie ale na łopatkach hmmmmm :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mój sąsiad wczoraj spojrzał na Nerona jak obok przechodziłam i mówi " ten pies juz siwieje a przecież jest młodziutki " smiac mi sie chciało bo siwizna na pysku to świadczy o starzeniu sie ale na łopatkach hmmmmm :evil_lol:

To co mają powiedzieć właściciele psów o siwej sierści. Przecież niektóre tereiery (np skye, albo kerry blue), albo wyżeł weimarsk to już się jako staruszkowie rodzą :evil_lol:.

Posted

Jeszcze ma dużo czasu :). U Satora te cieniowania to w sumie ostatecznie się uformowały jak zmieniał futro na zimowe, czyli jak miał ok. roku (Sator jest z grudnia). Jakby co to zawsze możesz ją/go (?) przefarbować:evil_lol:

Posted

Wybrałam się wczoraj na spacer z nastawieniem, że coś ciekawego z Satorem porobimy, że zrobię trochę zdjęć, ale było tak gorąco, że psu nic się nie chciało (mi zresztą też ;)), a oto dowód:

I jedno stojące :)

Posted

Dzisiaj byliśmy z Satorem na pierwszym treningu agility. :multi:
Pierwsza godzina - dla mnie masakra. Sator nie mógł sie skupić, bał się przeszkód, ale to był tylko początek. Sator nabierał pewności, a jak wyciągnęłam aport to już wogóle było jak dla mnie super! Pies w końcu zaczął się na mnie skupiać kiedy tego od niego wymagałam, a przeszkody pokonywał z radością. W piątek jedziemy znowu :D.

Foto relacja będzie później jak Kashdog zajmie się zdjęciam :)