Poker Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 zaczęłam szukać transportu.Rozmawiałam z przyszłą pańcią Figielka, chętnie skorzysta z naszej pomocy.Ale jeżeli się nie uda, to pojadą po niego. Quote
sleepingbyday Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 moi znajomi z wrocka jeżdżą do wawy, dowiem sie, kiedy planują, bo nieregularnie. Quote
t_kasiek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :multi::multi::multi: alez ekspresowo Figielek znalazł domek !!!!! Baaaardzo sie ciesze :loveu::loveu: Jagoda1 napisał(a):Zainteresowanie Figielkiem było b. duże. Miałam dużo telefonów, maili, nawet "zagranica" o niego pytała. Wierzę, ze ten dom będzie najlepszy. Tanitko, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Maluchem.:iloveyou::buzi: to moze sa jakies psiaki podobne do Figielka....bo szkoda te potencjalne domki marnować :evil_lol: Quote
Erazm Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 To dobry pomysl:cool3:, jest pare takich mikrusow do adopcji Quote
tanitka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 a tu możecie zaobserwować ciekawą technikę kładzenia się Figielka :) http://www.youtube.com/watch?v=zal6NSzT6U8 Quote
anciaahk Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Teściów pies tak się kładzie hehe, specyficzna technika:). Quote
izzie1983 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Słodziutki jest Figiel :loveu: Jak to dobrze, że do domku jedzie. Oby wszystkie psy tak szybko domki znajdywały, byłoby cudownie. :-( Quote
Energy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mój inochodek też często się tak kładzie:evil_lol: Quote
Erazm Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Hihi skladanie na domino.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, ale, ze ta sliczna, dluga , ruda nie zezarla jeszcze brunetki:crazyeye: , a wrecz toleruje jej obecnosc;) Dziwne;) Quote
Isadora7 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Erazm napisał(a):Hihi skladanie na domino.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, ale, ze ta sliczna, dluga , ruda nie zezarla jeszcze brunetki:crazyeye: , a wrecz toleruje jej obecnosc;) Dziwne;) Jakieś masz doświadczenia w tym zakresie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Figielek jest śliczny jakkolwiek się składa :) Quote
Erazm Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Figiel wyglada jak miks Yoorka z Kajkiem od Sbd Hihi no tak mi sie otarlo cos o rude i dlugie Quote
Poker Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 śliczny ten maluch:loveu:. Moje psiaki tez się tak kładą, szczególnie niskopodłogowy i przegubowiec POKER ( nie mylić ze mną :eviltong:). Figielek cały czas ma ozorek na wierzchu i się zastanawiam czy mu jest gorąco czy się męczy.ciekawe jak z jego serduszkiem. Szukam transportu do Wrocławia. Quote
rita60 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Cioteczki sprawa pilna:-(w schronie łodzkim jest taka starenka malizna,potrzebuje pomocy,moze ktorys z niewykorzystanych domkow,da mu miłosc...prosze o pomoc:placz: Proszę ,pomóżcie znaleźć dla niego choćby dom tymczasowy :-( :-( :-( Mikuś jest najprawdopodobniej niewidomy Serce mi z żalu pęka gdy pomyślę ,że to maleństwo roztrzęsione siedzi w kącie schroniskowego boksu,a nie na podusi w swoim domku. Mikuś trafił do schroniska 3 września w opłakanym stanie.jego piękna sierść jest cała w kołtunach,splątana.Maleństwo musiało długo błądzić po polach ,łakach zanim trafiło do schroniska. Quote
mari23 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 rita60 napisał(a):Cioteczki sprawa pilna:-(w schronie łodzkim jest taka starenka malizna,potrzebuje pomocy,moze ktorys z niewykorzystanych domkow,da mu miłosc...prosze o pomoc:placz: Proszę ,pomóżcie znaleźć dla niego choćby dom tymczasowy :-( :-( :-( Mikuś jest najprawdopodobniej niewidomy Serce mi z żalu pęka gdy pomyślę ,że to maleństwo roztrzęsione siedzi w kącie schroniskowego boksu,a nie na podusi w swoim domku. Mikuś trafił do schroniska 3 września w opłakanym stanie.jego piękna sierść jest cała w kołtunach,splątana.Maleństwo musiało długo błądzić po polach ,łakach zanim trafiło do schroniska. Jaki podobny do mojego Miśka - on też długo się błąkał... Mam nadzieję, że któraś z osób, co chciały Figielka weźmie to biedactwo! Quote
Poker Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 koniecznie trzeba malucha zaproponować osobom chętnym na Figielka Quote
Madallena Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Mam słabość do małych niewidomych istotek... sama mam takiego delikwenta w domu tymczasowym... i niestety z doswiadczenia wiem, ze chetnych na adopcje brak. Szukajmy chociaz DT, wiem po sobie ze taki maly nieborak jest w stanie rozkochac potencjalnego opiekuna do granic mozliwosci :loveu: Mały wątek ma? Quote
rita60 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Sorry Figielku,ale on nie moze czekac:-( Nie ma watku,ale zrobie wieczorem:roll: Quote
Madallena Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 o Boze jaki wystaraszony! biedactwo Quote
Erazm Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 rob ritka koniecznie, jego trzeba na dt do warszawy i do garncarza na badanie Quote
Jagoda1 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Wysłalam trzy maile ze zdjęciami, czekam. Ten biedaczek potrzebuje wyjątkowego domu. Rita, podam Ci nr tel. na priv Pani z Wałbrzycha. Quote
rita60 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jagoda1 napisał(a):Wysłalam trzy maile ze zdjęciami, czekam. Ten biedaczek potrzebuje wyjątkowego domu. Rita, podam Ci nr tel. na priv Pani z Wałbrzycha. Dzieki Jagodka,zadzwonie jak wyjde z pracy,bo mnie wreszcie wywala:roll: Quote
Recommended Posts