Jagoda1 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 "Tanitko", to wszystko dzięki Tobie!:lol: Quote
anetek100 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 to teraz jeszcze najwsapnialszy domek stały i pełnia szczęścia Quote
ewkaewa3 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 I co w końcu z Figlem? Gdzie on teraz przebywa? Quote
Charly Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 o boziu boziu co za cudności cudniaste. Figieleczek cukiereczek:loveu: Quote
tanitka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 I co w końcu z Figlem? Gdzie on teraz przebywa? piesek przebywa u mnie w domu tymczasowym w Warszawie:lol: Quote
Poker Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 dziś wróciłam z urlopu, miałam umieszczone w podpisie , ze nie ma mnie do 6 września. Ale jestem i jezeli wizyta przedaopcyjna jest aktualna, to mogę ją zrobić. Quote
tanitka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 dziś było spotkanie z kotem sąsiadów. Figielek chyba się zakochał?:evil_lol: ogonek chodził mu jak śmiegielko i wogóle niie chciał iśc do domu tylko zalecał się do kocura!:crazyeye: Quote
Poker Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jestem umówiona na wizytę dziś na ok.19.30.Słychać było,że kobiecie zależy na czasie. Quote
Erazm Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 To moze oddac go do nowego domku w pakiecie z kociakiem, tyle tych bid na dt:cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Erazm napisał(a):To moze oddac go do nowego domku w pakiecie z kociakiem, tyle tych bid na dt:cool3: Figielek bedzie mial kota na miejscu....:cool3: Quote
Erazm Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jagoda1 napisał(a):Figielek bedzie mial kota na miejscu....:cool3: Byloby romansowo jak wynika z obserwcji Tanitki:cool3: Quote
tanitka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 to czekamy na wiadomości od POker:lol: Quote
Poker Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kota w pakiecie nie musicie dawać, bo Figielek będzie miał radochę w postaci 5 !!! kotów i 1 . suni ze schroniska. Wynik wizyty pomyślny. Rodzina , cała, kochająca zwierzaki, wszystkie koty znajdy.Rodzina to rodzice i 3.dorosłych dzieci i zięć.Zwierzaki mają bardzo dobrze,zadbane, kochane, dom ustawiony pod nie.Państwo od lat nie wyjeżdzają na urlop, bo nie chcą opuszczać zwierząt. Są świadomi ew.kosztów leczenia Figielka, marzą o nim.Pani domu już nie może spać przez niego. Planują jazdę po niego z piątku na sobotę. Moim zdaniem możecie pakować manatki Figielka. Zastanawiam się czy nie poszukać transportu dla małego,żeby nie musieli jeździć. Quote
chita Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jakie wspaniale wiesci:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:wspaniale ,wiedzialam ze ten slodziak szybko kogos zaczaruje:loveu: Quote
rita60 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 chita napisał(a):jakie wspaniale wiesci:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:wspaniale ,wiedzialam ze ten slodziak szybko kogos zaczaruje:loveu: Jak sie oprzec takim oczkom:multi: Quote
Jagoda1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Poker napisał(a):Kota w pakiecie nie musicie dawać, bo Figielek będzie miał radochę w postaci 5 !!! kotów i 1 . suni ze schroniska. Wynik wizyty pomyślny. Rodzina , cała, kochająca zwierzaki, wszystkie koty znajdy.Rodzina to rodzice i 3.dorosłych dzieci i zięć.Zwierzaki mają bardzo dobrze,zadbane, kochane, dom ustawiony pod nie.Państwo od lat nie wyjeżdzają na urlop, bo nie chcą opuszczać zwierząt. Są świadomi ew.kosztów leczenia Figielka, marzą o nim.Pani domu już nie może spać przez niego. Planują jazdę po niego z piątku na sobotę. Moim zdaniem możecie pakować manatki Figielka. Zastanawiam się czy nie poszukać transportu dla małego,żeby nie musieli jeździć. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:lol:. Ogromnie cieszę sie, że Maluszek bedzie miał taki dom! Tanitko, pakuj Figielka! Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ło matko Figielku do domku spierniczasz :):):) Quote
anetek100 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 takie wiadomości przed snem...miodzio przewspaniale:):):):loveu: Quote
Erazm Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 wiedzialam, ze taki kurdupel szybciutko zniknie w objeciach nowych ludkow:loveu: Quote
tanitka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 nie, nie, nie nie oddam!!!!!:placz: ......... żartowałam;) to muszę się śpieszyć żeby jeszcze jakiś filmik nakręcić. Poker czy Państwo wybierają się pociągiem, czy autem? Quote
Poker Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Państwo jadą pociągiem.Pan ma zniżkę, ale pani musi płacić 100%.Szkoda mi ich pieniędzy na jazdę. Nie pytałam ich o to,ale może rzeczywiście poszukać okazyjnego transportu dla maluszka.Mogę popytać o transport. Co Wy na to? Quote
sleepingbyday Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 skąd dokąd podwózka? pokazałam figielka komuś, ale powiem, ze nieaktualne :multi:. wiedziałam, z ena pniu znajdzie dom :eviltong: Quote
Energy Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tanitka nie zdążyłaś się nacieszyć:eviltong::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Zainteresowanie Figielkiem było b. duże. Miałam dużo telefonów, maili, nawet "zagranica" o niego pytała. Wierzę, ze ten dom będzie najlepszy. Tanitko, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Maluchem.:iloveyou::buzi: Quote
Recommended Posts