Madallena Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dziewczyny, moze zostaly Wam kontakty do ludzi, ktorzy chca takie kieszonkowe malenstwo? o ta tutaj 3 kg sunia szuka DS http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pilne_malenka-3kg-ksiezniczka-tafi_ma-guzki_potrzebne-szybkie-wsparcie-147424/?highlight=tafi Quote
mari23 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Jagoda1']Piesio nie powinien jeść nic przyprawionego "po ludzku". "Poker" dziekuję, ze uświadomiłaś to Pani.[/quote] Kibicuję Figielkowi i cieszę sie bardzo:multi::loveu: widzę, że tu fachowe cioteczki względem żywienia staruszków...:crazyeye: a ja mam 12-letniego Charliego (podobno na tymczasie:evil_lol:), ząbków prawie nie ma, więc karmy suchej, nawet tej dla staruszków nie je - karmię go ryżem gotowanym na mielonym mięsku z warzywami... troszkę to monotonne - co jeszcze mogę mu dać ( na "okrasę" ma kawałki parówek z Vetmedinem w środku - 2 razy dziennnie:cool3:) Czy ktoś mógłby mi parę rad udzielić na PW?:p Quote
tanitka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ja staruszkom serwuję suchą karmę wcześniej namoczoną Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 U Figielka wszystko dobrze, przesyła Wam swoj uśmiech... Quote
Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dla takiego usmiechu zrobie wszystko:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts