Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pamiętam :)
Ale Sator się lansuje w nowych obrożach. I pierwsze co zauważyłam to właśnie nieśmiertelnik :)
no i wy się nie lenicie a ciężko ćwiczycie, nie to co my :roll:

i ja mam właśnie ten problem, że najlepsze ujęcia są wtedy, kiedy akurat zdjęcie najlepszej jakości nie jest :(

Posted

Cieszę się, że się nasze nowe kreacje podobają :)

Ponieważ mam dla Satora mało czasu teraz to muszę iść na jakość nie na ilość, dlatego nowych rzeczy się uczymy. Sator już cały wchodzi do pudła! Ma jeszcze trochę problemu z jedną łapką, bo stawia ją na ścianie, a nie na dnie pudła, ale już co raz częściej udaje mu się do końca stanąć :) W trakcie nauki wyszło, że niezły z niego akrobata. Sator chwilami stawał na przednich łapach! Stwierdziłam, że owczraka chodzącego na przednich łapach jeszcze nie było, więc może Sator będzie tym pierwszym ;) Na razie ćwiczymy wchodzenie tylnymi łapkami na różne strome rzeczy, bo to trochę zniedabaliśmy, przy okazji wzmocnią mu się mięśnie przednich łap.

Wczoraj byłam z Satorem na chwilkę na rowerze i przypomniało mi się jak to fajnie :D Oczywiście powtór parę razy chciał popełnić smobójstwo, bo mi się pod koło ładował, ale z biegiem czasu było co raz lepiej. Muszę go pouczyć trochę kierunkowch komend. No i mam ambitny plan, żeby raz w tygodniu z nim na ten rower chodzić do póki się da, bo dobrze mu to zrobi na wzmocnienie mięśni.

Jeszcze wrzucę zdjęcia w nowym rogzie ^^

Posted

[quote name='kalyna']no to podziwiam Cię za cierpliwość, bo Sonia jak ma się czegoś uczyć to patrzy jak na skróty iść i jak najszybciej smaka dostać. I nawet nie myśli o tym co robi, co czasem doprowadza mnie do szału i sobie odchodzę od niej :D

http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07907.jpg
czego on się nawdychał, że ma taką minę ;D
U Satora to jest różnie. Czasami idzie nam coś szybko, a czasami nie wiadomo jak to ugryźć. Czasami jest tak, że zaczynamy coś nie kończymy i wracamy po dłuższym okresie czasu.
[quote name='deer_1987']A kiedy ew wizyta u ortopedy?

[quote name='przeszlus']Wizyta ma być na wiosnęęęęę....
Dokładnie chciałabym tak na przełomie zimy/wiosny

Muszę się pochwalić, bo puchnę z dumy :D Udało mi się dzisiaj wyegzekwować od Satora podniesienia tylnej łapy! Nie wejścia na coś, a świadomego (lub jeszcze może nie do końca ;)) podniesienia łapy w powietrzu! :D

Posted

sator_k_ napisał(a):
Muszę się pochwalić, bo puchnę z dumy :D Udało mi się dzisiaj wyegzekwować od Satora podniesienia tylnej łapy! Nie wejścia na coś, a świadomego (lub jeszcze może nie do końca ;)) podniesienia łapy w powietrzu! :D

No to gratulacje ;)

Posted

przeszlus napisał(a):
Aż ja widzę twoje piórka dumy u nas :)

Ja mam do ciebie parę pytań jeśli chodzi o agility, a raczej poczatki treningów.
Ale to już na pw.

masz psa i sie nie chwalisz?

Posted

deer_1987 napisał(a):
masz psa i sie nie chwalisz?

niee... psa nie mam ;)
Ale rozmawiałem z kilkoma osobami z podkarpacia odnośnie agility, i parę chętnych jest, i chcielibyśmy coś pokombinować ;)
Cociaż może bym zgarnął psa sąsiadom, bo i tak czesto z nim przebywam ;)

Posted

przeszlus napisał(a):
niee... psa nie mam ;)
Ale rozmawiałem z kilkoma osobami z podkarpacia odnośnie agility, i parę chętnych jest, i chcielibyśmy coś pokombinować ;)
Cociaż może bym zgarnął psa sąsiadom, bo i tak czesto z nim przebywam ;)

Aha to ten szczeniak nie zamieszkal z Toba?

Posted

On miał iść coś jak na chwilkę, bo nie wiadomo było czy ludzie u ktorych się urodził będą mogli go przez tydzień trzymac bo mieli gdzieś jechać, ale nowy właściciel zgodził się by wźiął go wczesniej.
Ale nie uwierzysz jak się zmienił :loveu:
Chcesz zobaczyć foteczkę ??