Karro Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Żyjecie jeszcze z Satorkiem? Pokazuj miśka nam ! :) Quote
sator_k_ Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='Paula03'] EDIT Obejrzałam filmik idzie wam bardzo dobrze :) Ile was teraz tam ćwiczy? Regularnie na zajęcie oprócz nas przyjeżdża Sara z Larą. Regularnie przyjeżdżać stara się Ania z Iszą. Reszta (czyli Michalina z Negrosem, Zuza z Joyem i Kasia z Vernim) różnie bywa. Chyba jeszcze nie podziękowałam wszytski za urodzinowe życzenia dla Satora, więc teraz oficjalnie: DZIĘKUJĘ :) A my żyjemy, żyjemy, tylko ostatnio nie mogłam się zebrać, żeby na dogo wchodzić. Zła wiadomość jest taka: nie mam nowych zdjęć. Jesteście skazani na te resztki, które odgrzebałam na komputerze. Ostatnie już zdjęcia ze spaceru z Fridą ;) Quote
sator_k_ Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Na blogu za niedługo nowa notka Quote
Yuveza Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ale Frida pikna jest :p a co to za fajne miejsce tam macie:D? Satorka wymiziac http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/420-1.jpg :loveu: o nie bylam na waszym blogu zaraz zerknę ^^ Quote
sator_k_ Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Zdjęcie były robione na boisku do piłki nożnej w lesie. Ja mieszkam w miesie, ale zaraz przy lesie, który jest można powiedzieć "centrum rekreacyjnym Kielc" i jest bardzo dobrze zagospodarowany. Kolejne zdjęcia z cyklu "resztki" :D Quote
sator_k_ Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Obroża kupiona dawno, ale jeszcze jej tu nie pokazywałam Kolejna seria zdjęć również zakończona :) Quote
łamAga Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/767.jpg Kocham to przekrzywianie glowy u psiaków :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='sator_k_'] http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/767.jpg Ale o co chodzi?? Quote
*Magda* Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='sator_k_'] http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/767.jpg Ale o co chodzi?? Quote
Paula03 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No nareszcie się odezwaliście :D I są zdjęcia ;) Bardzo ładna obroża :) Ona jest do góry nogami, czy mi się tak zdaje? Potem wpadnę na bloga :) Quote
przeszlus Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No, troszkę udało mi się chociaż u was nadrobić, więc możecie czuć się wyróżnieni, bo to jedyna taka galeria, która dzisiaj nadrabiałem ;) Na Migawkach z Be Power, Sator 'świetnie' ciągnie za sobą ten tunel(sory powstrzymać się nie mogłem). Nadrobiłem także te wasze 2 nowe notki na blogu ;) Quote
sator_k_ Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='dOgLoV']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/767.jpg Kocham to przekrzywianie glowy u psiaków :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='magdabroy']Ale o co chodzi?? Prawda, że uroczo wyglądał :loveu: [quote name='Paula03']No nareszcie się odezwaliście :D I są zdjęcia ;) Bardzo ładna obroża :) Ona jest do góry nogami, czy mi się tak zdaje? Potem wpadnę na bloga :) No jakbym się po takiej przerwie odezwała i nie było zdjęć, to byście już nas chyba całkiem opuścili :eviltong: A obroża, faktycznie nie zauważyłam, i jest do góry nogami. [quote name='przeszlus']No, troszkę udało mi się chociaż u was nadrobić, więc możecie czuć się wyróżnieni, bo to jedyna taka galeria, która dzisiaj nadrabiałem ;) Na Migawkach z Be Power, Sator 'świetnie' ciągnie za sobą ten tunel(sory powstrzymać się nie mogłem). Nadrobiłem także te wasze 2 nowe notki na blogu ;) U nas nie było co nadrabiać :eviltong: Ja też ostatnio "zaniedbałam" dogo mi po mału odkopują tematy i galerie. A z naszymi doskonałymi przeszkodami to świetnie sobie radzą nawet mniejsze psy, a co dopiero Sator :roll: Quote
*Magda* Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='sator_k_'] No jakbym się po takiej przerwie odezwała i nie było zdjęć, to byście już nas chyba całkiem opuścili :eviltong: [/QUOTE] Może byśmy Was nie opuścili, ale musiałabyś potem dać dwa razy więcej zdjęć :) Quote
łamAga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='sator_k_']Prawda, że uroczo wyglądał :loveu: [/QUOTE] Przesłodko :loveu: Quote
sator_k_ Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Śnieg jest, nawet mam parę zdjęć śniegowych, ale mam również sprawdzian z chemi ;) Quote
Paula03 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='sator_k_']Śnieg jest, nawet mam parę zdjęć śniegowych, ale mam również sprawdzian z chemi ;)[/QUOTE] O ja dzisiaj miałam z chemii, stężenia procentowe i molowe... To w takim razie jutro wrzuć śniegowe zdjęcia :) Quote
sator_k_ Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Zanim ja dojdę do stężeń to jeszcze będę musiała trochę pocierpieć ;) Jesteśmy umówieni do lekarza...Przyszła środa, trzymajcie kciuki... Quote
swan2407 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 My też trzymamy i czekamy na informacje. :) Quote
sator_k_ Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Dobra na razie ostatnie nie-zimowe wygrzebane zdjęcia. Zaraz biorę się już za te "białe" :) Quote
Recommended Posts