Fretka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czy można się jeszcze zgłaszać? Bo wiem, że już po terminie, ale słyszałam od Tobi&Wera że można nawet na wystawie. Proszę odpowiedzieć, bo ja tu muszę wiedzieć czy kumpela ma brać psa czy nie :mad: Quote
Biutka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Na warszawskiej w tym i tamtym roku nie można było się już zgłaszać po terminie.. :( Quote
immortal Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Nie przyszedł mi jeszcze mail potwierdzający zgłoszenie, zaczynam się niepokoić. Wy już dostaliście? Może powinnam zadzwonić do ZK? Quote
McDzik Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ja się zgłosiłam na piątek, ale chyba nie dojade bo to dzień pełen nauki, a ja w maturalnej... :-( Quote
Marihuana Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 w sobote wystawiam bokserke i buldozke, w niedziele tłumaczę na ringu 9. Quote
Fretka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jadę! Jadę! Jadę! Jadę! Będę z sheltim :cool3: do zobaczenia pojutrze! :multi: Quote
immortal Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Do zobaczenia! :cool3: Od której będziesz? Quote
McDzik Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Powodzenia jutrzejszym, ja nie jade bo babka z polskiego DZIŚ wymyśliła na JUTRO wypracowanie z lektury... maturalna, więc muszę iść na to :roll: Quote
immortal Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Będę jutro na MP w gr. staszej z aussie Alpine River BLUE ICE :loveu:. Quote
Fretka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 immortal napisał(a):Będę jutro na MP w gr. staszej z aussie Alpine River BLUE ICE :loveu:. Bluee!! :loveu: Kiedyś ci go zabiorę na swój występ :diabloti: Ja będę z sheltie, GHANDI Surdykowska. Pojawię się w przedziale 7:30-10:00. Nie wiem jeszcze dokładniej. Quote
McDzik Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No i jak tam dzisiejsze wyniki? :cool3: Quote
Biutka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Anna Nowicka I miejsce w gr. Młodszej+ Zw. Dnia Reszty nie znam, wiem tylko tyle że według sędziego nie znam geometrii, i powiedział żebym lepiej pojechała to domu i się pouczyła.. -.-" Quote
McDzik Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dobre :D haha :D No to nie żałuję, że nie pojechałam :evil_lol: A w starszej nie wiesz kto wygrał? Masz stawkę z katalogu ? Dużo było osob? Quote
Kaya Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 grupa młodsza I Ania Nowicka z Aussie II Paulina Lisiak z Wyżłem III Asia Żmijewska z Berneńczykiem IV Asia Turalska z Aussie (nie jestem tego pewna!) grupa starsza I Kamila Żmijewska z Goldenem II Monika Malitka z Wyżłem III Agata Bujnowicz z Basenji IV Ela Jedlińska z Seterem ang. Zw Dnia Ania Nowicka Gratulacje, powodzenia jutro :) (mój ostatni występ w tym sezonie :placz: ) Quote
Zuza i Noddy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dołączam się do gratulacji i powodzenia na jutro. Quote
McDzik Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A Ty Zuza w końcu widzę nie dojechałaś tak jak i ja? :D Quote
Małgoś Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kaya napisał(a):grupa młodsza I Ania Nowicka z Aussie IV Asia Turalska z Aussie (nie jestem tego pewna!) Zgadza się, na 4 lokacie była Asia z Frankiem, aussikiem. Quote
Zuza i Noddy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 McDzik napisał(a):A Ty Zuza w końcu widzę nie dojechałaś tak jak i ja? :D No niestety, a nawet miałam jak dojechać tylko co innego zaważyło :angryy: Quote
Recommended Posts