ilovedogs Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [SIZE="6"]Borys Imię: Borys Rasa: Mieszaniec - coś w typie ONka długowłosego Wiek: ok. 5 lat Komendy: Siad, waruj, łapa, piona, hop, zostań, poproś. Ulubione zajęcie: Spanie, skakanie wśród traw. Lubi: Aportować, chodzić do lasu, wylegiwać się na słoneczku, śnieg i czesanie. Nie lubi: Wody, kąpieli, kotów. Pozdrawiamy i czekamy na komentarze :) Quote
sandgom Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witaj ; * Piękny Borysek :loveu: http://img141.imageshack.us/img141/9167/borys3.png - Jakie ma oczęta mądre :loveu: Zapraszam do mnie - http://www.dogomania.pl/forum/f553/sonia-chanel-dwa-najukochansze-potwory-143215/index4.html#post12848294 ;) Quote
ilovedogs Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Nikomu się Borysek nie podoba? My mamy nowe foty! :loveu: "Coś mnie tam swędzi" "Mniam, dobre było" "Ale ładne słoneczko" "Hmmm..." Mam nadzieję, że Boryskowe foty wam się podobały. Pozdrawiamy Beata i Borys ;-) Quote
Tina.Sara Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 dobry wieczór :multi: http://img5.imageshack.us/img5/1862/borysfotob.png cudny Borysek :loveu: ma ładne kolorki :loveu: Quote
Talia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 śliczny psiak :loveu: A on na łańcuchu siedzi? Quote
ilovedogs Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 u nas na wsi chodzą po ulicach suczki z cieczką a że Borysek nie wykastrowany... mamy płot ok. metr 40, Borys jak złapie okazje to przeskakuje przez ten płot :-( a my się martwimy i go szukamy :placz: i wtedy tata go zapina... a że ja mam 12 lat to mnie nikt nie słucha:-( dzisiaj jak byłam z Borysem na spacerze to normalnie szedł na smyczy, po jakimś czasie tak mocno mnie pociągnął to myślałam że mi rękę wyrwie. po jakimś czasie znowy mnie pociągnął i ledwo go utrzymałam... Borys waży trochę więcej ode mnie i się bałam że znowu mi ucieknie... myślicie że kastracja załatwi problemy uciekania? mam namawiać na to rodziców? Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ilovedogs napisał(a):u nas na wsi chodzą po ulicach suczki z cieczką a że Borysek nie wykastrowany... mamy płot ok. metr 40, Borys jak złapie okazje to przeskakuje przez ten płot :-( a my się martwimy i go szukamy :placz: i wtedy tata go zapina... a że ja mam 12 lat to mnie nikt nie słucha:-( dzisiaj jak byłam z Borysem na spacerze to normalnie szedł na smyczy, po jakimś czasie tak mocno mnie pociągnął to myślałam że mi rękę wyrwie. po jakimś czasie znowy mnie pociągnął i ledwo go utrzymałam... Borys waży trochę więcej ode mnie i się bałam że znowu mi ucieknie... myślicie że kastracja załatwi problemy uciekania? mam namawiać na to rodziców? Jeśli chodzi o uciekanie za suczkami to kastracja zapewne pomoże. więc jak najbardziej namawiaj rodziców :) Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 to może teraz jakieś fotki? :cool3: Quote
Recommended Posts