Chantell Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zakupiłam dzisiaj na animalii pare rzeczy: Maced z drobiem i wołowiną (skończył się już nam) Rogz Pupz: Clone Roxi S maskotka mała. Jak pojedziemy po psa. Rogz Pupz: Yip Yap Yo Collar obroża zwykła 16 mm / 28-46 cm to też na podróż Rogz Pupz: Yip Yap Yo Fixed Lead smycz zwykła 16 mm / 180 cm różowa. Tetra Pond Power Discs pokarm dla ryb stawowych 500ml się kończy to trzeba się zaopatrzyć xD Trixie Kula nadziewana dla psa śr. 4.5 cm 1szt Trixie Piłka tenisowa w łapki mała 6.4 cm uff...no i tyle by było tego :mrgreen: Quote
vege* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Chantell'] Trixie Kula nadziewana dla psa śr. 4.5 cm 1szt miałam taką dla Nuki kiedyś i nawet jej smakowała :-D Quote
niaqua Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dziś robiłam małe zakupki na krakvecie:) standardowo poza karmą kupiłam: BEAPHAR Pfotenschutz - spray do ochrony łap z propolisem 150ml BRAVO Warkocze ringi ze skóry cielęcej smak: masło orzechowe 1 ALL SYSTEMS Color Enhancing Botanical Conditioner Platinum - odżywka intensyfikująca Quote
akira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/psy/maced_kostki.jpg te kostki smakują psom ;] mojej kupuje ;] http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/auto/a16470961.jpg Ja jak mojej taką kupiłam to ją od razu rozpracowała ;] Quote
Pestka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ja też swoim kupuję kostki Macedowe i oba się nimi zajadają ;) Quote
Jami Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ja już zrobiłam liste smakołyków na animalii na świeta dla Emi xd Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 To teraz my pokażemy co zamówiłyśmy. 8in1 Training pads pieluchy dla szczeniąt 57 x 56 cm 14 szt. Beaphar Doggys Junior 150 szt. Brit Care Fine Natural Snack dla psa Let's Bite! 80g Gimborn Sport Snacks 60g Gimborn Sport Snacks 60g Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 CD Karlie Batonik dla psa 30g Maced Mińsk Żwacze wołowe suszone 100g Quality Snack Treserki dla psów w saszetce 200g Trixie Dentafun Veggies kości dla psa 4szt CDN Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Trixie Dropsy szynkowe 75g Trixie Softbits przysmak z kurczakiem Vitakraft Beef Stick Gelatine kabanos z żelatyną (dla szczeniąt) x2 i tyle :) Quote
Sonik2626 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Łał i kto to wszystko zje?:evil_lol: Mogłabyś mi powiedzieć, który z tych smaków są najbardziej atrakcyjne dla twoich psiaków i jednocześnie malutkie żeby były dobre na nagródki. Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 na wejściu mogę polecić maceda. Reszty jeszcze nie jadły, bo nie doszło xD Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Sonik a dla jakiego pieska potrzebujesz? :) Quote
Pestka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Sonik2626 napisał(a):Łał i kto to wszystko zje?:evil_lol: Mogłabyś mi powiedzieć, który z tych smaków są najbardziej atrakcyjne dla twoich psiaków i jednocześnie malutkie żeby były dobre na nagródki. Ja polecam słoiczki Macedów ;) Dzisiaj kupiłam dwie puszki, winylową kość na sznurku oraz paski mięsne ;) Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 haha ^^ ja też macedy polecam :) moja yorczyca lubi drobiowe i drób+wołowina Quote
Sonik2626 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Chantell napisał(a):Sonik a dla jakiego pieska potrzebujesz? :) Ja mam pięciomiesięczną sunie w typie DONka, ale zależy mi żeby smaki były malutkie, bo chciałabym je na nagródki, a młoda jak dostanie coś większego to musi to dokładnie pogryść:lol: i szybko się zniechęca dlatego pytałam o coś jednocześnie atrakcyjnego. Ale wiem, że ty masz yoreczke(swoją drogą jest śliczna, jeden z najładniejszych yoreczków jakie widziałam)więc twoje smaczki pewnie są malutkie i chyba zamówie te macedy, skoro waszym pieskom smakują. Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 oo Donek :) Masz galerię? xD Noo wiesz. Ja jeszcze dla efektu każdą kostkę po kolei przełamuję na pół żeby szybciej zjadła. :) hehe dzięki ^^ Quote
Pestka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Sonik2626 napisał(a):Ja mam pięciomiesięczną sunie w typie DONka, ale zależy mi żeby smaki były malutkie, bo chciałabym je na nagródki, a młoda jak dostanie coś większego to musi to dokładnie pogryść:lol: i szybko się zniechęca dlatego pytałam o coś jednocześnie atrakcyjnego. Ale wiem, że ty masz yoreczke(swoją drogą jest śliczna, jeden z najładniejszych yoreczków jakie widziałam)więc twoje smaczki pewnie są malutkie i chyba zamówie te macedy, skoro waszym pieskom smakują. Spokojnie Macedy będą dobre, większości psom smakują z tego co wiem - nawet mojemu wybrednemu smakują. Smaczki mozesz dzielić na pół żeby się nie przejadł jakoś. Ja mojemu dzielę na trzy najczęściej ;) Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Dokładnie. Moja wybredaska to tylko macedy wcina xD Quote
Sonik2626 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Dzięki dziewczyny:** A galerii na razie nie mamy, ale może będzie, tylko troche mi brakuje czasu na częste wstawianie fotekXD A macedy na pewno kupie moja mała nie jest zbytnio wybredna:lol:, ale szybko się nudzi. Quote
MakeBelieve Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A mojej wybrednicy macedy już nie smakują ^^ Na początku się zachwycała pierwszym słoiczkiem- łososiowe, ale jak połowę zjadła to już wybrzydzała. Kupiłam mix- i tak samo ;/ Ja za to polecam wszelkiego rodzaju suszone, można pociąć ^^ Ja jutro zamierzam sama ususzyć. Więc najbliższe nasze zakupy- wątróbka drobiowa i filet z kurczaka ^^ Wątróbka na ciasteczka wątróbkowe a kurczaczek do suszenia ^^ Quote
Balbina. Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pestka napisał(a):Ja polecam słoiczki Macedów ;) Dzisiaj kupiłam dwie puszki, winylową kość na sznurku oraz paski mięsne ;) Chantell napisał(a):na wejściu mogę polecić maceda. Reszty jeszcze nie jadły, bo nie doszło xD też polecam.kupiłam w 'realu" i jestem baaardzo zadowolona a Franek tym bardziej:loveu: Quote
Chantell Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 a nam prrzyszła dzisiaj paczka z animalii :D Quote
Chantell Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 a oto nasze zakupy. Pełno smaczków z animalii i przyduża spinka na wybudzonej ze spania Nicole ^^...-.-' Quote
Pestka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja kupiłam niedawno 2kg karmy ;) A po co to? :roll: http://www.fotohost.pl/pfiles/29912/DSC07042.JPG Quote
Recommended Posts