Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cavy']http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07156.jpg
daaaaj smaka :razz:
On nie jest taki słodki sam z siebie, to była poza na komendę ;)
[quote name='dagaa111']też mam muscata tylko czarnego :D najbardziej marzył mi się niebieski, ale jak na złość nie było na mojego psa rozmiaru
Były niebieskie, ale mamy już niebieską obrożę. Czrne tez były, mi się bardzo czerwony podobał, ale z czerwonym obrożę też mamy i stanęło na tym kolorze :)

Posted

Hejka piekny ten twój bobas :),musze ci sie przyznac ze ja tez mam oneczka....sator sie nazywa ha ha ha !!!!!!!!!!!!! pozdrawiamy milutko i prosze sie nie gniewac ale gdzies zachaczyłam o to imie(napewno nie tu bo weszłam na galerie po raz pierwszy)ale cholernie mi sie spodobało i mojemu uszatkowi tez pasuje !!!!

Posted

Przecież nie wykupiłam praw autoeskich na to imię, więc nie ma co się gniewać ;)
Witamy nowego Satora :D

I na blogu jest nowy post, więc tu nie chce mi się już pisać ;)
Jak ktoś chętny do poczytania to zapraszam.

Posted

zozolina napisał(a):
To miło mi was poznac :bye:!!!!!!!!! ślicznota z niego:cool3:.....niewiem jeszcze co z mojego wyrosnie...mam nadzieje ze tez bedzie moja duma :lol:!!!!!

Witamy nową dogomaniaczke :lol: macie zalozana galerię ?????????? :lol:

Posted

[quote name='zozolina']To miło mi was poznac :bye:!!!!!!!!! ślicznota z niego:cool3:.....niewiem jeszcze co z mojego wyrosnie...mam nadzieje ze tez bedzie moja duma :lol:!!!!!

o ile sie nie myle to pieskek z rudzkiego schroniska?:)

Posted

gratuluję postępów z klatką :loveu:
nowy wygląd bloga mi się strasznie podoba, super :)

filmik schroniskowy bardzo fajny ;) ale macie grzeczne szczeniaki ! ja po wejściu do naszych jestem ukupiona to raz, a dwa, mam ręce i nie tylko ręce w szramach.

Posted

Szkoda bo ładnie mu w nich. Ale w sumie nie wiem czemu, bardziej mi się podoba w tym z DogStyle, niby takie zwykłe, ale to niebieskie eko daje świetny efekt :)

Posted

Ja jestem starsznie zadowolona z tych szelek i jak tylko będę miała kasę to zamówię drugie.

Coś nikt za nami nie tęskni...

Pare zdjęć z ostatniego treningu