Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na początek relacja, bo na zdjęcia muszę poczekać.

To tak na dobry początek zgubiłam ładowarkę do aparatu.

A tak po za tym. :)
Obóz był super udany. Świetni ludzie - znowu wyśmiałam się za wszystkie czasy :) Super psy - szczególnie szeryf Snoopy. Mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję się z nimi spotkać.
Jeśli chodzi o agility to nauczyłam się (no muszę to jeszcze dopracować ;)) panować nad własnym ciałem. Wiem co sygnalizują psu moje nogi, ramiona, ręce. Pracowaliśmy przede wszystkim nad prowadzeniem psa na tunelach i hopkach. Tak w ogóle to zachorowałam jak zobaczyłam prawdziwe przeszkody na żywo i widzę, że my jesteśmy w wielkiej d..ie.
Co do Satora to ćwiczyliśmy i to już duży sukces :) W grupie byliśmy z Fifką i Negrą (labradorka). Na początku mieliśmy ćwiczyć na szarpaczek, ale jednak stanęło na jeżyku, który nie przeżył. Sator trzykrotnie go topił i za trzecim razem nie udało mi się go wyłowić:evil_lol:. Jeśli chodzi o treningi to zobaczyłam jak bardzo psuję psu przebiegi. Sator się starał, ale jednak parę razy mi zwiał. Teren był w ogrodzony, więc jeśli o to chodzi to nie było wielkich problemów, jedyne co to to, że musiałam go od nowa skupiać. Na szczęście nie było tego dużo. Sator nie miał w sumie żadnych spięć z innymi psami, jednak wszelkie wąchania były na smyczy, bo Sator jak zwykle był największym i najcięższym psem i mogłoby się to różnie skończyć. Nie wiem co tu jeszcze pisać. Jak Was coś interesuje to pytajcie :)

Posted

Zdjęcia będą na 100% - dziewczyny mi obiecały. Co do filmiku to zobaczymy. Ja mam w sumie mało nagrań, a i tak na razie nie mam jak ich zgrać (bateria rozładowana, mam jeszcze cień nadzieji na odzyskanie ładowarki, ale to się zejdzie), a nie wiem czy ktoś inny nas nagrywał. Myślę jednak, ze prędzej czy później coś tam się pojawi :)

tak na dobranoc jedno zdjęcie autorstwa Zuzi Paluch

edit: mam jeszcze jedno tym razem od Zuzy Sosnowskiej :)

Posted

Dużo było psów ??
Był jakiś aussie ??
a nóż widelec może był jakiś husky ?? :lol:

Co porbaiłaś na wakacjach poza Bułgarią i obozem ??
Ty teraz idziesz do śedniej prawda?? liceum czy co ??? jaki profil( sorki za spam :D )

Posted

[quote name='dOgLoV']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/1Z.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:
:)
[quote name='zuza:D']Jej! Świetny musiał być taki obóz:) Czekamy na więcej zdjęć:)
Ja też czekam na kolejne zdjęcia ;)
[quote name='Tepes']to świetnie, że obóz udany!!
nie było mie tu kupa czasu wybaczcie:oops:

http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/1Z.jpg
czy te oczy mogą kłamać:loveu:
Spoko, spoko ja też przez wakacje galerię innych zaniedbywałam :)
[quote name='przeszlus']Dużo było psów ??
Był jakiś aussie ??
a nóż widelec może był jakiś husky ?? :lol:

Co porbaiłaś na wakacjach poza Bułgarią i obozem ??
Ty teraz idziesz do śedniej prawda?? liceum czy co ??? jaki profil( sorki za spam :D )
Było 2 labki, 1 kundelek, 1 beagle, 5 borderów, 1 grzywek, 1 kundelek, 1 belg no i owczarek niemiecki ;) Oprócz tego psy trenerek 2 bordery, 2 belgi i kelpik

Bułgaria, obóz to jeszcze mało?:eviltong: Tak po za tym to siedziałam po prostu w domku :)

Tak w tym roku liceum, profil biol-chem-fiz
[quote name='evel']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/1S.jpg jak możesz tak pieska katować, ja nie wiem :shake:
Na tym obozie to wogóle była masakra. Psy uwiązane, albo w klatce, żeby nie biegały i się nie męczył między treningami. Na treningu agresja wyładowywana na szarpakach... Nie wiem czy TOZ nie powinien się tym zająć:evil_lol:
[quote name='wiki4']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/1S.jpg
Jaki piękny uśmiech:loveu:
:cool3:

Posted

oo to ciekawe psiaki były, więc i ja teraz czekam z niecierpliwością na fotki :)

i dlaczego moja Sonia lubi szarpaków ;( juz od dłuższego czasu nad tym ubolewam, bo nadmiar energii i czasem agresji ciężko wyładować samym rzucaniem zabawek :(

i ciekawy ten kierunek :)

Posted

Było 2 labki, 1 kundelek, 1 beagle, 5 borderów, 1 grzywek, 1 kundelek, 1 belg no i owczarek niemiecki ;-) Oprócz tego psy trenerek 2 bordery, 2 belgi i kelpik

Bułgaria, obóz to jeszcze mało?:eviltong: Tak po za tym to siedziałam po prostu w domku :smile:

Tak w tym roku liceum, profil biol-chem-fiz

O fajnie, ile psów :)
Ja chciałem iść na biol-chem, ale mnie odrzucili ( wredoty jedne :P ) i idę na mat-fiz-inf ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Cudo :loveu:
:)
[quote name='deer_1987']Widac ze mu sie podobalo :loveu:
Najtrudniej było zacząć trening. Jak już się w mairę skupił to szło z górki :)
[quote name='Paula03']Sator genialnie wygląda na tych profesjonalnych przeszkodach :cool3:
Prawda? Nie chciałby nam ktoś kupić takiej chociaż hednej? ^^
[quote name='zuza:D']Super! Ach.. Pozazdrościć:)
Nie ma co zazdrościć, tylko szukać seminarium jakiegoś i wio! :D
[quote name='przeszlus']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/1Ka.jpg
jakie super foto :)
Ależ ona ma talent, no i aparat ;)
A jaki model:cool3:

Zdjęcia od Zuzi Sosnowskiej