*Magda* Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 No to super, że jesteś znowu z nami :) Pamiętasz o mnie i Torce? ;) Quote
Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Ale nas tu dawno nie bylo ... Super zdjęcie :loveu: http://i1083.photobucket.com/albums/j400/kataszynoviec/Spacer%2016%2002%202012/DSC_2176.jpg Quote
sator_k_ Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Ja zaglądam praktycznie do wszystkich galerii, ale nie zawszę piszę. Obiecuję, że się poprawię :D Quote
KT Arts Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='sator_k_']Ja zaglądam praktycznie do wszystkich galerii, ale nie zawszę piszę. Obiecuję, że się poprawię :D[/QUOTE] Witam :) Ja tak samo, zagladam, ale nie mam czasu pisać :) Quote
sator_k_ Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 U nas śliczna pogoda - szkoda, że nauczyciele nie wpadli na pomysł żeby z tej okazji odpuścić ;) W sobotę byliśmy na takim luźnym spacerze - Sator się uganiał za mną, wybiegał, jęzor był wywalony, więc chyba był zadowolony. Ambitnie wzięłam aparat, ale zupełnie nie szły mi zdjęcia :/ Tylko parę takich kiepskich mam. Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='sator_k_'] http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/78.jpg Satorek :loveu: Pamiętasz o szarpaku?? Quote
kalyna Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC09133.jpg :loveu: jak on się ładnie prezentuje :) i jaki szczuplutki jest :) ja mam wrażenie, że Sonia to chodząca paróweczka jest.. ale sprawdzam i żebra czuć i wcięcie też ma.. Quote
sator_k_ Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Tak - pisz mi na pw co chcesz dokładnie, jakie kolorki itd. A ja Ci dalej wszystko powysyłam. Do mnie ostatnio trzeba bardzo łopatologicznie, bo na prawdę urwanie głowy z tą szkołą :/ Te zdjęcia mi się już bardziej podobały, więc dam je na dobry koniec ;) Sator to chudzinka, ale taka jego uroda i na łapki w sumie tez dobrze. Mi się taki podoba ;) Quote
kalyna Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 sator_k_ napisał(a): Sator to chudzinka, ale taka jego uroda i na łapki w sumie tez dobrze. Mi się taki podoba ;) mi też się właśnie takie psy podobają, ale przecież jej głodzić nie będę jak ma taką budowę ciała :D Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 sator_k_ napisał(a):Tak - pisz mi na pw co chcesz dokładnie, jakie kolorki itd. A ja Ci dalej wszystko powysyłam. Do mnie ostatnio trzeba bardzo łopatologicznie, bo na prawdę urwanie głowy z tą szkołą :/ Zaraz wyślę PW ;) sator_k_ napisał(a):Sator to chudzinka, ale taka jego uroda i na łapki w sumie tez dobrze. Mi się taki podoba ;) kalyna napisał(a):mi też się właśnie takie psy podobają, ale przecież jej głodzić nie będę jak ma taką budowę ciała :D Tora też jest szczuplutka :) I ja się z tego cieszę, bo może unikniemu choroby stawów ;) Quote
Paula03 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A ja mam takie pytanie gdzie kupowaliście kaganiec? :) Quote
sator_k_ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 http://allegro.pl/kaganiec-fizjologiczny-maszer-i2174212780.html Tutaj. Wszystkir kagańce kosztują tyle samo. Najlepiej zmierzyć pysk i wysłać wymiary, a sprzedawca dobrze dobierze wymiary. ja wymieniałam i ten co teraz ma Sator to on nam dopasował i jest super. Quote
paulaa. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fajne leśne fotki, też się przymierzam do zakupu tego kagańca wydają się mega wygodne. :smile: Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Sator :loveu::loveu::loveu::loveu: ja nie lubie fizjologów :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 U nas fizjolog średnio się sprawdza, w zasadzie używam go tylko podczas dużych upałów jak gdzieś podróżujemy komunikacją miejską.Ogólnie to on jest wielki,ciężki i ma spore dziury, więc np. przy zjadaniu śmieci niewiele daje. Plastikowy u nas się o wiele lepiej spisuje ;) Quote
