Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeszlus napisał(a):
Oo fajnie ;)
Fajne plaże :)

A teraz może troszkę Satorkowych ? ^^

Satorek powinien być po południ - o ile przestanie padać :)
deer_1987 napisał(a):
bardzo ladnie tam mialyscie!

:)

Posted

To zachęcają Twoje zdjęcia do odwiedzenia Bułgarii ;) A w jakim rejonie/mieście byłaś ?
Ja w tym roku się zastanawiałam między Bułgarią a Chorwacją, padło na Chorwację ;)

Posted

Ej no mogłaś nie dawać zdjęć, bo już chciałam jakąś karę wymyślać :diabloti:

A tak poza tym to bardzo ładnie tam było, po twojej relacji z chęcią bym się tam wybrała :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Ej no mogłaś nie dawać zdjęć, bo już chciałam jakąś karę wymyślać :diabloti:

A tak poza tym to bardzo ładnie tam było, po twojej relacji z chęcią bym się tam wybrała :)

Uff to dobrze, że udało mi się uniknąć tej kary :D A Bułgaria jest na prawde bardzo fajna
dagaa111 napisał(a):
pięknie tam :) Bułgaria mi się podoba, ale nie wyobrażam sobie tyle godzin jechać

Ja nie wiedziałam przedtem, ze tyłek może tak boleć. Nogi z resztą też. Jak dojechałam do Bułgarii to miałam pierwszy raz w życiu spuchnięte nogi...:shake:

Lecę ogarniać satorowe zdjęcia ^^

Posted

No to teraz jedziemy z Satorem.

Ogólnie psu odbija korba, zachowuje się jak wariat, widać, że ma nadmiar energii i za bardzo nie wie co ze sobą zrobić. jednak kiedy ma na codzień odpowiednią dawkę zajęcia to jest o wiele bardziej spokojny. Tutaj ładował się dwa tygodnie, więc jeszcze 2-3 dni i myślę, że się już trochę uspokoi.

Zanęcę Was troszkę wizją sztuczkowego filmiku jeszcze, a teraz zdjęcia. Nie spodziewajcie się cudów, bo po pierwsze to moje zdjęcia (;)), a po drugie pogoda jest... CUDOWNA:loveu:

A kuku

piłka

Posted

Słuchajcie bardzo Was przepraszam, ale mój internet jest po prostu cudowny. Rozłączył się o tak i teraz komputer żadnej siecie mi nie wykrywa. Teraz piszę od koleżanki, wstawiam resztę zdjęć i na razie mnie nie będzie. Przepraszam wszystkich do których galerii jeszcze nie zdąrzyłam zajrzeć, ale stram się jak najszybciej wszytsko uzupełniać - 2 tyg. to jednak trochę dużo :)

Posted

Widzę, że wyjazd się udał :) My byliśmy w Bułgarii rok temu, w Słonecznym Brzegu. Faktycznie mnóstwo nocnych atrakcji, z których niestety nie mogliśmy korzystać, bo byliśmy z dziećmi ;/ A jaka mieliście pogodę? Bo nam prawie codziennie padało :)

Posted

[quote name='Paula03']Szkoda, że znowu cię nie będzie :(

http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07625.jpg
Haha :D
Wariat ;)
:D
[quote name='kavala']Widzę, że wyjazd się udał :) My byliśmy w Bułgarii rok temu, w Słonecznym Brzegu. Faktycznie mnóstwo nocnych atrakcji, z których niestety nie mogliśmy korzystać, bo byliśmy z dziećmi ;/ A jaka mieliście pogodę? Bo nam prawie codziennie padało :)
U nas padało raz, ale w nocy - akurat wracaliśmy z dyskoteki, więc wszyscy byli zachwyceni :D
[quote name='deer_1987']Poczekamy na Ciebie!
Dzięki :)
[quote name='evel']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07605.jpg no proszę, jakie skupienie :cool3:

Trzymam kciuki za szybkie uporanie się z komputerowymi sprawami ;)
Taaaa na podwórku to zawsze mamy skupienie ;)
[quote name='dOgLoV']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07612.jpg słodki pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
^^
[quote name='magdabroy']Sator jak zawsze cudny :loveu:
Czekam na Wasz powrót ;)
Dzięki
[quote name='przeszlus'].......za nie wiele ;)

Fajne foteczki
http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07605.jpg

Jednak najlepsze jest to mordkowe jak wyciaga spod czegoś tam łepek ;)
Spod moich nóg to komenda a kuku była :)

Znowu piszę od koleżanki - tylko innej ;)

No jeszcze trochę internetu nie będzie.

U nas na razie wszystko ok - Sator mnie wnerwia regularnie :D
Po powrocie strasznie mu się pogorszyła sprawa co do psów. Zaczęłam więc chodzić z Satorem po osiedlu no i myślę, że mu to pomoże.
Jestem za to bardzo zadowolona, bo nie mamy już w sumie problemów z pracą na spacerach ^^

Obóz co raz bliżej - nie mogę się doczekać, a za razem strasznie się boję.

Do zobaczenia ;)