Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakupiłam dzisiaj na animalii pare rzeczy:

Maced z drobiem i wołowiną (skończył się już nam)

Rogz Pupz: Clone Roxi S maskotka mała. Jak pojedziemy po psa.

Rogz Pupz: Yip Yap Yo Collar obroża zwykła 16 mm / 28-46 cm to też na podróż

Rogz Pupz: Yip Yap Yo Fixed Lead smycz zwykła 16 mm / 180 cm różowa.

Tetra Pond Power Discs pokarm dla ryb stawowych 500ml się kończy to trzeba się zaopatrzyć xD

Trixie Kula nadziewana dla psa śr. 4.5 cm 1szt

Trixie Piłka tenisowa w łapki mała 6.4 cm
uff...no i tyle by było tego :mrgreen:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Dziś robiłam małe zakupki na krakvecie:) standardowo poza karmą kupiłam:
BEAPHAR Pfotenschutz - spray do ochrony łap z propolisem 150ml

BRAVO Warkocze ringi ze skóry cielęcej smak: masło orzechowe

1 ALL SYSTEMS Color Enhancing Botanical Conditioner Platinum - odżywka intensyfikująca

Posted

To teraz my pokażemy co zamówiłyśmy.

8in1 Training pads pieluchy dla szczeniąt 57 x 56 cm 14 szt.

Beaphar Doggys Junior 150 szt.

Brit Care Fine Natural Snack dla psa Let's Bite! 80g

Gimborn Sport Snacks 60g

Gimborn Sport Snacks 60g

Posted

CD

Karlie Batonik dla psa 30g

Maced

Mińsk Żwacze wołowe suszone 100g

Quality Snack Treserki dla psów w saszetce 200g

Trixie Dentafun Veggies kości dla psa 4szt

CDN

Posted

Łał i kto to wszystko zje?:evil_lol:
Mogłabyś mi powiedzieć, który z tych smaków są najbardziej atrakcyjne dla twoich psiaków i jednocześnie malutkie żeby były dobre na nagródki.

Posted

Sonik2626 napisał(a):
Łał i kto to wszystko zje?:evil_lol:
Mogłabyś mi powiedzieć, który z tych smaków są najbardziej atrakcyjne dla twoich psiaków i jednocześnie malutkie żeby były dobre na nagródki.

Ja polecam słoiczki Macedów ;)

Dzisiaj kupiłam dwie puszki, winylową kość na sznurku oraz paski mięsne ;)

Posted

Chantell napisał(a):
Sonik a dla jakiego pieska potrzebujesz? :)

Ja mam pięciomiesięczną sunie w typie DONka, ale zależy mi żeby smaki były malutkie, bo chciałabym je na nagródki, a młoda jak dostanie coś większego to musi to dokładnie pogryść:lol: i szybko się zniechęca dlatego pytałam o coś jednocześnie atrakcyjnego. Ale wiem, że ty masz yoreczke(swoją drogą jest śliczna, jeden z najładniejszych yoreczków jakie widziałam)więc twoje smaczki pewnie są malutkie i chyba zamówie te macedy, skoro waszym pieskom smakują.

Posted

Sonik2626 napisał(a):
Ja mam pięciomiesięczną sunie w typie DONka, ale zależy mi żeby smaki były malutkie, bo chciałabym je na nagródki, a młoda jak dostanie coś większego to musi to dokładnie pogryść:lol: i szybko się zniechęca dlatego pytałam o coś jednocześnie atrakcyjnego. Ale wiem, że ty masz yoreczke(swoją drogą jest śliczna, jeden z najładniejszych yoreczków jakie widziałam)więc twoje smaczki pewnie są malutkie i chyba zamówie te macedy, skoro waszym pieskom smakują.

Spokojnie Macedy będą dobre, większości psom smakują z tego co wiem - nawet mojemu wybrednemu smakują. Smaczki mozesz dzielić na pół żeby się nie przejadł jakoś. Ja mojemu dzielę na trzy najczęściej ;)

Posted

Dzięki dziewczyny:** A galerii na razie nie mamy, ale może będzie, tylko troche mi brakuje czasu na częste wstawianie fotekXD A macedy na pewno kupie moja mała nie jest zbytnio wybredna:lol:, ale szybko się nudzi.

Posted

A mojej wybrednicy macedy już nie smakują ^^ Na początku się zachwycała pierwszym słoiczkiem- łososiowe, ale jak połowę zjadła to już wybrzydzała. Kupiłam mix- i tak samo ;/ Ja za to polecam wszelkiego rodzaju suszone, można pociąć ^^ Ja jutro zamierzam sama ususzyć.
Więc najbliższe nasze zakupy- wątróbka drobiowa i filet z kurczaka ^^ Wątróbka na ciasteczka wątróbkowe a kurczaczek do suszenia ^^

Posted

Pestka napisał(a):
Ja polecam słoiczki Macedów ;)

Dzisiaj kupiłam dwie puszki, winylową kość na sznurku oraz paski mięsne ;)

Chantell napisał(a):
na wejściu mogę polecić maceda.
Reszty jeszcze nie jadły, bo nie doszło xD

też polecam.kupiłam w 'realu" i jestem baaardzo zadowolona a Franek tym bardziej:loveu: