fizia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Przedstawiam Wam fantastycznego psa. Ma na imię ARES :loveu: Szogun ma ok. 3 lata, więc jest młodym chłopakiem. Ma cudowny charakter - jest miły, kochany, uwielbia ludzi. Niestety o inne psy jest zazdrosny, chciałby mieć swojego pana na wyłączność, dlatego uważamy, że powinien zamieszkać w domu bez innych psów. Bardzo lubi mężczyzn, których poleceń bardzo słucha. Jest przepięknym BOKSEREM!!:loveu: Ma w sobie mnóstwo energii!! Jest WYKASTROWANY ARES przebywał w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. [SIZE=3]Trafił do schroniska niedawno, ale chciałśmy jak najszybciej Go wyciągnąć, bo wiemy jak kiepsko znoszą schronsikowe warunki boksery. DZIĘKI KOCHANYM OSOBOM, KTÓRE GO WSPARŁY, OD 22 SIERPNIA ARES JEST JUŻ W HOTELIKU U ASTAROTH POD WARSZAWĄ!!! Będziemy wdzięczne za pomoc w utrzymaniu Aresa - jest to koszt ok. 300 zł miesięcznie (10 zł za dobę) [SIZE=5]Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domku dla Aresa [SIZE=5] Quote
Soema Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Czy Fundacje wiedzą o psie? Młody, piękny... nie powinien długo czekać :) Quote
Iza i Avanti Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Piękny chłopak. I powtarzam pytanie poprzedniczki: czy boksiowe fundajce wiedzą? Boksery w Potrzebie - Fundacja - Bokser Bokserka czekają na pomoc oraz Fundacja SOS bokserom - strona o bokserach w szczególnej potrzebie Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 *ARES* - piękny, młody BOKSER - czeka w hoteliku na Dom! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Jakby ktoś mógł pomóc w ogłoszeniach: Teks do ogłoszeń- oczywiście tylko przykładowy :) Oto prawdziwe psie cudo - ARES Ares ma ok. 3 lat, więc jest jeszcze bardzo młody. Jest przepięknym BOKSEREM [SIZE=4]Miły, kochany, uwielbia ludzi. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Bardzo inteligentny. [SIZE=4]Niestety o inne psy jest zazdrosny, chciałby mieć swojego pana na wyłączność, dlatego uważamy, że powinien zamieszkać w domu bez innych psów. Bardzo lubi mężczyzn, których poleceń bardzo słucha. Ma w sobie mnóstwo energii!! Jest WYKASTROWANY CUDO NIE PIES!! Dobrzy ludzie wyciągnęli go zza schroniskowych krat i Ares od kilku dni mieszka w hotelu dla zwierząt pod Warszawą Hotel, nawet najlepszy, nie zastąpi jednak prawdziwego domu... [SIZE=4][SIZE=5]Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu dobrego Domu dla Aresa !!! [SIZE=5]Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego Domu! [SIZE=5]Telefon, pod którym można uzyskać informacje o Aresie: 0 509 173 446 [SIZE=5][SIZE=4]mail: mailto:upendo@op.pl Kto mądry kiedyś powiedział: "Przygarniając jednego psa nie zmienimy świata ale świat zmieni się dla tego jednego psa". Okaż swoje serce - przygarnij Aresa! Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Piękny chłopak. I powtarzam pytanie poprzedniczki: czy boksiowe fundajce wiedzą? Boksery w Potrzebie - Fundacja - Bokser Bokserka czekają na pomoc oraz Fundacja SOS bokserom - strona o bokserach w szczególnej potrzebie Wiem, że Truskawa rozmawiała z jakąś boksiową fundacją - niestety nie wiem którą - ale pewnie zaraz się to wyjaśni - jeszcze, jak Ares był w schronisku Niestety powiedzieli, że mają już tylu podopiecznych, że nie są w stanie pomóc Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Ares trochę daje popalić w hoteliku - nie chce być w boskie, potrafi go przeskoczyć, mimo, że boks jest wysoki, deski gryzie. Innych psów nie chce dopuszczać do Astaroth i Jej TZ... Podobno nie gryzie, ale dominuje, wywraca na łopatki. Wczoraj już było trochę lepiej, bo zmęczył sie na spacerze - trzymajcie kciuki, żeby był grzeczny, bo to super hotelik, mnóstwo miejsca do biegania, wspaniała opieka i strasznie bym chciała, żeby udało się Mu tam zostać Ale może szybko jakis Dom się trafi. Jest wykastrowany, więc przynajmniej obawa przed pseudohodowcami nam odpada Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Dodałam jeszcze na kupiepsa i na alegratkę Napisałam do tych 2 fundacji, ale mail do pierwszej z nich wraca, nei wiem dlaczego Quote
