Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']

http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New album/541.jpg jakie paznokcie :cool3:
Ha ha to paznokcie w barwach klubowych specjalnie na trening robione :D

[quote name='kalyna']

http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New album/551.jpg moja też jak taki osiołek przynosi zabawkę i ją gryzie :D
Irytuje mnie z tym memlaniem, bo przez to żywotność zabawek bardzo maleje :/
[quote name='justysiek']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New album/562.jpg

piękny jest:loveu:
wpadnijcie do nas, często jestem w Kielcach, mam niedaleko rodziców, fajnie by było się spotkać na spacerku:loveu:
ćwiczycie agillity? my też chcemy, ale jeszcze za wczesnie, Cezar ma dopiero 5 msc, hodowca nam powiedział, że dopiero ok 12 msc możemy tak obciążać stawy.

Macie galerię na dogo?

Ja się bardzo chętnie na spacerek wybiorę :) Tylko od razu ostrzegam, że mój czasami jest na psy cięty i zabawy to raczej nie będzie, ale pospacerować i poplotkować zawsze można ;)

Co do agi coś tam ćwiczymy :) A ze szczeniakiem można robić dużo fajnych rzeczy pod kątem agi już teraz :)

Posted

[quote name='sator_k_']
Irytuje mnie z tym memlaniem, bo przez to żywotność zabawek bardzo maleje :/
[/QUOTE]

no ja wiedziałam, że Sonia jest inna :D bo ona przez to memłanie nie psuje zabawek :lol:

poważnie przez ten czas co ja mamy, czyli 3 lata to popsuła przez rozgryzienie jedną zabawkę. taką nogę kurzą, która przestała piszczeć...

no i piłki tenisowe nie nadają sie do tego, bo musi być gumowe ;)

Posted

Tora piłki tenisowe ma na jedną zabawę :D Dlatego już ich nie kupuję, bo szkoda pieniędzy :evil_lol: Za to twarde, pełne gumowe piłki są wstanie przetrwać kilka miesięcy jej memłania, gryzienia itp. ;) A Tora jak przynosi piłki, to zanim puści zawsze musi ją jeszcze pogryźć :mad:

Posted

Witamy się :lol:

Zdjęcie z łapką cudne, takie kochane :loveu: Sator jak zawsze piękny, uwielbiam go w tym szelkach.

Czyli też robiłaś mu prześwietlenie pod kątem dysplazji, tak? I jak wyszło?

Posted

Wyszło gów** za przeproszeniem. Byłam u dwóch wetów i w sumie diagnoza była taka, że niby nie jest idealnie, ale nie jest też źle. Jak na ONka to całkiem dobrze, ale mogłoby być lepiej. W sumie nie powinien skakać, ale przeciw wskazań też nie ma. No jak już drugi wet nam tak mówił, że w sumie nie, ale jednak tak to dałam sobie spokój i po prostu żyjemy normalnie. Na agi Sator biega na niskich wysokościach, na fri chodzimy rzadziej i tyle.

Posted

Byliśmy na zaciszu tj chyba Kwieciński i właśnie u Kabały - tego drugiego polecała nam znajoma taty jako właśnie jednego z lepszych wetów od tych anatomicznych spraw.
Dr Kabała powiedział nam, że on nie ma najgorszych tych łap wcale, ale on jest generalnie przeciwnikiem, a może nie przeciwnikiem, ale nie jest zwolennikiem skocznych sportów u tak dużych psów.
Generalnie wyniosłam takie wrażenie, że właśnie on ogólnie nie zaleca skoków dla dużych psów, a nie konkretnie dla Satora. Dlatego my skaczemy sobie, ale właśnie tak raczej delikatnie.

Posted

[quote name='sator_k_']Byliśmy na zaciszu tj chyba Kwieciński i właśnie u Kabały - tego drugiego polecała nam znajoma taty jako właśnie jednego z lepszych wetów od tych anatomicznych spraw.
Dr Kabała powiedział nam, że on nie ma najgorszych tych łap wcale, ale on jest generalnie przeciwnikiem, a może nie przeciwnikiem, ale nie jest zwolennikiem skocznych sportów u tak dużych psów.
Generalnie wyniosłam takie wrażenie, że właśnie on ogólnie nie zaleca skoków dla dużych psów, a nie konkretnie dla Satora. Dlatego my skaczemy sobie, ale właśnie tak raczej delikatnie.[/QUOTE]

acha, dzięki za odp:lol:
to my w takim razie tam sie do niego wybierzemy, a jak u niego z cenami? tzn b. drogi jest?

Posted

My byliśmy na samej konsultacji, ze swoim zdjęciem. Gadaliśmy chyba jakieś pół godziny i o ile dobrze pamiętam wziął jakieś 35zł. Zapytam się później taty może on pamięta.

Ogólnie pan dr ma całkiem sympatyczne podejście do psa. Sator potrafi zawarczeć na weta, a tutaj jakoś podszedł do niego zdecydowanie, ale spokojnie i udało mu się go zbadać.

Posted

[quote name='sator_k_']My byliśmy na samej konsultacji, ze swoim zdjęciem. Gadaliśmy chyba jakieś pół godziny i o ile dobrze pamiętam wziął jakieś 35zł. Zapytam się później taty może on pamięta.

Ogólnie pan dr ma całkiem sympatyczne podejście do psa. Sator potrafi zawarczeć na weta, a tutaj jakoś podszedł do niego zdecydowanie, ale spokojnie i udało mu się go zbadać.[/QUOTE]

acha, dzieki wielkie za info:loveu:
my sie wybierzemy do niego i mam nadzieje ze z ta lapka to bedzie nic groznego:oops: