Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się :)
Piękny jest Satorek :loveu:

magdabroy napisał(a):
Po obejżeniu Satora na takich ruinach, pierwsze o czym pomyślałam to: Szarik z "Czterech pancernych i psa" ;)

dokładnie to samo pomyślałam! :p

Świetny szarpaczek ! ile u ciebie takie cudo? :)

Posted

Dzisiaj się popsiałam - poszłam na spcer z rozładowanym aparatem :/
Ale ponieważ dawno już nic nie było to wstawię jeszcze kilka zdjęć, które zostały mi z poprzednich spacerów.

Sator leje na braki w galerii :D

Tutaj muszę powiedzieć, że chciałam żeby Sator wszedł tylko przednimi łapkami, żeby się chłopak nie przemęczał, ale on sam tak wchodził :)

Posted

[quote name='magdabroy']Sator :loveu:
Ja też go ostatni kocham :D
[quote name='Ewa&Duffel']Świetny model z niego, szczególnie w tej kolorystyce b&w :loveu:
http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/04.jpg

Latający pies w akcji :lol:
http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/New%20album/69.jpg
Dziękuję. Pies w biegu to jeden z piękniejszych widoków ;)
[quote name='przeszlus']Ale te polarowe smycze są strasznie grube :)Jak się ogólnie biznes prowadzi ??? 8)
Sator jest cudnym modelem, ładnie reklamuje kielce :P
Grube, grube, bo to przede wszystkim zabawaki, dopiero później smycze. Tego raczej nie używa się na spacerek o tak, tylko raczej jako przyrząd szkoleniowo-nagradzający :D
A biznes powiem tak - wielkich pieniędzy się tu nie uzbiera, ale jako dodatek do kieszonkowego to fajna sparwa ;) Ostatnio mam co raz większe parcie na oszczędzanie w związku z moimi ukrytymi marzeniami ;)
[quote name='understandme']Fajne macie tereny spacerowe :loveu:
No czasami znjadują się takie fajne miejsca. Szkoda, że naszym lesie są sarny, bo w większości miejsc jednak nie mogę Satora puszczać...

Posted

To zdjęcie w biegu akurat mi nie wyszło za bardzo pod wzgledem technicznym :/ Nawet nie wiecie jaka zła byłam, bo na aparacie wydawało się, że jest ok...

Avaloth marzenia oczywiście psie ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jest! Dwa ONki w skoku :loveu:

taaaaa :loveu: :loveu: :loveu: i do tego jeden DONek, bo swoją drogą niesamowicie one wyglądają w ruchu i dochodzą te włosy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Co tu dużo mówić psy w biego to ogólnie jeden z piękniejszych widoków:loveu:!

kalyna właśnie o to chodzi, że mnie się pieniądz nie trzyma:evil_lol: Muszę się nieźle spinać, żeby kasy nie wydawać.
Powiem Wam, że mam wielkie marzenie importować psa, a to koszt nawet 10tys. zł, więc jest na co zbierać ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):

Powiem Wam, że mam wielkie marzenie importować psa, a to koszt nawet 10tys. zł, więc jest na co zbierać ;)

Wow, widzę, że coś wielkiego się szykuje :diabloti: Zdradź jakieś szczegóły :cool3:

Ja w sumie też już powinnam zacząć odkładać na szczeniaka (miot będzie na końcu 2012 r. lub na początku 2013 r.), ale jak na razie większość oszczędności pochłaniają Dufflowe wizyty u weterynarza, lekarstwa i karma :roll: