sator_k_ Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Prezentujemy drugą obrożę (tą akurat dostaliśmy w prezencie :)) Quote
taxelina Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07888.jpg to fajne! Quote
sator_k_ Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Czy tylko u mnie niektóre zdjęcia się nie wyświetlają :( Quote
taxelina Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 sator_k_ napisał(a):Czy tylko u mnie niektóre zdjęcia się nie wyświetlają :( ja komentowalam jedno ale widze wszystkie Quote
*Magda* Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 sator_k_ napisał(a):Czy tylko u mnie niektóre zdjęcia się nie wyświetlają :( U mnie też kilku nie widać :-( Ale pozostałe są świetne :loveu: Quote
przeszlus Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07886.jpg suuuuper :) Ale fajna obroża, ile tych kółczek tam jest. Masz zdjecie obroży bez Satora ?? Quote
KT Arts Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Świetne zdjęcia :loveu: http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07905.jpg Jaka elegancja :D Quote
Paula03 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Fajna nowa sztuczka :) I obroża nowa jest świetna :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Świetna ta nowa sztuczka ! A Sator bardzo elegancko się prezentuje w łańcuszku :) Quote
kalyna Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja pamiętam :) Ale Sator się lansuje w nowych obrożach. I pierwsze co zauważyłam to właśnie nieśmiertelnik :) no i wy się nie lenicie a ciężko ćwiczycie, nie to co my :roll: i ja mam właśnie ten problem, że najlepsze ujęcia są wtedy, kiedy akurat zdjęcie najlepszej jakości nie jest :( Quote
sator_k_ Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Cieszę się, że się nasze nowe kreacje podobają :) Ponieważ mam dla Satora mało czasu teraz to muszę iść na jakość nie na ilość, dlatego nowych rzeczy się uczymy. Sator już cały wchodzi do pudła! Ma jeszcze trochę problemu z jedną łapką, bo stawia ją na ścianie, a nie na dnie pudła, ale już co raz częściej udaje mu się do końca stanąć :) W trakcie nauki wyszło, że niezły z niego akrobata. Sator chwilami stawał na przednich łapach! Stwierdziłam, że owczraka chodzącego na przednich łapach jeszcze nie było, więc może Sator będzie tym pierwszym ;) Na razie ćwiczymy wchodzenie tylnymi łapkami na różne strome rzeczy, bo to trochę zniedabaliśmy, przy okazji wzmocnią mu się mięśnie przednich łap. Wczoraj byłam z Satorem na chwilkę na rowerze i przypomniało mi się jak to fajnie :D Oczywiście powtór parę razy chciał popełnić smobójstwo, bo mi się pod koło ładował, ale z biegiem czasu było co raz lepiej. Muszę go pouczyć trochę kierunkowch komend. No i mam ambitny plan, żeby raz w tygodniu z nim na ten rower chodzić do póki się da, bo dobrze mu to zrobi na wzmocnienie mięśni. Jeszcze wrzucę zdjęcia w nowym rogzie ^^ Quote
sator_k_ Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Nasz nowy "stary" rogz :) I zdechlak Quote
*Magda* Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 sator_k_ napisał(a): http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07908.jpg Czemu mu ogon obciełaś?? :mad: Quote
sator_k_ Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 A wiesz, że nie zauważyłam! :D Quote
kalyna Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 no to podziwiam Cię za cierpliwość, bo Sonia jak ma się czegoś uczyć to patrzy jak na skróty iść i jak najszybciej smaka dostać. I nawet nie myśli o tym co robi, co czasem doprowadza mnie do szału i sobie odchodzę od niej :D http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07907.jpg czego on się nawdychał, że ma taką minę ;D Quote
sator_k_ Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='kalyna']no to podziwiam Cię za cierpliwość, bo Sonia jak ma się czegoś uczyć to patrzy jak na skróty iść i jak najszybciej smaka dostać. I nawet nie myśli o tym co robi, co czasem doprowadza mnie do szału i sobie odchodzę od niej :D http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07907.jpg czego on się nawdychał, że ma taką minę ;D U Satora to jest różnie. Czasami idzie nam coś szybko, a czasami nie wiadomo jak to ugryźć. Czasami jest tak, że zaczynamy coś nie kończymy i wracamy po dłuższym okresie czasu. [quote name='deer_1987']A kiedy ew wizyta u ortopedy? [quote name='przeszlus']Wizyta ma być na wiosnęęęęę.... Dokładnie chciałabym tak na przełomie zimy/wiosny Muszę się pochwalić, bo puchnę z dumy :D Udało mi się dzisiaj wyegzekwować od Satora podniesienia tylnej łapy! Nie wejścia na coś, a świadomego (lub jeszcze może nie do końca ;)) podniesienia łapy w powietrzu! :D Quote
*Magda* Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 sator_k_ napisał(a):Muszę się pochwalić, bo puchnę z dumy :D Udało mi się dzisiaj wyegzekwować od Satora podniesienia tylnej łapy! Nie wejścia na coś, a świadomego (lub jeszcze może nie do końca ;)) podniesienia łapy w powietrzu! :D No to gratulacje ;) Quote
przeszlus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Aż ja widzę twoje piórka dumy u nas :) Ja mam do ciebie parę pytań jeśli chodzi o agility, a raczej poczatki treningów. Ale to już na pw. Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 przeszlus napisał(a):Aż ja widzę twoje piórka dumy u nas :) Ja mam do ciebie parę pytań jeśli chodzi o agility, a raczej poczatki treningów. Ale to już na pw. masz psa i sie nie chwalisz? Quote
przeszlus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 deer_1987 napisał(a):masz psa i sie nie chwalisz? niee... psa nie mam ;) Ale rozmawiałem z kilkoma osobami z podkarpacia odnośnie agility, i parę chętnych jest, i chcielibyśmy coś pokombinować ;) Cociaż może bym zgarnął psa sąsiadom, bo i tak czesto z nim przebywam ;) Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 przeszlus napisał(a):niee... psa nie mam ;) Ale rozmawiałem z kilkoma osobami z podkarpacia odnośnie agility, i parę chętnych jest, i chcielibyśmy coś pokombinować ;) Cociaż może bym zgarnął psa sąsiadom, bo i tak czesto z nim przebywam ;) Aha to ten szczeniak nie zamieszkal z Toba? Quote
przeszlus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 On miał iść coś jak na chwilkę, bo nie wiadomo było czy ludzie u ktorych się urodził będą mogli go przez tydzień trzymac bo mieli gdzieś jechać, ale nowy właściciel zgodził się by wźiął go wczesniej. Ale nie uwierzysz jak się zmienił :loveu: Chcesz zobaczyć foteczkę ?? Quote
Recommended Posts