Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki mam plan, ale dzisiaj były warzywka i żołądki. Warzywka to wielka kara jest, wciskałam mu z ręki, więc nie wiem czy to by były pozytywne skojarzenia ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajna klatka ;) Myślę, że teraz będziesz spokojniejsza, jak będziesz mogła go tam na chwilkę zamykać i nie będziesz się martwić, że komuś stanie się krzywda.
Ja też myślę, że surowe będzie dla niego najlepszą nagrodą za siedzenie w klatce ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']oooo piekny satorek :loveu:
:eviltong::loveu:
[quote name='Tepes']o jak miło fotki:loveu:
i z szarpaczkiem facet szaleje:) jo dziś zrobiłach ale krótki mi wyszed ale i tak psy szaleją jak gupie:evil_lol:
Wiesz w kwestii szarpaka to ja się polecam :eviltong:

I nie chcę się chwalić, ale na prawdę są one całkiem wytrzymałe. Wątpiłam w nie trochę, ale bawimy się nim z Satorem już z miesiać i oprócz tego, że jest brudny i trochę się na końcach od węzłów powyciągał to żyje. A Sator próbował go raz przegryźć:cool3:

Posted

Fajna ta klatka :D My też mamy, ale pożyczoną i to jest typowy transporter (jak do samolotu), potrzebuje go na LADC i Orion nie miał żednego problemu. Jak płukałam transporter szlaufem to skojarzył go z zabawą, później wysyłanie do/zostawanie w/zamykanie i otwieranie drzwiczek + smakołyki (w skrócie- crate games ;) ) = Orion kocha tą klatkę (nie śpi w niej, bo od tego ma legowisko) ;)

Posted

Wczoraj wyszłam z miską - Sator bardzo się ucieszył.
Wyjęłam klatkę - Sator odtańczył dziki taniec radości.
Jak na razie co raz bardziej ją lubi, a rodzice są pod dużym wrażeniem (szczególnie mama) i ogólnym zdziwieniem, że Sator tak dobrowolnie i co najważniejsze CHĘTNIE, RADOŚNIE itd. wchodzi do klatki na hasło "klatka":diabloti:

Byłam dzisiaj z koleżanką w hurtowni zoologicznej i choć miałąm inne plany obróżkowe to wyszłam z musztardowym muscatem :D

Mam trochę portercików Niedobrzelca to potem wrzucę.

Posted

[quote name='Silky123']Śliczny ONek. Pozazdrościć tak pięknego. Imię ma świetne, strasznie mi się podoba. Całuski od Cody'ego dla Satorka ! Zapraszam do nas. :)
Długo szukałam żeby imię było ładne i oryginalne i chyba mi się udało :) W wolnej chwili na pewno wpadnę :)
[quote name='dOgLoV']Śliczna obróżka :loveu:
[quote name='Ewa&Duffel']Pasuje Satorkowi ten Muscat :loveu:
Dzięki :D
[quote name='Kashdog']Fajna obróżka, mamy taką samą :diabloti::loveu:
Gabi zakupy robiła dla swego nowego piecha?
Taaak :)

Co do obroży to miałam inne plany, ale jak weszłam do sklepu, gdzie były obroze no to nie mgołam odpuścić:diabloti:
Plany muszą poczekać :)