Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sator_k_ napisał(a):
Ludzie pomóżcie!

Dziewczyny namawiają mnie zebym poszła jutro na wystawę z Satorem do pokazu sztuczek/frisbee. Nie wiem sama co robić iść czy nie iść...(Kasia idzie z Fifką i mi głowię suszy)

Ja podobnie jak wszyscy też jestem za tym, żebyście poszli! :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym poszła. Jeśli zobaczysz, że będzie naprawdę źle, tj. że Sator będzie np. zdenerwowany czy coś, to po prostu nie zrobicie prezentacji i już. Ale trzymam kciuki oczywiście, że wszystko się uda i pokażesz nam nawet jakąś fotorelację :cool3:

Posted

Byliśmy, występowaliśmy i było CU-DO-WNIE.
Bardzo przepraszam, ale teraz więcej nie napiszę, bo jestem padnięta i w ten weekend jeszcze nic do książek nie zajrzałam. Mam filmik, który będzie na pewno opublikowany w urodzinowym filmiku - czy wcześniej zobaczymy. Zuza robiłaś jakieś zdjęcia (ale nie na występie) to jak mi prześle to wrzucę.

Posted

sator_k_ napisał(a):
Byliśmy, występowaliśmy i było CU-DO-WNIE.
Bardzo przepraszam, ale teraz więcej nie napiszę, bo jestem padnięta i w ten weekend jeszcze nic do książek nie zajrzałam. Mam filmik, który będzie na pewno opublikowany w urodzinowym filmiku - czy wcześniej zobaczymy. Zuza robiłaś jakieś zdjęcia (ale nie na występie) to jak mi prześle to wrzucę.

Wiedziałam, że było dobrze! :eviltong::loveu::multi:
No to gratulujemy udanego pokazu i czekamy na jakąś bardziej obszerną relację ;) :loveu:

Posted

Dziękuję wszytskim bardzo serdecznie za miłe słowa :) Jestem strasznie podbudowana :D
A jeszcze wczoraj moja znajoma nie mogła wyjść z podziwu, że Sator mi nie ucieka (:evil_lol:) i przychodzi jak go wołam, i że jezyka mi przynosił ("I on ci przyniesie jak mu rzucisz???, a on nie pójdzie za tym psem???") <mieliśmy takie małe wieczorne spotkanko ze znajomą rotką>

A tu nasza nowa adresówka. hydrant do hydrantów :D (w porównaniu z nieśmiertelnikiem to maleństwo)

Posted

Podglądam Waszego bloga, ale nigdy nie byłam galerii, więc witam się :D

Gratuluję udanego występu:lol: fajnie wyglądają takie pokazy z psem:loveu:
Adresówka jest świetna:lol:

Posted

To od początku.
Dziękuję za tylie miłych słów :) Gdyby nie to, że mam meksyk w szkole i są co raz krótsze dni to dłużej siedziałabym z głową w chmurach, a tak musiałam zejść na ziemię.
Hydrant jak na razie sprawuje się dobrze. Będę pisała jakby się coś działo.
Zaraz zmierzę Satora i Wam później napiszę, bo kiedyś go mierzyłam, ale już nie pamiętam ile tam wyszło ;)
Vailet cieszę się, że nie zanudziliśmy Cię na śmierć :D

Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=6cRTzn3KvHA