Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś wróciłam z urlopu, miałam umieszczone w podpisie , ze nie ma mnie do 6 września.
Ale jestem i jezeli wizyta przedaopcyjna jest aktualna, to mogę ją zrobić.

Posted

dziś było spotkanie z kotem sąsiadów. Figielek chyba się zakochał?:evil_lol: ogonek chodził mu jak śmiegielko i wogóle niie chciał iśc do domu tylko zalecał się do kocura!:crazyeye:

Posted

Kota w pakiecie nie musicie dawać, bo Figielek będzie miał radochę w postaci 5 !!! kotów i 1 . suni ze schroniska.
Wynik wizyty pomyślny.
Rodzina , cała, kochająca zwierzaki, wszystkie koty znajdy.Rodzina to rodzice i 3.dorosłych dzieci i zięć.Zwierzaki mają bardzo dobrze,zadbane, kochane, dom ustawiony pod nie.Państwo od lat nie wyjeżdzają na urlop, bo nie chcą opuszczać zwierząt.
Są świadomi ew.kosztów leczenia Figielka, marzą o nim.Pani domu już nie może spać przez niego.
Planują jazdę po niego z piątku na sobotę.
Moim zdaniem możecie pakować manatki Figielka.
Zastanawiam się czy nie poszukać transportu dla małego,żeby nie musieli jeździć.

Posted

chita napisał(a):
jakie wspaniale wiesci:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:wspaniale ,wiedzialam ze ten slodziak szybko kogos zaczaruje:loveu:

Jak sie oprzec takim oczkom:multi:

Posted

Poker napisał(a):
Kota w pakiecie nie musicie dawać, bo Figielek będzie miał radochę w postaci 5 !!! kotów i 1 . suni ze schroniska.
Wynik wizyty pomyślny.
Rodzina , cała, kochająca zwierzaki, wszystkie koty znajdy.Rodzina to rodzice i 3.dorosłych dzieci i zięć.Zwierzaki mają bardzo dobrze,zadbane, kochane, dom ustawiony pod nie.Państwo od lat nie wyjeżdzają na urlop, bo nie chcą opuszczać zwierząt.
Są świadomi ew.kosztów leczenia Figielka, marzą o nim.Pani domu już nie może spać przez niego.
Planują jazdę po niego z piątku na sobotę.
Moim zdaniem możecie pakować manatki Figielka.
Zastanawiam się czy nie poszukać transportu dla małego,żeby nie musieli jeździć.

Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:lol:.
Ogromnie cieszę sie, że Maluszek bedzie miał taki dom!

Tanitko, pakuj Figielka!

Posted

nie, nie, nie nie oddam!!!!!:placz: ......... żartowałam;)

to muszę się śpieszyć żeby jeszcze jakiś filmik nakręcić.

Poker czy Państwo wybierają się pociągiem, czy autem?

Posted

Państwo jadą pociągiem.Pan ma zniżkę, ale pani musi płacić 100%.Szkoda mi ich pieniędzy na jazdę.
Nie pytałam ich o to,ale może rzeczywiście poszukać okazyjnego transportu dla maluszka.Mogę popytać o transport. Co Wy na to?

Posted

Zainteresowanie Figielkiem było b. duże. Miałam dużo telefonów, maili, nawet "zagranica" o niego pytała.
Wierzę, ze ten dom będzie najlepszy.

Tanitko, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Maluchem.:iloveyou::buzi: