Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kashdog napisał(a):

A tymczasem
Nasz klub Be Power zorganizował bazarek na forum agilitowym, z którego dochód będzie przeznaczony na nowe przeszkody, jeśli ktoś jest chętny, aby nas wesprzeć,zapraszam do licytacji :D
Wchodzimy na agilityinfo. fora. pl ----> dział SOS agilitowców --> temat myślę że znajdziecie :)
Tak jak napisałam na agilitowym, jeśli ktoś nie ma tam konta można zamawiać rzeczy przeze mnie, wysyłając jaki chce przedmiot i za ile go licytuje, podpisujemy się imieniem i nazwiskiem. Mail - katarzynam65@gmail.com W ostatnie półgodziny bazarku pierwszeństwo ma forum agilitowe ;)

zapraszam :)

Posted
Posted

Kogo ja widzę! Zuzia, witamy, witamy ;)
Tu jest akurat overek, więc musiał moją nogę przeskoczyć, ale wiesz biję mocno psa patykiem po tyłku, jak nie chce podnieść, więc teraz się stara :P

A na fejsie... wstydzam się :P

Posted

aż się sama sobie dziwię ale powróciłam na dogo i czasem zaglądam :evil_lol:

Haha ale takim porządnym patykiem, wręcz konarem, czy raczej gałązką? :evil_lol: Nie no a tak serio to jestem zachwycona, bo wysoko podnosi dupkę i w dodatku tak ładnie podkurcza nóżki :loveu:

Wstydź, wstydź, fe, fe :D

Posted

Taką witką wierzbową :D

A już tak na poważnie. Dla Satora bezpieczniej jest jak mu rzucam wyżej, bo on mi naturalnie pięknie skacze. Jak kiedyś chciałam mu porzucać tak rekreacyjnie z mniejszym obciążeniem to mi do dysku lecącego nad ziemią wyskakiwał i się dziwnie wyginał, więc stwierdziłam, że nie będę kombinowała, po paru takich wygibasach.