Karro Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ważne że są zdjęcia :loveu: Oo podpis Wam usunęli? Quote
Paula03 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='sator_k_']http://allegro.pl/kaganiec-fizjologiczny-maszer-i2174212780.html Tutaj. Wszystkir kagańce kosztują tyle samo. Najlepiej zmierzyć pysk i wysłać wymiary, a sprzedawca dobrze dobierze wymiary. ja wymieniałam i ten co teraz ma Sator to on nam dopasował i jest super. Dziękuję bardzo :) Właśnie planuję kupić Kati niedługo :D Quote
sator_k_ Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 No właśnie widzę, że nam usunęli tylko nie wiem czemu... Ja fizjologa lubię, ponieważ: - jest dość lekki - nie syfi się jak skórzany - pies może w nim spokojnie otworzyć paszczę, napić się, zjeść. Jak jedziemy autobusem to Sator i tak cały czas praktycznie stoi, śmieci nie zjada, więc nam bardzo pasuje (tzn. wiadomo Sator woli wersję bezkagańcową ;) ) Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Widzę, że w banerku wylądowało zdjęcie, które ostatno bardzo mi się spodobało :loveu: Quote
sator_k_ Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 No zdjęcie robi wrażenie :) Już chyba wiem, czemu mi usunęli baner. W szarpakowym banerze zmieniały się napisy, a nie może być żadnych animacji :/ Nie powinnam się tak szybko chwalić, ale... tak się cieszę, że nie wytrzymam. Najprawdopodobniej przed letnim obozem czeka nas jeszcze jedno jednodniowe semi z agility :D Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No to fajnie ;) Dokształcisz się jeszcze w agility, a potem bedziesz uczyć innych ;) Quote
kalyna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 magdabroy napisał(a):Widzę, że w banerku wylądowało zdjęcie, które ostatno bardzo mi się spodobało :loveu: mi tez ono baaaardzo się podobało :loveu: :loveu: :loveu: hmm a może wpadniecie na zlot ONów i DONów? mi się marzy, ale chyba nie uda mi się :( Quote
sator_k_ Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 magdabroy napisał(a):No to fajnie ;) Dokształcisz się jeszcze w agility, a potem bedziesz uczyć innych ;) Oj do tego to mi jeszcze dużo brakuje i dużo brakować będzie. Może za jakieś 10 lat będę miała na tyle doświadczenie żebym mogła myśleć o jakimkolwiek proponowaniu moich usług ;) kalyna napisał(a):mi tez ono baaaardzo się podobało :loveu: :loveu: :loveu: hmm a może wpadniecie na zlot ONów i DONów? mi się marzy, ale chyba nie uda mi się :( Na zlocie na pewno się nie pojawimy bo: 1. Sator w tak dużej grupie psów to porażka, na zloty to się nadają łagodne psy. 2. Moi rodzice i tak niechętnie mnie gdzieś z psem puszczają ("jakbyś na spacer nie mogła u nas pójść") i wolę nie nadszarpywać ich cierpliwości, a wykorzystywać ją w inny sposób :D 3. No ten no... ja w sumie to nie jestem jakąś wielką miłośniczką onków. Lubię je i tyle, a to nie wyciąga mnie aż na zlot ;) Wybieramy się na dzień agility w Warszawie w ośr. szkol. DogCampus. Pomysł padł, bo na drugi dzień są tam również zawody treningowe na których chce się pojawić Kasia z Fifką, a i tak miałam z nimi jechać, więc łączymy przyjemne z pożytecznym :) Nie wiem czy Ewa Dufflowa tu zagląda, ale: Jak mogłaś wystawić limonkowego rogza! Widzę w nim Satora, a nie chciałam teraz wydawać kasy na obrożę! Ty niedobra kobieto meczysz me serce :diabloti: Quote
Recommended Posts