sator_k_ Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Taki mam plan, ale dzisiaj były warzywka i żołądki. Warzywka to wielka kara jest, wciskałam mu z ręki, więc nie wiem czy to by były pozytywne skojarzenia ;) Quote
Tepes Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 za to Bonuś lubi baardzo warzywka:loveu::evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Fajna klatka ;) Myślę, że teraz będziesz spokojniejsza, jak będziesz mogła go tam na chwilkę zamykać i nie będziesz się martwić, że komuś stanie się krzywda. Ja też myślę, że surowe będzie dla niego najlepszą nagrodą za siedzenie w klatce ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Fajna klatka :) Sator powinien się przyzwyczaić, niedługo pewnie ją polubi ;) Jaki dumny w tej wodzie :cool3: http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07090.jpg Quote
sator_k_ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Zaskoczę Was chyba, ale dzisiaj też mam zdjęcia ;) Quote
Tepes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 o jak miło fotki:loveu: i z szarpaczkiem facet szaleje:) jo dziś zrobiłach ale krótki mi wyszed ale i tak psy szaleją jak gupie:evil_lol: Quote
sator_k_ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Klatkowy filmik: http://www.youtube.com/watch?v=3SueIWd-itE Ostatnio całkiem fajnie nam się zyje. Nie jest może idealnie (np. kwestia innych psów), ale... nie wiem jak to opisać. Może tak: chociaż nie jest do końca dobrze, to jest dobrze ;) Quote
sator_k_ Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='dOgLoV']oooo piekny satorek :loveu: :eviltong::loveu: [quote name='Tepes']o jak miło fotki:loveu: i z szarpaczkiem facet szaleje:) jo dziś zrobiłach ale krótki mi wyszed ale i tak psy szaleją jak gupie:evil_lol: Wiesz w kwestii szarpaka to ja się polecam :eviltong: I nie chcę się chwalić, ale na prawdę są one całkiem wytrzymałe. Wątpiłam w nie trochę, ale bawimy się nim z Satorem już z miesiać i oprócz tego, że jest brudny i trochę się na końcach od węzłów powyciągał to żyje. A Sator próbował go raz przegryźć:cool3: Quote
*Magda* Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='sator_k_'] http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/satorkowa/DSC07126.jpg :loveu: Wymyziaj go ode mnie :p Quote
Ewa&Duffel Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 O, Sator ma taki sam szarpaczek jak Duffel :cool3: Widzę, że szybko się posuwacie do przodu z tą klatką ;) Quote
Agniecha93 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Fajna ta klatka :D My też mamy, ale pożyczoną i to jest typowy transporter (jak do samolotu), potrzebuje go na LADC i Orion nie miał żednego problemu. Jak płukałam transporter szlaufem to skojarzył go z zabawą, później wysyłanie do/zostawanie w/zamykanie i otwieranie drzwiczek + smakołyki (w skrócie- crate games ;) ) = Orion kocha tą klatkę (nie śpi w niej, bo od tego ma legowisko) ;) Quote
Daga&Maks Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 szybko poszło wam z tą klatką, jak Sator już wszedł do środka :) Quote
sator_k_ Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Wczoraj wyszłam z miską - Sator bardzo się ucieszył. Wyjęłam klatkę - Sator odtańczył dziki taniec radości. Jak na razie co raz bardziej ją lubi, a rodzice są pod dużym wrażeniem (szczególnie mama) i ogólnym zdziwieniem, że Sator tak dobrowolnie i co najważniejsze CHĘTNIE, RADOŚNIE itd. wchodzi do klatki na hasło "klatka":diabloti: Byłam dzisiaj z koleżanką w hurtowni zoologicznej i choć miałąm inne plany obróżkowe to wyszłam z musztardowym muscatem :D Mam trochę portercików Niedobrzelca to potem wrzucę. Quote
sator_k_ Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Potem już nadeszło, bo jednak mam chwilkę. Quote
Natalia&Cody Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Śliczny ONek. Pozazdrościć tak pięknego. Imię ma świetne, strasznie mi się podoba. Całuski od Cody'ego dla Satorka ! Zapraszam do nas. :) Quote
Kashdog Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Fajna obróżka, mamy taką samą :diabloti::loveu: Gabi zakupy robiła dla swego nowego piecha? Quote
sator_k_ Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='Silky123']Śliczny ONek. Pozazdrościć tak pięknego. Imię ma świetne, strasznie mi się podoba. Całuski od Cody'ego dla Satorka ! Zapraszam do nas. :) Długo szukałam żeby imię było ładne i oryginalne i chyba mi się udało :) W wolnej chwili na pewno wpadnę :) [quote name='dOgLoV']Śliczna obróżka :loveu: [quote name='Ewa&Duffel']Pasuje Satorkowi ten Muscat :loveu: Dzięki :D [quote name='Kashdog']Fajna obróżka, mamy taką samą :diabloti::loveu: Gabi zakupy robiła dla swego nowego piecha? Taaak :) Co do obroży to miałam inne plany, ale jak weszłam do sklepu, gdzie były obroze no to nie mgołam odpuścić:diabloti: Plany muszą poczekać :) Quote
Recommended Posts