zuzia63 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 fiziu, moja dzisiejsza wpłata (i deklaracja) dla Amara :-( niech zostanie dla Aresa Piękny boksio! :loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Czy Aresik lubi dzieci? A kotki gania? Moge go zaprezentować na allegro. Quote
Soema Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zosia z SOS jest na urlopie, dlatego mail wraca :) za kilka dni pewnie pojawi się informacja na stronie Fundacji. Jakby nie było boksery kojców nie lubią... Quote
Zuza i Noddy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ares jest prześliczny na pewno szybko znajdzie domek. Quote
ihabe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 potrzebne dodatkowe informacje jesli cos wiemy: jaki stosunek do dzieci? czy nadaje się do bloku? Dla takich właśnie psiaków konieczny jest DT ale nie hotelik tylko DT, gdzie dokładnie pies jest obserwowany, czy załatwia swoje potzreby na zewnątrz a jeśli nie to jak sie uczy, czy potrafi zostać sam w domu itd... Wiem, marzenia są dla ludzi dlatego głośno marzę o takich tymczasach jak na animal planet :loveu::loveu::loveu: Quote
truskawa144 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Soema napisał(a):Czy Fundacje wiedzą o psie? Młody, piękny... nie powinien długo czekać :) Wiedzą, pisałam do Tomka ale niestety mają tyle psów,że nie są w stanie pomóc, dlatego został jak najszybciej wysłany do hoteliku. U nas też zbytnio innych psów nie kochał a raczej był zwyczajnie zazdrosny więc mieszkał sam w boksie. Aha dowiedziałam się jeszcze,że u nas miał nr 1088 co się przyda do ew umowy adopcyjnej (oby nie musiał długo czekać). Quote
zuggert Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Soema napisał(a):Zosia z SOS jest na urlopie, dlatego mail wraca :) za kilka dni pewnie pojawi się informacja na stronie Fundacji. Jakby nie było boksery kojców nie lubią... Już odpowiedzieliśmy na maila, na szczęście nie tylko Zosia go 'obsługuje' - ogłosimy Aresa u nas na stronie. Jest rzeczywiście śliczny, trzeba go tylko dobrych manier nauczyć (no bo co to za wywracanie na łopatki kolegów ;)). Krzysiek Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Oj to bardzo dziękujemy za dodanie Go na stronę A powiem Wam coś fajnego - chyba 15 miunt po tym, jak zrobiłam ogłoszenie już był pierwszy telefon. Bardzo miła dziewczyna, miała już kiedyś boksera Jest z Warszawy Ma przyjechać zobaczyć Aresa - jednak to sprawa dośc niepewna, bo ma 14 letniego małego pieska Ważne jednak, że jest zainteresowanie Właśnie Ataroth mówiła, że to nie jest tak, że On jest agresywny, że się rzuca, gryzie itp Tylko przewraca i straszy Ale już wczoraj było podobno lepiej To może chciał tak tylko pokazać kto tam rządzi... Quote
ihabe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bokserki to cudowne psiaki, odpowiednio wychowane są wspaniałymi przyjaciółmi:loveu: Quote
Soema Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Typ dominanta i takie się zdarzają.. Jeśli mały mu się podporządkuje, może nie będzie problemu :) jak nie to zapraszamy na stronę Fundacji SOS Bokserom, dużo psiaków jeszcze czeka na dom :) on tam w hoteliku, w kojcu siedzi? Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Jest w kojcu, ale w ciągu dnia Astaroth chodzi z Nim na długie spacery. Tam jest super, bo jest ogromny ogród - 3 tysiące metrów Gdyby był grzeczny, to biegałby sobie z pozostałymi psami cały dzień. A tak, to nie może, bo inne się boją... Quote
fizia Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Aresem jest zainteresowana jeszcze jedna rodzina i pani z domem z ogródkiem O tak właśnie powinno być, niech się Domki biją o przystojniaka, wybierzemy najlepszy Quote
ihabe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Aresku trzymamy kciuki i szukamy, szukamy :loveu::loveu::loveu: jesteś pięknym boksiem:loveu: Quote
coronaaj Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 fizia napisał(a):Aresem jest zainteresowana jeszcze jedna rodzina i pani z domem z ogródkiem O tak właśnie powinno być, niech się Domki biją o przystojniaka, wybierzemy najlepszy Zeby wypalilo...:razz::razz: Quote
fizia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No oby - nie wiem w końcu na czym dokładnie stanęło, bo to były telefony do Clo, ale chyba ktoś chce przyjechać w sobotę poznać Aresa Quote
Recommended Posts