Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich!
Mam przyjemnośc przedstawić Satora jak na razie 8 mieisęcznego ON-ka.
Hobby: Ganianie za motylami i cieniem ręki swojej pani; gryzienie, gryzienie i jeszcze raz gryzienie; kąpiele!!!!
Myślę, że na razie tyle wystarczy tytułem wstepu. Na razie wstawię zdj. z wcześniejszego okresu.
Zachecam do komentowania i wygłaszania szczerej opini na temat pieska.

Tu mam 2 miesiące i ileś tam dni :)

Niedługo wstawię kolejne zdjęcia. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Uszy boskie ;) Nie czesto sie takie spotyka ;)
Jednak Owczarek to owczarek ;)
Jak to mówią psy dzielą sie na dwie rasy: owczarki niemieckie i resztę ;)

Ah.. Boskie są!!!! ;)

Posted

[quote name='sator_k_']Dzisiaj tylko jedno zdjęcie. Posatarm się to nadrobić po weekendzie.

Cień? Fajna rzecz kiedy ucieka.

Ależ mina! :p I ten języczek! Jak my uwielbiamy owczarki!
Fajny psiak, chyba lekko zwariowany. Niezłe hobby ma!

Posted

Rzeczywiście do w pełni "normalnych" psów to on nie należy :). Kiedy zacznie przed nim coś uciekać nie liczy sie w sumie nic innego, dobrze że tak jest tylko na podwórku. Ale właśnie za to go wszyscy kochamy.

Co prawda jest to galeria ale zastanawiam się czy może jakiegoś filmiku z Satorem w roli głównej nie dodam...

Posted

Miały być zdjęcia, ale w takiej aurze średnio sie je robi. Jeszcze jak na złość bateria w aparacie siadła eh... no ale coś tam mamy, co prawda tylko 2 bardzo do siebie podobne, ale zawsze :)

Chciałabym nagrać jakie postępy robimy w nauce sztuczek (psim tańcem jeszcze tego nazwać nie można), ale muszę znaleść kamerzystę, bo sztuki nagrywania psa i wydawania mu poleceń jeszcze nie opanowałam;)
Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Dawno już nie dodawałam nowych zdjęć, ale byłam odcięta od kabelka do aparatu. Dzisiaj tylko kilka zdjęć, ale mam nadzieję, że uda mi się coś jeszcze dodać w tym tygodniu.

Ale o co chodzi?

To jest chyba jedno z najpiękniejszych zdjęć jakie udało mi się mu zrobić.

I po spanku

Pozdrawiam

Posted

Stwierdzam, że psy zdecydowanie mają zbawienny wpływ na swoich właścicielci. Wiem to, bo tyczy się to również mnie.
Czasami po prostu nie chce mi się wyjść z psem, ale wiadomo trzeba. I kiedy popatrzę się na te rozradowane oczy i machający ogon na widok smyczy to od razu mija mi ten zły chumor i wstępuje we mnie nowa energia. Albo kiedy patrzę z jakim zapałem i radością wykonuje jakieś ćwiczenia... W takich chwilach zapominam nawet o tym, że czasami jeszcze na mnie skoczy, albo złapie ząbkami podczas zabawy.
Czy Wy macie podobnie?
Bo ja stwierdzam, że Sator może zmiękczyć moje serce jednym spojrzeniem i on bezkarnie to wykorzystuje :)

Posted

Niesamowite jak ten pies się wycwanił. Uważa, że za każdą komendę powinnien dostać nagrodę i nie omieszkuje tego pokazać. Muszę mu to szybko wybić z głowy :)
Pusto tu, ale mam nowe zdjęcia z "przyjaciółką" Satora i postanowiłam je wstawić.

Pozdrawiam

• 5 months later...