Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaczęłam szukać transportu.Rozmawiałam z przyszłą pańcią Figielka, chętnie skorzysta z naszej pomocy.Ale jeżeli się nie uda, to pojadą po niego.

Posted

:multi::multi::multi: alez ekspresowo Figielek znalazł domek !!!!! Baaaardzo sie ciesze :loveu::loveu:

Jagoda1 napisał(a):
Zainteresowanie Figielkiem było b. duże. Miałam dużo telefonów, maili, nawet "zagranica" o niego pytała.
Wierzę, ze ten dom będzie najlepszy.

Tanitko, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Maluchem.:iloveyou::buzi:

to moze sa jakies psiaki podobne do Figielka....bo szkoda te potencjalne domki marnować :evil_lol:

Posted

Hihi skladanie na domino.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No, ale, ze ta sliczna, dluga , ruda nie zezarla jeszcze brunetki:crazyeye: , a wrecz toleruje jej obecnosc;) Dziwne;)

Posted

Erazm napisał(a):
Hihi skladanie na domino.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No, ale, ze ta sliczna, dluga , ruda nie zezarla jeszcze brunetki:crazyeye: , a wrecz toleruje jej obecnosc;) Dziwne;)

Jakieś masz doświadczenia w tym zakresie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Figielek jest śliczny jakkolwiek się składa :)

Posted

śliczny ten maluch:loveu:.
Moje psiaki tez się tak kładą, szczególnie niskopodłogowy i przegubowiec POKER ( nie mylić ze mną :eviltong:).
Figielek cały czas ma ozorek na wierzchu i się zastanawiam czy mu jest gorąco czy się męczy.ciekawe jak z jego serduszkiem.
Szukam transportu do Wrocławia.

Posted

Cioteczki sprawa pilna:-(w schronie łodzkim jest taka starenka malizna,potrzebuje pomocy,moze ktorys z niewykorzystanych domkow,da mu miłosc...prosze o pomoc:placz:

Proszę ,pomóżcie znaleźć dla niego choćby dom tymczasowy
:-( :-( :-(

Mikuś jest najprawdopodobniej niewidomy

Serce mi z żalu pęka gdy pomyślę ,że to maleństwo roztrzęsione siedzi w kącie schroniskowego boksu,a nie na podusi w swoim domku.
Mikuś trafił do schroniska 3 września w opłakanym stanie.jego piękna sierść jest cała w kołtunach,splątana.Maleństwo musiało długo błądzić po polach ,łakach zanim trafiło do schroniska.

Posted

rita60 napisał(a):
Cioteczki sprawa pilna:-(w schronie łodzkim jest taka starenka malizna,potrzebuje pomocy,moze ktorys z niewykorzystanych domkow,da mu miłosc...prosze o pomoc:placz:

Proszę ,pomóżcie znaleźć dla niego choćby dom tymczasowy
:-( :-( :-(

Mikuś jest najprawdopodobniej niewidomy

Serce mi z żalu pęka gdy pomyślę ,że to maleństwo roztrzęsione siedzi w kącie schroniskowego boksu,a nie na podusi w swoim domku.
Mikuś trafił do schroniska 3 września w opłakanym stanie.jego piękna sierść jest cała w kołtunach,splątana.Maleństwo musiało długo błądzić po polach ,łakach zanim trafiło do schroniska.

Jaki podobny do mojego Miśka - on też długo się błąkał...
Mam nadzieję, że któraś z osób, co chciały Figielka weźmie to biedactwo!

Posted

Mam słabość do małych niewidomych istotek... sama mam takiego delikwenta w domu tymczasowym... i niestety z doswiadczenia wiem, ze chetnych na adopcje brak. Szukajmy chociaz DT, wiem po sobie ze taki maly nieborak jest w stanie rozkochac potencjalnego opiekuna do granic mozliwosci :loveu:
Mały wątek ma?

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Wysłalam trzy maile ze zdjęciami, czekam.

Ten biedaczek potrzebuje wyjątkowego domu.

Rita, podam Ci nr tel. na priv Pani z Wałbrzycha.

Dzieki Jagodka,zadzwonie jak wyjde z pracy,bo mnie wreszcie wywala:roll: